- Konu Sahibi bademcracker
-
çok geçmiş olsun molloskum duymuştum.
Umarım bende kurtulurum başkasının hatalarının bedelini ödüyorum malesef.
12 temmuzda tedavim başlayacak bazı tahlil ve tetkikler umarım geç kalmamışımdır.
aSLINDA BENİMDE TEREDDÜTLERİM YOK DEĞİL ÖZEL BİR SAĞLIK KURULUŞUNA GİTMİŞTİM VE RAHİMDEN PARÇA ALINMIŞTI.
BÜTÜN RAHATSIZLIKLARIM ONDAN SONRA ARTTI BU DA OLABİLİRMİ ACABA DİYE DÜŞÜNMEKTEN KENDİMİ YİYORUM.
AMA BU TARZ HASTALIKLARIN EŞLERDEN DAHA YÜKSEK ORANLA GEÇTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM VE BİLİMSEL AÇIKLAMALARDA BU YÖNDE.
SONUÇTA ATLATMIŞSIN ARTIK DÜŞÜNME VE EŞİNDE MUTLAKA GİTSİN YOKSA TEKRAR BULAŞIR
evet sonunda bu gün hastaneye gittim doktor ilk muayeneden sonra kondilom olduğunu belirtti ve beni
std polikliniğine yönlendirdi.
Ilk doktorum hiç bir bilgi vermedi ve bana vebalı gibi davrandı bu onur kırıcıydı.
Std polikliniğinde doktor kanamam olmasına rağmen siğilleri yaktı ve bir hafta sonra gel hpv smear alalım dedi.
Haftaya gideceğim ve hpv smear - dna testini yaptıracağım.
Devlet hastaneleri hpv tedavisini karşılıyor şimdilik sadece bu aşılar ücretli 3 doz doktor önerdi.
Yaptıracağım fiyatı 250 tl diğer gelişmeleride buradan paylaşacağım.
evet sonunda bu gün hastaneye gittim doktor ilk muayeneden sonra kondilom olduğunu belirtti ve beni
std polikliniğine yönlendirdi.
Ilk doktorum hiç bir bilgi vermedi ve bana vebalı gibi davrandı bu onur kırıcıydı.
Std polikliniğinde doktor kanamam olmasına rağmen siğilleri yaktı ve bir hafta sonra gel hpv smear alalım dedi.
Haftaya gideceğim ve hpv smear - dna testini yaptıracağım.
Devlet hastaneleri hpv tedavisini karşılıyor şimdilik sadece bu aşılar ücretli 3 doz doktor önerdi.
Yaptıracağım fiyatı 250 tl diğer gelişmeleride buradan paylaşacağım.
ASLINDA ÖNCE MİNİCİK BİR NOKTAYDI VE 2 AY İÇERİSİNDE İNANILMAZ ÇOĞALMAYA BAŞLADI İKİ AYDA 3 TANE OLDULAR.
YAĞ BEZESİ GİBİ DURUYORDU AMA SİĞİLMİŞ.
BU SİĞİLLERİ DOKTORLAR KOLAYLIKLA ANLAYABİLİYORLAR BAKTIKLARINDA.
BU ARADA BU GÜN ANKARA ÜNİVERSİTESİNE GİTTİM :)
Z.T BURAK DEVLET HASTANESİNDE DOKTOR BANA VEBALI GİBİ DAVRANMIŞ OLSADA DİĞER BİR DOKTOR BENİ ORADA YATIŞTIRMIŞTI.
BEN HPV AŞISINI DEVLET HASTANESİNDE YAPTIRMAYA KARAR VERDİM.
ANK. ÜNİVERSİTESİNDE ÇOK FAZLA BEKLETİLDİM SABAH 8 DE GİTTİM VE ÖĞLEN 1 DE ANCAK MUAYENE OLABİLDİM.
DEVLET HASTANESİNDE UYGULANAN AYNI İŞLEMLERİ BURADA DA YAPTILAR.
TEK FARK DOKTORUM BİR KAÇ SEANS SÜRECEĞİNİ SÖYLEDİ.
YANİ SİĞİLLER YOK OLANA KADAR PODOFİLM SOLÜSYON İLE YAKMAYA DEVAM EDİLECEK.
GENİTAL BÖLGEMDE İNANILMAZ BİR ACI HİSSEDİYORUM ÇÜNKÜ YARALAR OLDU. ZOR BİR DURUMMUŞ.
DOKTORLAR İYİ AMA UZUN SÜRE BEKLİYORSUNUZ.
DEVLET HASTANESİNDEN ALDIĞIM SONUÇLARA GÖRE MCV HEMOGRAMIM ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI.
DOKTORUM BİR TEŞHİS KOYMADAN BEN KOYDUM :d
KAN DEĞERLERİM ÇOK DÜŞÜK VE BAZI ORGANLARIMA KILCAL DAMARLARIMA YETERLİ OKSİJEN GİTMİYOR DOLAYISIYLA BAĞIŞIKLIK SİSTEMİM ÇÖKTÜ VE,
BU LANET HASTALIK BİR YERDEN HORTLADI :) ACABA DİYORUM BİR İHTİMAL OLABİLİRMİ.
BU HASTALIKTAN İLK GÜNLERDE ÇOK KORKUYORDUM AMA ARTIK KORKMUYORUM. BU HASTALIĞI YENMEK MÜMKÜN SANIRIM.
BU ARADA ÖZELLİKLE SEÇTİĞİM BİR DOKTOR YOK, RASTGELE GİTTİM.
ARAYIŞ İÇERİSİNDEYİM İYİ BİR DOKTOR BULURSAM TABİKİ PAYLAŞABİLİRİM.
devlet hastanelerinde tedaviniz yapılabiliyor neden özelleri tercih ediyorsunuz anlamıyorum.yapılan yorumları okuyorum bikere doktorunun hpv kaynaklı değil ama olabilir podofilme devam demesi bence çok yanlış genital bölgede normal bir siğil çıkmıyor çünkü orada siğil varsa bu %100 hpv başka şekli yok. Ikincisi cristin istanbulda önerebileceğim malesef bir doktor yok ama lütfen devlet hastanelerine git ben ankarada zekai tahir burak kadın doğum ea hastanesine gidiyorum. Bu konuda özellikle üniversite ya da araştırma hastanelerini öneriyorum. Allahtan benim doktorum çok iyi çok memnunum. Aşılarımıda yaptırdım. Dört ay sonra üçüncü aşımı yaptıracağım. Para tuzaklarına kanmayın hem sağlığınızdan hemde paranızdan olmayın. Bu hastalıktan kurtuluşumuz var arkadaşlar ne yazıkki bende çok üzülüyorum hpv genotip 16 sahibiyim en tehlikeli türü bu :) ama atlatabilirim inşallah. Umarım bu hastalığa en kısa sürede bir çözüm bulunur ... Cristin bir de üç ayda yenileyebilirmi demişsin bir hafta sonra bile yenileyebilir ama hayatı zindan etme kendine böyle yaparsan bu hastalıktan hiç bir zaman kurtulamazsın en kısa sürede hpv genotip testi yaptır hangisine sahipsin öğren ve aşılarını bir an önce yaptır. Size enfeksiyon yayacak her yerden her şeyden kaçının en önemlisi başka insanlara bulaştıracak herşeyden de kaçının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?