- 22 Mayıs 2021
- 108
- 38
- Konu Sahibi gorkem8050
Hpv korunsan da geciyor. Kondom hpvnin bulasmamasi icin yeterli degil.Neden korunmuyorsunuz gencecik yaşta uğraştığınız şeye bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hpv korunsan da geciyor. Kondom hpvnin bulasmamasi icin yeterli degil.Neden korunmuyorsunuz gencecik yaşta uğraştığınız şeye bak
Aşıyı iyi araştırın. Tehlikeli olabilir çünkü. Siğil için krem tedavisi olabilir diye biliyorum. Geçmiş olsunÖncelikle uzun olduğu için şimdiden özür dilerim gerçekten çok kötüyüm 22 yaşındayım 1 senedir aktif cinsel hayatım var ilk birlikteligim başka kimseyle birlikte olmadım yaklasik 2 hafta önce genital bölgemde siğil fark ettim vajina girisine yakin korktum ve özele gittim doktor evet genital siğil olabilir dedi partnerimde siğil veya herhangi bir belirti yok aşı olacaksın dedi siğillerime bir şey yapmadı Çarşamba günü asimin ilk dozunu olacağım, hpv testini yarın devlette olmaya çalışacağım ama çok korkuyorum sonuç kötü gelirse gerçekten intiharın eşiğine gelirim ben hpv DNA tiplemesi testi istiyorum ama onu da devlette benim yaşıma yapmazlar sanmiyorum kanser olmak beni korkutmuyor keşke kanser olup ölsem bunun ilk birlikteligimde başıma gelmis olması beni psikolojik olarak o kadar mahvetti ki intiharın esigindeyim siğil şimdi alakasız şekilde idrar deligimin orda çıkmış kendimi gerçekten öldürmeyi düşünüyorum tedavi olabilecek param Dahi yok çalışmıyorum henüz kötü tiplemede bir hpv ise veya siğiller yayilirsa ben bunla mücadele edemem ölüm gerçekten benim için tek çare ve devlet Hastanesi'nde hpv testi yaptırmak memurluğa engel olur mu o da beni çok korkutuyor hayatımın gerçekten 22 yaşında sonuna geldim çok acı :) ailenle paylaş diyenler olacaktır asla paylaşamam ailem o anlayışta bir aile değil
Öncelikle merhaba,Öncelikle uzun olduğu için şimdiden özür dilerim gerçekten çok kötüyüm 22 yaşındayım 1 senedir aktif cinsel hayatım var ilk birlikteligim başka kimseyle birlikte olmadım yaklasik 2 hafta önce genital bölgemde siğil fark ettim vajina girisine yakin korktum ve özele gittim doktor evet genital siğil olabilir dedi partnerimde siğil veya herhangi bir belirti yok aşı olacaksın dedi siğillerime bir şey yapmadı Çarşamba günü asimin ilk dozunu olacağım, hpv testini yarın devlette olmaya çalışacağım ama çok korkuyorum sonuç kötü gelirse gerçekten intiharın eşiğine gelirim ben hpv DNA tiplemesi testi istiyorum ama onu da devlette benim yaşıma yapmazlar sanmiyorum kanser olmak beni korkutmuyor keşke kanser olup ölsem bunun ilk birlikteligimde başıma gelmis olması beni psikolojik olarak o kadar mahvetti ki intiharın esigindeyim siğil şimdi alakasız şekilde idrar deligimin orda çıkmış kendimi gerçekten öldürmeyi düşünüyorum tedavi olabilecek param Dahi yok çalışmıyorum henüz kötü tiplemede bir hpv ise veya siğiller yayilirsa ben bunla mücadele edemem ölüm gerçekten benim için tek çare ve devlet Hastanesi'nde hpv testi yaptırmak memurluğa engel olur mu o da beni çok korkutuyor hayatımın gerçekten 22 yaşında sonuna geldim çok acı :) ailenle paylaş diyenler olacaktır asla paylaşamam ailem o anlayışta bir aile değil
Cinsel birliktelik dışarısında bulaşıcı bir durum değil maalesef mukoza nın birbirine değmesi gerekiyorDoktor yüzde 99 cinsel birliktelikten dedi
Tedavi oldunuz mu son durumunuz nedirUmarım vardır Kurtuluş