Hpv+ cın1

30 ya
Hpv yi sadece ketem yapiyor diye bılıyorum. Siz nerede yaptırdınız acaba ustune yapiyorla
30 yaş üstune yapiyor ketem.Özel doktorlar yapiyor ben mersinde filiz çayan var orda yaptırdım 15 gunde çikti sonucum ve hpv pozitip leep konizasyin ve biyopsi alindi ayni sırada 2 haftadir cok kötüyum psikolojik te olabilir ama kasıklarim cok agriyor belim doktor ameliyathanede soguk almissindir diyor ama bu nasil bi soguk belim kasiklarimin agrisindan yatamiyorum napicam bilmiyorum

Merhaba
10 yıl önce hpv ile tanıştım . 2 ayda 6 kez yakma işlemi yapıldı . İnatçı tiplerdi hep geri geldi . Bu arada eşim de muayne oldu tabiki . Bu tedaviden sonra sürekli smear testi ile takibe alındım .2 yıl sonra sonucum kötü geldi . cin 1. parça alındı, kolposkopi patoloji derken aslında cin 2 olduğu ortayaçıktı . 26 yaşındayken rahim ağzım tamamen alındı . Bir ay sonra eski haline döndü . Ameliyattan 36 gün sonra hamile kaldığımı öğrendim
şimdi 1 ) eşin kesinlikle tedavi olacak , %100 geçer
2) Bu saatten sonra eşin ile korunmasız birlikte olma . Kondom ile tabiki
3)Kazıma işlemini yaptır sonuç daha kötü çıkarsa korkma çok ama çok basit bir işlem. Ne ağrısı ne sancısı var .
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbul sa dr önerebilirim
geçmiş olsun
stress yok unutma
Rahim ağzında yaranız mı vardı ondan mı yakıldı. Yani yakma işlemi nereye uygulandı. Bende de cin1 den daha az hücre bozulması başlamış. Şuan durumunuz nasıl

X