Vücuttan atıldıktan sonra tekrar nasıl pozitif oldunuz ?Merhabalar,
2019 Nisanda Cin 2’den Leep olduktan sonra 2 kez hpv negatifi görüp tekrar pozitife dönmüş bulunmaktayım.
2023 nisan ayında 2 kez ard arda Ascus çıkan smear sonucunda hpv testi taptırdım. Hpv56 pozitif geldi. Ardından hemen biyopai oldum ve sonuç Cin 1 geldi.
Doktorun Cin 1’in gerileme ihtimali var diye takibe bıraktı. Hemen Gardasil 9 oldum. Vitamin kullanmaya başladım. Yaklaşık 2-3 ay AHCC kullandım ve sonra bıraktım. Sigarayı daha yeni bırakmış bulunmaktayım. Son olarak Deflagyn’e başlayacağım.
Nisan ayında da doktora kontrole gideceğim.
Güncellemeleri burada paylaşacağım.
Cin 1 olup gerileyen var mı?
Deflagyn kullanıpta cin 1 gerileyen var mı?
Deflagynle ilgili tecrübeleriniz neler?
Ek olarak tavsiye edebileceğiniz bir vitamin var mı?
Hiç bi fikrim yok. Hpv vücuttan atılmıyor sadece bağışıjlık baskılıyor , bağışıklık düşünce tekrar ortaya çıkabiliyor diye okumuştum internette.Vücuttan atıldıktan sonra tekrar nasıl pozitif oldunuz ?
Negatif olduktan sonra cinsel iliskiniz oldumu hicHiç bi fikrim yok. Hpv vücuttan atılmıyor sadece bağışıjlık baskılıyor , bağışıklık düşünce tekrar ortaya çıkabiliyor diye okumuştum internette.
Evet aynı partnerleyim evliyim.Negatif olduktan sonra cinsel iliskiniz oldumu hic
O yuzdendir o zamanEvet aynı partnerleyim evliyim.
5 senedir atamadınızmı virusu ya atıldığını soyluyolarMerhaba, ben de 2019 dan beri hpv 18 pozitifim. Cin1 çıkmıştı her seferinde kolposkopi biyopsi vs derken en son yine pozitiftim ama Cin1 gerilemişti. Bu arada da 3 ay kadar deflagyn kullandım. Sonraki kontrolüm martta demiştik fakat bu süreçte hamile kaldım. Doğumdan sonra artık kontrolüm. Fakat bu süreci pimpirikli yaşamış biri olarak tek tavsiyem doktor tercihinizin onkoloji alanında uzmanlaşmış bi jinekolog olması olur. En önemlisi doktor bu süreçte. Geçmiş olsun size de
Cin 1’i sizce deflagyn mi geriletti? Cin 1 çıktıktan sonra ne kadar süre geriledi? Birde deflagyn kullanırken herhangi bir yan etki oldu mu? Benim akıntım hafif pembemsi geldi bugünMerhaba, ben de 2019 dan beri hpv 18 pozitifim. Cin1 çıkmıştı her seferinde kolposkopi biyopsi vs derken en son yine pozitiftim ama Cin1 gerilemişti. Bu arada da 3 ay kadar deflagyn kullandım. Sonraki kontrolüm martta demiştik fakat bu süreçte hamile kaldım. Doğumdan sonra artık kontrolüm. Fakat bu süreci pimpirikli yaşamış biri olarak tek tavsiyem doktor tercihinizin onkoloji alanında uzmanlaşmış bi jinekolog olması olur. En önemlisi doktor bu süreçte. Geçmiş olsun size de
Evet turuncu ya da pembemsi akıntı normal demişti doktor olmuştu bende de. Onun dışında yanma sızlama vs olabilir demişti ama onlar olmadı. Sanıyorum bi 4-5 aylık süreç tüm bahsettiğimCin 1’i sizce deflagyn mi geriletti? Cin 1 çıktıktan sonra ne kadar süre geriledi? Birde deflagyn kullanırken herhangi bir yan etki oldu mu? Benim akıntım hafif pembemsi geldi bugün
Ben sigara içiyodum belki onun da etkisi olabilirdi bilmiyorum. Cin1 çıktıktan 5-6 ay sonra geriledi.5 senedir atamadınızmı virusu ya atıldığını soyluyolar
Merhaba , ben de cin1 sonuç aldım Eylül ayındaBende cin1 çıktı durumum düzelince almayı düşünüyorum deflagyn i
İnş atlatırız
Bende 37 yaşındayım hayatımda birisi yok bu dönem daha önce hamile kalmadımMerhaba , ben de cin1 sonuç aldım Eylül ayında2 ay sonra kontrolüm var ve endişeliyim.. Doktorum jinekolojik onkoloji uzmanı ama bana hiçbir şey önermedi.. Kendim redoxon üçlü etki vitamin takviyesi alıyorum.. Sadece takip dedi.. Siz kaç yaşındasınız? Ben 40 ‘lı yaşlarımdayım ve ilk kez cin 1 teşhisi aldım.. 19 senedir smear aldırırım ilk kez pozitif sonuç geldi..Umarım hepimiz atlatırız
Merhaba geçmiş olsun.benimde hpv 18 ve cin1 çıktı.ama doktor bana hiçbişey ödenmedi.6 ay sonra yine gel dedi.bende deflagyn almayı düşünüyorum. Bir de adınızı oldunuz mu doktorum muhakkak aşını ol demişti banaMerhaba hpv 18 ve cin1 var bende. Deflagyn ve immun44 yazdı doktorum. Bugun 5.gun olacak kullanmaya baslayalı ancak kotu bir koku var kullandıgımdan beri. Deflagyn kullanırken koku problemi yasayan var mı?
Evli misiniz peki yaşınız kaç acaba. Benim de cin 1 çıktıMerhaba geçmiş olsun.benimde hpv 18 ve cin1 çıktı.ama doktor bana hiçbişey ödenmedi.6 ay sonra yine gel dedi.bende deflagyn almayı düşünüyorum. Bir de adınızı oldunuz mu doktorum muhakkak aşını ol demişti bana
Şu an bekarım yaşım da 37Evli misiniz peki yaşınız kaç acaba. Benim de cin 1 çıktı