- 13 Aralık 2024
- 230
- 17
- 13
- 24
- Konu Sahibi ssssssaaaaa
-
Evliyim canım kanla bakılanlar negatif ama diğerlerinden şüphe duyuyorum çünkü ilişki esnasında ağrım oluyor beyaz renkte akıntım var bu yüzden şüpheleniyorum eşime de bulaştırmış olmaktan korkuyorumKültürde üreplazma klamidyaya bakıyolar sadece frengi uçuğa falan kanla bakıyolardı sanırım bana geçen sene bakıldı hiv ve hpv haricinde tabi negatif gelmişti içiniz rahat etmiyosa şüphem var diyip test verebilirsiniz
Mantardan dolayı olabilir beyaz akıntı genellikle mantar oluyor diğerlerinin spesifik belirtileri var yeşil kokulu akıntı gibiEvliyim canım kanla bakılanlar negatif ama diğerlerinden şüphe duyuyorum çünkü ilişki esnasında ağrım oluyor beyaz renkte akıntım var bu yüzden şüpheleniyorum eşime de bulaştırmış olmaktan korkuyorum
Mantardan dolayı olabilir beyaz akıntı genellikle mantar oluyor diğerlerinin spesifik belirtileri var yeşil kokulu akıntı gibi
İlişki esnasında ağrı korkutuyor beniMantardan dolayı olabilir beyaz akıntı genellikle mantar oluyor diğerlerinin spesifik belirtileri var yeşil kokulu akıntı gibi
Mantar ağrı da yapar kültürde de görünmüyo bazen 5 günde çıkar geneldeİlişki esnasında ağrı korkutuyor benihepsini araştırdım hepsinde ilişkide ağrı yazıyor vajinal kültür kaç güne çıkar ki
İçimi biraz rahatlattın senin kolposkopi ne oldu yaşımız aynı ve bulaşma zamanı da aynı olduğu için merak ediyorum seni deMantar ağrı da yapar kültürde de görünmüyo bazen 5 günde çıkar genelde
Rahatlattıysam ne mutluİçimi biraz rahatlattın senin kolposkopi ne oldu yaşımız aynı ve bulaşma zamanı da aynı olduğu için merak ediyorum seni de
E nabız da görünmüyor muRahatlattıysam ne mutluyarın öğreneceğim sonucumu çıktı hafta sonuna denk geldiği için göremedim
İnşallah temiz çıkmıştır Allah kimseyi sağlıkla sınamasın çok zormuşRahatlattıysam ne mutluyarın öğreneceğim sonucumu çıktı hafta sonuna denk geldiği için göremedim
E nabızda görünmüyor özel hastanede yaptırdığım için sonucum cin1 ve servisit. Takip edileceğim fakat cin1 ne kadar sürede geriler nasıl olur bilmiyorum. 2 senedir var bende bu virüsE nabız da görünmüyor mu
Bağışıklık güçlü olursa gerileyecektir aşı oldunuz mu cin1 den negatifi gören çokE nabızda görünmüyor özel hastanede yaptırdığım için sonucum cin1 ve servisit. Takip edileceğim fakat cin1 ne kadar sürede geriler nasıl olur bilmiyorum. 2 senedir var bende bu virüs
İlk dozumu oldum 2.yi şubatta yaptıracağımBağışıklık güçlü olursa gerileyecektir aşı oldunuz mu cin1 den negatifi gören çok
Bende aynı şekilde hpvliyiz diye bir site var oraya da üye olabilirsiniz yardımcı oluyorlarİlk dozumu oldum 2.yi şubatta yaptıracağım
Doktor bir şey görmediyse neden biyopsi aldı bende kolposkopi olabilirim de korkuyorum her kolposkopide biyopsi kesin alınıyor mu yani lezyon görmeyince alınmaz diye biliyorumDoktora herhangi bir şey görüp görmediğini sordum bir şey görmediğini için rahat sonucu bekleyebilirsin dedi umarım herhangi olumsuz bir sonuç çıkmaz
Ne olur ne olmaz diye hemen her kolposkopide alınıyor. İyi ki almış cin1 olduğumu bilmeyecektim yoksaDoktor bir şey görmediyse neden biyopsi aldı bende kolposkopi olabilirim de korkuyorum her kolposkopide biyopsi kesin alınıyor mu yani lezyon görmeyince alınmaz diye biliyorum
Asistan mı aldı yoksa doktor mu bazen stajyer doktorlar öğrensin diye onlara yaptırıyorlar bizi deney olarak kullanıyorlarBende aynı şeyi merak ediyorum bana da temiz görünüyor dedi ama biyopsi aldı elim yüreğimde sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?