- Konu Sahibi bademcracker
genital bölgede çıkan siğiller erkek ya da kadında farkedilir fark edilmez mutlaka bir hekime danışılmalı.
Türk toplumunda kişilerin bilinçsiz ve duyarsız olduğunu düşünüyorum.
Mutlaka bilgilenmeli ve bilgilendirmeliyiz.
Bir çok yazı okudum bu konuyla ilgili,
fakat net bir açıklama yok herkez sadece nasıl yakalandığını ve yardım aradığını yazmış, sonrası yok :)
malesef aynı sorun bendede var eşimden ayrıldım ama pisliklerinden hala kurtulamadım :)
ilk teşhisi kendim yaptım ilk gördüğümde panikledim ve "yok canım öyle bir şey değildir " deyip ört bas ettim.
Kendime yalan söyledim :)
kendime hpv olduğumu itiraf etmem 1-2 ayımı aldı ve tüm cesaretimi toplayıp jinekolağa gittim.
Açıkcası nasıl tedavi edilir ne olur bilmiyorum.
Smear testim temiz çıktı.
Ultrason sonuçlarıma bakılırsa rahimde yara filanda yok.
Tek bildiğim bu siğiller gitmediği sürece kimseyle cinsel hayatım olamayacak.
O kadar kızgınım ki hayata ve yaşamak zorunda olduklarıma...
Ilk evrede panik ve üzüntü halinde şiddetli bir tramva yaşıyorsunuz ikinci evrede ise bu pislikten kurtulmalıyım yer
alıyor.
Umarım bir gün başarırım ve nasıl kurtulduğumuda buradan paylaşırım.
Tedavi olacağım ve bütün gelişmeleri bu hastalığa yakalananların mağdur olmamaları adına burdan paylaşacağım.
Ankara
Türk toplumunda kişilerin bilinçsiz ve duyarsız olduğunu düşünüyorum.
Mutlaka bilgilenmeli ve bilgilendirmeliyiz.
Bir çok yazı okudum bu konuyla ilgili,
fakat net bir açıklama yok herkez sadece nasıl yakalandığını ve yardım aradığını yazmış, sonrası yok :)
malesef aynı sorun bendede var eşimden ayrıldım ama pisliklerinden hala kurtulamadım :)
ilk teşhisi kendim yaptım ilk gördüğümde panikledim ve "yok canım öyle bir şey değildir " deyip ört bas ettim.
Kendime yalan söyledim :)
kendime hpv olduğumu itiraf etmem 1-2 ayımı aldı ve tüm cesaretimi toplayıp jinekolağa gittim.
Açıkcası nasıl tedavi edilir ne olur bilmiyorum.
Smear testim temiz çıktı.
Ultrason sonuçlarıma bakılırsa rahimde yara filanda yok.
Tek bildiğim bu siğiller gitmediği sürece kimseyle cinsel hayatım olamayacak.
O kadar kızgınım ki hayata ve yaşamak zorunda olduklarıma...
Ilk evrede panik ve üzüntü halinde şiddetli bir tramva yaşıyorsunuz ikinci evrede ise bu pislikten kurtulmalıyım yer
alıyor.
Umarım bir gün başarırım ve nasıl kurtulduğumuda buradan paylaşırım.
Tedavi olacağım ve bütün gelişmeleri bu hastalığa yakalananların mağdur olmamaları adına burdan paylaşacağım.
Ankara