- 22 Nisan 2015
- 686
- 482
- 103
- Konu Sahibi lou salome
-
Evet aldatmışÇok sevdiğim bir ablam var. 36 yaşında. Bir şikayeti yokken rutin tetkik için smear aldırdı. Hpv 16 pozitif geldi.
Biliyorsunuz hpv, cinsel yolla bulaşan bir virüs. Ablam tek eşli, kocasından başka kimseyle beraber olmadı bugüne kadar.
Eşi mi bulaştırdı sizce? Bu ablamı aldatmış mı demek? 2 gündür sakinlestiremiyorum.
Doktorlar da cinsel yolla bulaşır dedi ve ablamdan biyopsi aldılar
Bulaşma yoluyla ilgili yuvarlak laflar ettiler. Aile hekimi bir arkadaşım var, öyle tuvaletten ya da mayo denemekten ya da havludan falan bulasmaz, çok düşük ihtimal diyor. Sizin fikirleriniz nedir?? Bosanmayi düşünüyor kendisi.
Disciden bulaşmaz
bende boyle bılıyordum bı arkadas egıtımını aldım berberden falan bulasmaz oyle demısVirüs Kaynaklı Cinsel Yolla ve Bu Yol Dışında Bulaşabilen Hastalıklar
Avrupa Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi doktorlarından Op. Dr. Serhat Partalcı; Hepatit (Sarılık) ve Siğil (HPV) virüslerinin çok hızlı bir şekilde bulaştığını, bazen cinsel temas olmasa bile, deri çatlaklarından, hasta birinin kullandığı tırnak makası, diş fırçası, jilet gibi hijyenik kullanım ürünlerinden, hamam, sauna gibi ıslak yüzeylerden ve tam steril edilememiş cerrahi, diş ve dövme aletlerinden, manikür pedikür işleminden rahatlıkla bulaşabileceğini söylüyor. HIV (AIDS virüsü), ve frengi mikrobunun kanda da bulunduğundan cinsel ilişki dışında, kan yolu ile de bulaşabilen hastalıklar olduğunu, bulaşmada kontrolsüz kan naklinin, steril olmayan şırınga ve iğnelerin, kesici ve delici aletlerinin de rol oynadığını dile getiriyor.
Kullandığı aletlerden bahsediyorum.
Aynen canım bi anlaşamadık :)) ben bu şekilde duymuştum nette aynıları yazınca öyle cevap verdim :)bende boyle bılıyordum bı arkadas egıtımını aldım berberden falan bulasmaz oyle demıs
bende hatalı bılgı verdım dıye cekınmıstım
oyuzden kafam karıstı netde karıstırdım aynen bu yazdıgınız bılgıler ıcerıyor hep :)
Canim hastalık konusunda haklısın ama kimseyi görmeden suclayamayiz biz inşallah aldatmamistir ve inşallah hastalığı anlatır biz dua edelimevlenmeden önce muayene edilmiyor mu çiftler ? bence kocası aldatmış ve dediğiniz gibi olsa bile gene boşanmalı çunku bu BÜYÜK bir sorumsuzluk kadınlar için bu virüs çok çok zararlı kanser yapıyor
Allah bilir 9 yildir ne naneler yemis..8-9 yıllık evliler
Benim annem aldatilcak ve ben göz yumcam buna... cok bekeler babamaynen öyle aldatılmış
aynısı tıp okuyan kadeşimin arkadaşının babası ile annesi arasında oldu
kadın boşanmadı ama bilmiyor ki aldatıldı
tıp öğrencisi olan kızı biliyor....öyle diyeyim ne iğrenç siz düşünün...
Mantıklı aslında. Ortalığı bir velveleye verse adam bocalar ve doğruyu söyler belki.Ablan sktirsin kocasini sadece cinsel ilikisden bulasiyor desin bagirsin cagirsin hemen hal hareketinden bile anlar insan erkekler pek yalani becermez belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?