- 14 Ocak 2024
- 250
- 37
- 18
- Konu Sahibi ssssssaaaaa
-
Ben bu süreçte 4 doktorla görüştüm sadece bir tanesi bekle dedi ama deflagyn kullanıp bekle dedi diğer hepsi kolposkopi yaptır diyor sanırım yaptıracağım çok korkuyorumGeçmiş olsun canim doktorun ne dediyse onu yaptir canim .ben mesala doktorum senede 1 smear aldırmami önerdi kolkoskopi istese yaptırırım
Aşı ol biran önce. Kolposkopi biyopsi demek tehlikeli tür taşıyorsun cin3 çıkarsa eğer bir sonraki adım rahim ağzı kanseri. Erteleme yani. Kolposkopide korkacak bir şey yok hafif sedasyonla yapılıyor.
evet doktorlar da tehlikeli türden dolayı kolposkopi diyor. Her kolposkopide biyopsi oluyor mu yaa çünkü uyuşturmadan yapıyolar biyopsi alacaklarsa nasıl olacak kafamda deli sorularAşı ol biran önce. Kolposkopi biyopsi demek tehlikeli tür taşıyorsun cin3 çıkarsa eğer bir sonraki adım rahim ağzı kanseri. Erteleme yani. Kolposkopide korkacak bir şey yok hafif sedasyonla yapılıyor.
Bir lezyon görülürse parça alınır. Patolojiye yollanır. Kolposkopi işlemi anestezili yapılıyor talep edebilirsin. Bu kadar stres yapacak bir durum yok.Evet
evet doktorlar da tehlikeli türden dolayı kolposkopi diyor. Her kolposkopide biyopsi oluyor mu yaa çünkü uyuşturmadan yapıyolar biyopsi alacaklarsa nasıl olacak kafamda deli sorular
Kolposkopi oldunuz mu sonuç nedirMerhaba hanımlar hpv testim 31 tipiyle pozitif. Bu virüsü muhtemelen 2 senedir taşıyorum. Görüştüğüm doktorların hepsi ne olur ne olmaz diye kolposkopi yaptırmam gerektiğini söylüyolar. 23 yaşındayım sigara alkol kullanmıyorum siğilim de yok. Smear testim 8 ay önce de negatifti şimdi de negatif sadece geçmeyen mantar enfeksiyonum var. Beklemek mi yoksa kolposkopi mi daha mantıklı?
Merhaba bu hafta olacağımKolposkopi oldunuz mu sonuç nedir
Özel hastanede olacağımNerede olacaksiniz devlet hastanesindemi özeldemi
Zor bir işlem mi biyopsi alındı mıgüncelleme vereyim kolposkopi yaptırdım
Evet biyopsi de yapıldı şöyle söyleyim normal muayeneden tabiki farklı rahatsız edici ve biraz ağrılı. Çok uzun sürmüyor 10-15 dk sürüyor bana herhangi bi anestezi yapılmadı. Speklumun acısını hissediyorsunız onun dışında resmen bir acı yok baskı ve ağrı olıyor kasıklarda. Boyama esnasında da yanma kasıklarda vs. Dayanılmayacak gibi değil korkmayın kendinizi sıkarsanız daha çok hissedersiniz. Biyopside de yine kasıklarda ağrı baskı hissi oluştu bende çıktıktan sonra birkaç saat kanamam oldu sonra kesildi. Çıktıktan sonra 2-3 saat ağrı kesici alıp dinlenmek isteyebilirsiniz regl sancısı gibi bi ağrı oluyor. Yaptırdığım akşamına tamamen iyiydim herhangi bir sorunum yok şu anda.Zor bir işlem mi biyopsi alındı mı
Doktor herhangi bir şey dedi mi pekiEvet biyopsi de yapıldı şöyle söyleyim normal muayeneden tabiki farklı rahatsız edici ve biraz ağrılı. Çok uzun sürmüyor 10-15 dk sürüyor bana herhangi bi anestezi yapılmadı. Speklumun acısını hissediyorsunız onun dışında resmen bir acı yok baskı ve ağrı olıyor kasıklarda. Boyama esnasında da yanma kasıklarda vs. Dayanılmayacak gibi değil korkmayın kendinizi sıkarsanız daha çok hissedersiniz. Biyopside de yine kasıklarda ağrı baskı hissi oluştu bende çıktıktan sonra birkaç saat kanamam oldu sonra kesildi. Çıktıktan sonra 2-3 saat ağrı kesici alıp dinlenmek isteyebilirsiniz regl sancısı gibi bi ağrı oluyor. Yaptırdığım akşamına tamamen iyiydim herhangi bir sorunum yok şu anda.
Doktora herhangi bir şey görüp görmediğini sordum bir şey görmediğini için rahat sonucu bekleyebilirsin dedi umarım herhangi olumsuz bir sonuç çıkmazDoktor herhangi bir şey dedi mi peki
İnşallahDoktora herhangi bir şey görüp görmediğini sordum bir şey görmediğini için rahat sonucu bekleyebilirsin dedi umarım herhangi olumsuz bir sonuç çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?