• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hpv bulaştıran koca sizce aldatmış mıdır?

Mantıklı aslında. Ortalığı bir velveleye verse adam bocalar ve doğruyu söyler belki.
bence boyle bırsey yapmayın
belkı ablanız wc den kaptı
belkı enıstenız aldatmadı
daha kotu olur
ben ablanızın aldatıldıgını dusunmuyorum
ılla cınsel yolla olmuyormus kıı

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

Enişte bayaa şüpheli durumda.
Her ne kadar nadiren başka yerden bulaşmış olma ihtimali olsa da, aldatmış olma ihtimali mevcut.

Bir kadın, içinden bu şüpheyi kolay kolay atamaz. Koca dibine kadar inkâr etse de.

Evet aldattım demez hiçbir aldatan.
Cinsel yolla bulaşma en yüksek ihtimal evet ama ortak kullanılmış ya da iyi temizlenmemiş iç çamaşırından ve ya ağda yapılan malzemelerden de bu hastalık bulaşabiliyor kadınlara.Ablanıza bu yolla da bulaşmış olabilir bence hemen günahını almasın adamın.Hpv çok yaygın bir hastalık çünkü.Benim bir arkadaşımda vardı ona kocasından bulaşmış.Ama adam aldatmamıştı.Büyük ihtimalle daha önce başkasıyla ilişkiye girdiğinde kaptı hastalığı ve sonrada arkadaşıma bulaştırdı.Bu hastalık evlenirken yapılan hiv,hepatit testi gibi testlerde çıkmaz.Sonra karı koca birlikte tedavi gördüler,siğilleri yaktırmaya gidiyorlardı,diğer tiplerinden korunmak için aşı oldular ve 1 yılda atlattılar ikisinde de bir daha çıkmamış siğil.Ben hpv aşısını bakireyken yaptırmıştım ve eşime de söyledim o da yaptırdı.O kadar yaygın bir hastalık ki olmayacak dediğimiz yerlerden bile bulaşabiliyor bazen.O yüzden bence adamın günahını almasın hemen,her ihtimali değerlendirmek lazım.

Ablan sktirsin kocasini sadece cinsel ilikisden bulasiyor desin bagirsin cagirsin hemen hal hareketinden bile anlar insan erkekler pek yalani becermez belli oluyor

Bir de adam gerçekten aldatmamış olsun
hastalık hakkında da ben gibi bilgisi yoksa,
karısının agzından sadece cinsel yolla bulaştığını da duyunca...
gerisini düşünemiyorum..
çok riskli bir deneme-yanılma olur.

ya bir şey sormak istiyorum.Ben henüz bekarım ama bende de var bu neden olmuş olabilir :KK61: bir de bana zararları ne olur korkuyorumda:KK61:

ya bir şey sormak istiyorum.Ben henüz bekarım ama bende de var bu neden olmuş olabilir :KK61: bir de bana zararları ne olur korkuyorumda:KK61:
tedavı olmalıymıssın netde oyle yazıyor
bulasıcı ve yaygın bı hastalıkmıs
toplu wcler
wc den sonra elını yıkamayan bırıyle tokalasmak
havuz hıjyenık olmayan ortam boyle seylerden oluyormus dıkkat etmek lazım
bence doktora gorun derım

Ben bekarken Ağca'dan kapmıştım hpv eğer ağdaysa kuaföre gidiyorsa ve hpv virüslü birinin ağdasından sürmüşlerse bulaşabilir

Cinsel yol derken kan temasini falan kastetmis olabilirler. Hastaneye gittiginde disciye gittiginde iyi sterilize edilmemis aletlerin kullanimi sonucunda da bu virusu kapmis olabilir. Umumi tuvalet kullanimi sonucu da bulasabilir. Temas ile de bulasabilir vucuttaki bazi catlaklardan iceri girer bu virus. İlla cinsel iliski olmasina gerek yoktur yani. Bu arada ben hemsirelik ogrencisiyim iciniz rahat olsun diye soyluyorum. Bosuna hayati zehir etmesin hem kendisine hem kocasina

Havuzdan da bulaşırmış ,havuzlardan uzak durmak gerek ,ama insanlarımız havuza bayılıyor
bunları okusalar asla girmezler

Şurada hastalıkla ilgili bir konu açılmayagörsün. Netten iki kelime bulan doktor kesiliyor... :KK14:

ablanıza söyleyin ortlığı ayağa kaldırmadan evvel eşini de doktora götürsün... sonra karar verirsiniz..
Ilk sayfada kendi bildiğim şeyleri yazdım. Dişci konusuna ısrarcı olununca ufak bi alıntı yaptım. Doktor kesilmekle ne alaksı var ? Klavyeden tedavi etmedik heralde.

Valla kimse kusura bakmasın da kocam gelip bana ''Seni aldatmadım'' diyecek bu virüsü bulaştırdıktan sonra, feriştahı gelse inandıramaz salak mıyım ben? Yok kişisel bakım malzemesiymiş vs palavra bunlar, Allah'ın belası herif bildiğin aldattı işte kalıbımı basarım. Aynısı 2 kere oldu çevremizde ne yapacaklar inkar edecekler tabii. Şeref yoksunu adam tabii ki inkar edecek, ben olsam raporları kanıt diye sunar donuna kadar alırdım bir de korunmamış bile herhalde pis herif.

tedavı olmalıymıssın netde oyle yazıyor
bulasıcı ve yaygın bı hastalıkmıs
toplu wcler
wc den sonra elını yıkamayan bırıyle tokalasmak
havuz hıjyenık olmayan ortam boyle seylerden oluyormus dıkkat etmek lazım
bence doktora gorun derım

26 sında randevum aama korktum valla :( cinsellikte yaşamadım wc ler görünüyr tek neden sanırım :(

Cinsel yol derken kan temasini falan kastetmis olabilirler. Hastaneye gittiginde disciye gittiginde iyi sterilize edilmemis aletlerin kullanimi sonucunda da bu virusu kapmis olabilir. Umumi tuvalet kullanimi sonucu da bulasabilir. Temas ile de bulasabilir vucuttaki bazi catlaklardan iceri girer bu virus. İlla cinsel iliski olmasina gerek yoktur yani. Bu arada ben hemsirelik ogrencisiyim iciniz rahat olsun diye soyluyorum. Bosuna hayati zehir etmesin hem kendisine hem kocasina

ya canım benimde 10 gün sonra randevum var ama korkuyorum.bekarım cinsellikle bulaşmış olamaz yaşamadım.muayeneden tedaviden bana ne zarar verir bu şey diye düşünmekten kendimi almaıyorum

ya canım benimde 10 gün sonra randevum var ama korkuyorum.bekarım cinsellikle bulaşmış olamaz yaşamadım.muayeneden tedaviden bana ne zarar verir bu şey diye düşünmekten kendimi almaıyorum
Yok yok korkma canini sikma gerekli tedaviyi yapicaklardir zaten cabucak iyilesirsin insallah

HPV genital bölgede kolonize olur, ve cinsel bölgeden temasla bulaşır...kanserojendir....benim hasta grubum biraz özellikli bağışıklık baskılayıcı ilaç kullandıklarından bunlarda enfekesiyondan çok kanserinden korktuğumuz için tespit ettiğimiz an direk söyleriz....eşinden bulaştığınıda söyleriz....
Bu arada rutin taraması yok ama aşısı var...belli yaştan sonra kız çocuklarına yapılıyor....

peki doktor hanım hiç cinsellik yaşamamış yakınlaşması olmayan bir insanda neden oluyor bu sizce ? bendede varda

Mantıklı aslında. Ortalığı bir velveleye verse adam bocalar ve doğruyu söyler belki.

adama sadece cinsel yolla diye çıkışırsa ve adam aldatmamışsa peki? belki geçmişten yaşadığı ilişkilerden adama geçmiştir.hemen zaten vücutta belirtileri belli olmuyormuş sonuçta.ayrıca sadece cinsellikle olmuyor.ben cinsellik yaşamadım ama bendede var.

yok olmadı hiç yakınlaşma.forumdaki kadınların dediği gibi sürtünmedik bile:KK43:
O zaman ağdacıdan,ortak kullanılan tuvaletten falan kapmış olabilirsiniz.

Konu sahibi bak gördüğün gibi bu arkadaş ilişki yaşamadan da hastalığı kapmış.Bence ablana söyle ortalığı velveleye vermesin hemen,belki de adamın bir suçu yoktur,günah almayın boş yere.

Yani üzülerek söylüyorum ki %90 aldatmış bence. Tabi günahını asla almam istemem.
Fakat diğer yollardan bulaşması için gerçekten ablanızın çok çaba sarf etmesi falan gerekiyor bence..

Back