- 9 Mayıs 2021
- 10
- 3
- Konu Sahibi hpvasisigardasilmagduru
Bu şubat ayında hpv 18 teşhisi konmamla birlikte, doktora kanser olma korkusuyla bunun bir çaresi yok mudur sorumun cevabı, hpvnin diğer tiplerine karşı koruması adına gardasil aşısı yaptırmam önerildi. Bende kanser korkusuyla araştırmadan Gardasil ( hpv 11,6,18,16) aşısını aldım 10 Şubatta yaptırdım. Sonrası tam bir cehennem, geceleri alev alev yanıyor vücut, öğlenleri de yanma var. Bir gece uykumdan uyandım gözlerim kapkara, 10 gün boyu beynim uykuya dalamadı. Vücut ve kalp atıyor, boynumda ve kulaklarımda bu atışı hissediyorum. Kesinlikle 10 gün uyku uyumadım. Beyin şoka girmişti adeta. İshal 1 ay sürdü. Kusma isteği ama kusma yok, Öğürdüm 10 gün boyu, iştah kesildi, her şeyden mide bulantısı. Gözlerde kanlanma, kuruma, yanma. Hala gözlerimin beyazı bugün kanlı. Bu etkilerden bugün mide bulantısı ve ishal geçmekle beraber. Vücutta özellikle bacaklarda yanma. Uykuya dalamama, beynin kalp gibi atması problemi devam ediyor. Ben ilk zamanlar aşıdan olduğunu düşünmedim, Kanser oldum zannettim, Fakat kolposkopi sonucu temizdi. Diğer tehlikeli cinsel hastalık testleri normal, Kan değerleri, idrar, gaita değerleri normal, Ekg normal. Benim neyim vardı? Hayatımda hiç bir zaman böyle bir vücut yanması yaşamadım. Sonra aklıma 10 Şubatta yaptırdığım aşı geldi. Erken uyanmamla ikinci dozu olmadım. Fakat şuanda beyin üzerindeki etkilerini yaşıyorum. Beyinde kalp atışı basınç hissi, baş ağrısı. Bu aşı beni mahvetti başkalarına zarar vermesin, yaptırmayın sakın