• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV " Genital Siğil (Kondilom) ve HPV enfeksiyonları "

Yaşadıklarını adım adım paylaşman çok faydalı olmuş. Ben de iki hadta önce hpv dna testi yaptırdım sonucu bekliyorum.
Hpv nin eşten bulaştığını ima etmişsiniz. Kimin kime bulaştırdığını kim bilebilir? Ayrıca sadece cinsel yolla da bulaşmıyormuş. Bu arada bağışıklık sisteminin bozuk olmasıyla çok ilgili olduğunu düşünüyorum bunun çünkü bende bağışıklık sisteminden kaynaklanan başka rahatsızlıklar da var. Umarım hepimiz sağlığımıza kavuşuruz.

Geşmiş olsun arkadaşlar...
Bende cildiyeye gitmiştim bi sorundan ötürü, genital bölgemde kalan lazer lekelerı yüzünden. bakarken sende siğil var dedı ve kötu kötu baktı, başımdan aşagı kaynar sular döküldü öle deyince. bi birlikteliğimde yok..
Annemle jınekologuna gittik. anlattım böyle böyle diye. Cildiyeci var diyosa vardır ama bakalım dedı. baktı baya bi, sonra korkulacak bişe yok, siğil değil bunlar dedi. anlamadım şimdi :( var mı yok mu.
küçük dudak üzerinde minik 3 4 tane minik ben gibi bişe var ama siğil değil onlar dedi jinekolog

Siğil dediyse muhakkak doktara gitmelisin arkadaşım.İlla cinsel yolla bulaşmıyor bu hastalık.En kısa zamanda git doktora yoksa cinsel hayatın olmayacak.

hastaneye gittiğimde doktorum her şeyin çok iyi olduğunu, siğillerin temizlendiğini ve aşıları mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi.

Bu arada özellikle bayanlar ağdanızı manikürünüzü filan evde yapmanızı öneriyorum...

Doktorumun söylediğine göre bu virüsü oralardanda kapmış olmam büyük olasılık.

Bu tarz bulaşıcı hastalıklar genelde oralardan bulaşıyormuş.

Dikkatli olmakta fayda var...

Kafaya takmıyorsunuz ve bu hastalığı yeniyorsunuz :)

Şu anki durumun nasıl canım ?

herkese selam oncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun aynı dert bendede var hazıran ayında ılk teshıs koyuldu asıt seklınnde ılac verdı doktorum sabah aksam suruyorsun sıgıllerın ustune 4 gunde gecıyorlar 4 ay hıc tekrarlamadı ama 1 aydır kurtulamadım ordan cıkıyor o gecıyor öbür taraftan cıkıyo smear testım temız cıkıyo genotıpte temız cıktı ama oyle bunaldım oyle skıldımkı anlatamam bıryandan vardır dıyorum bır sebebı allah beterınden korusun dıyorum ama yoruldum bu ılletten su 1 ayda kendıme olan butun özgüvenımı yitirdim doktoum gececek dıyo ama kendıme bunu anlatamıyorum uykumda bile bunu düşünüyorum artık lütfen birbirize dua edelım suan bıle aglıyorum allah yardımcımız olsun

herkese selam oncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun aynı dert bendede var hazıran ayında ılk teshıs koyuldu asıt seklınnde ılac verdı doktorum sabah aksam suruyorsun sıgıllerın ustune 4 gunde gecıyorlar 4 ay hıc tekrarlamadı ama 1 aydır kurtulamadım ordan cıkıyor o gecıyor öbür taraftan cıkıyo smear testım temız cıkıyo genotıpte temız cıktı ama oyle bunaldım oyle skıldımkı anlatamam bıryandan vardır dıyorum bır sebebı allah beterınden korusun dıyorum ama yoruldum bu ılletten su 1 ayda kendıme olan butun özgüvenımı yitirdim doktoum gececek dıyo ama kendıme bunu anlatamıyorum uykumda bile bunu düşünüyorum artık lütfen birbirize dua edelım suan bıle aglıyorum allah yardımcımız olsun

Allah acil şifalar versin canım.

Cok geçmiş olsun. Öncelikle sanırım bu virüsle birlikte yaşamayı kabul etmemiz, Sonrasında buna uygun yaşamamız gerekiyor. İnan bende cok agladım. Ama üzülmememiz gerekiyor hep pollyanna olacağız :)

Bu Cuma 2.operasyonumu olacağım. Siğillerim Lazer ile yakılacak ve birde yara var onu da donduracaklar. Maddi anlamda bittim diyebilirim. İyileşeyim başka birşey istemiyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

sevgili arkadaşlar bende bu rahatsızlıktan muzdarip olanlardanım.Kondilom akumilata teşhisi kondu direk muayeneyle konuldu.bir kaç araştırma yaptım ilacı yok diye hemen cerrahi müdaheleye girdim.Bu hastalık bana çok eşli partnerden geçti.Zaten herif iki görüşmeden sonra bidaha ne aradı ne sordu neyse operasyonu oldum cerrahlar hemen ameliyat diyorlar adamların dini imanı para herneyse tam geçmeye başladı ki ameliyattan sonra bizim herifçioğlu tekrar geldi bende herşeyi düzeltecek bizim gerçek bir ilişkimiz olacak hevesiyle tekrar kabul ettim adamı o gece yine olduk , sonra ertesi gün bi daha ne aradı ne sordu ,aptallığıma mı yanayım ,gururumun incindiğine mi siğillerin tekrar çıktığına mı bilemedim.Sonra bir daha ameliyat olmayı gözüm yemedi ve bu hastalığın bu adamdan geçtiğine emin oldum.kadınlar klubundeki tüm genital siğil hakkındaki herşeyi okudum ,nerdeyse bin tane şey.herkeste bir umutsuzluk ,marazlı gibi , ahlaksıuz bir şey yapmış gibi kendilerini suçlar gördüm ki bende aynı duygudaydım.1 hafta araştırdım bir ilaç , bir merhem nerdeyse hiç bişey yoktu.Bu hastalığı yenenlerin neler yaptığını toparladım ve hepsini yaptım.Olumsuz yorumları dikkate almadım beni öldürmeyen şey güçlü kılar hevesiyle başladım.... sonra şu bitkisel mucizeler yaratan adama 1500 tl para ödeyen insanların reklam yaptığını düşünüyorum almayın,o siğiller çok büyükse derhal cerrahi operasyon gerekiyor hiç beklemeyin.sonrasında kendini iyi kollayın .neler yaptım;

1.moral iyi olmalı,depresyondaysanız 1 hafta erteliyin ya da 10 gün sonra tekrar depresyona girin
2.vücut bağışıklık sisteminizi kesinlikle kuvvetlendirin bu acaip işe yarıyor
3.cinsel ilişkiden uzak durun bir süre
4.uyku düzeni çok önemli en az 8 saat vücudun dinlenmesi şart.
5.mutlaka reçeteye uyun!!!!!
6.ben doktor değilim,hastayım ve burda yazan herşeyi derledim uyguladım sonuç alıyorum...tüm sonuç alan hastalar yanılmadı...
7.mucize aramayın,mucize yaratın

ilk işim sayfalarca biri ara ara sirke sirke yazmış.sirkeyle temizleyin demiş 3/4 dk tuutun demiş makatta...dedim ki bu doğal bişey ben gece elma sirkesini pamuğa bastırdım makata yerleştirdim sabaha kadar tuttum.anam ağladı tabiri caizse sabah kalktığımda koyu renkli tüm siğiller bembeyaz oldu.bende bir sevinç hemen bu sirke olayı çok iyiymiş dedim devam ettim.işe öyle gittim sirkeli:)

sabahları aç karnına 1 kaşık ballı çörek otu(çörek otunun faydalarına bakın)
ekinezya çayı (arkadaşlar ben suyun içine attım sabahları soğuk olarak su içer gibi diktim leziz bişi değil ama kötüde değil içine limonda attım )
ben beta complexs solgarın onu kullandım sabah akşam (eğer bi rahatsızlığınız yoksa bu takviyeden faydalan bilirsiniz) internette araştırın
günde 1 bardak portakal suyu içtim ya da bir portakal yedim
eğer içebiliyorsanız yarım bardağa su ve biraz sirke içebilirsiniz mide sorununuz yoksa.

iki gün sonra şu sirke olayı makatımı pancara çevirip yürüyemez hale gelince kestim siğiller bembeyaz oldu tabi bu arada
sonra yine yorumlarda öğrendiğim ^^âldara ^^ kremi aldım bir gün sürdüm bir gün bekledim
_aldara krem 125 tl _
sonra 1 haftada yaralar oldu aldırmadan devam ettim , aynı şekilde beslenmeye devam ettim ,zayıflayan bağışıklık sistemim güçlendi

siğiller 1 haftada azaldı ikinci haftada yok oldular ,şu an siğil yok ama hala beni yokluyor kaşıntı oluyor makatta ama aldırmıyorum bunu yeneceğim diyorum...eğer siğiller içte ve büyükseler vakit kaybetmeden cerrahi müdahele yaptırın ama küçük küçük ve çok ise benim ki gibi mutlaka bu uygulamayı bir kaç gün deneyin sonuç alamayacak gibi olursanız , doktara gidin ben pişman oldum...sonra dedim ki hastalığın çaresi yok gibi insanlar kabuslar içinde dehşete düşmüşler tüm yorumları okumam 2 günümü alsada başarılı olmuş sonuç almış insanlar var.Bu arada bu hastalık erkeklerde yıllarca yaşayabiliyor ve belirti göstermeden.bu biğr virus ve kurtulanlar var. allah dermanı olmayan dert vermesin. Ve kesinlikle değmeyecek adama kalbinizi kendizi açmayın size hastalıktan başka bir şey bırakmıyor ya ruhunuzu ya bedeninizi yaralıyorlar.umarım yardımcı olabilmişimdir.HAYATTAN KOPMAYIN İNADINA DEVAM....

Back