Hpv+ cın1

Bİlmiyorım ondan da bulaşmış olabilir havuzdanda havaalanında çalışıyorum orda tuvalettende bulaşmış olabilir. Parmaklarla bile bulaşabiliyormuş

Sizinki hangi tip?

Merhaba hanımefendi benim moralim cok bozuk hpv de riskli grup bende de var smear temiz çıktı iki kez ama dokuz eylüle gidiyorum ben de hocaya. Biyopsi yapmadan kolkoskopi ile bakarak leep yapmamız lzm dedi ben ne oldugunu tam anlamadım orda Bi yara var ama ben kötü oldugunu düşünmüyorum dedi neden takip demedi neden hemen alcak kafam karışık siz hangi doktora gittinz dokuz eylülde cvp verirseniz teşekkür ederim

Berraksu selam
Doktorunun adı ne acaba?

Arkadaslar selam önceki sayfalardan hikayemi biliyorsunuz, hpv 16 smear temiz şikayetim ile kolposkopik biyopsi oldum cin 1 çıktı.
Sonrasında kriyoterapi yaptırsam mı diye burada arkadaslara soruyordum, biyopsi esnasında doktorum tekrar hpv bakmak istedi test sonucun da bugun geldi ve negatif
1 ay ara ile 2 farklı sonuc, iki testte iyi laboratuvarlarda yapıldı, doktorum bazen karısıklık olabildiğini iletti takip etmeyi uygun goruyorum dedi ama benim kafam karıstı tabi tam da dünya para verip ahcc almıstım:)
Düsük tipli var da cıkmıyo mu acaba dedim ya da biyopsiyi derin aldı sadece tek noktada lezyon vardı temizlendi mi acaba dedim ama kafamda deli sorular :))
Böyle birşey yaşayan var mı arkadaslar

Merhaba bende bugün cin 1 olduğunu öğrendim. Cin 2 olmasi zaman aliyor mu. Cin 1 ken.siken.sizin nasil cin oldu. Yalnis teshis mi bana kolposkopi yapildi sonra cin 1 cikti am

Ben size birsey sormak istiyorum ben bugun cin1 oldugumu öğrendim . Cin 2 olması zaman aliyor mu

Sunucunuz ne oldu acaba ? Benden bugün cin1 olduğunu öğrendim. Yanmalar oluyor ara ara

Son durumunuz ne acaba merak ettim. Rabbim.sif versin hepimize

Eşin tedavi olacak derken ,eşte birşey yoksa , benim eşimde hiç birşey yok ama ben tesadufen hpv olduğumu öğrendim cin 1im

Hpv yi sadece ketem yapiyor diye bılıyorum. Siz nerede yaptırdınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…