Z Zxcvvn Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2023 1.040 221 53 Cuma 10:28 Konu Sahibi Konu Sahibi klrp #21 klrp .!.: Vajinal yoldan aldım Genişletmek için tıkla... Şırınga ile mi uyguluyorsunuz yoksa fitil olarakmi?
klrp .!.: Vajinal yoldan aldım Genişletmek için tıkla... Şırınga ile mi uyguluyorsunuz yoksa fitil olarakmi?
O oybenneregidemm Guru Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 208 74 298 Aydın Cuma 10:32 Konu Sahibi Konu Sahibi klrp #22 manyakkedi .!.: Aşı olsa da yüzde yüz negatife döndü diyebilir miyiz ki bende evliyim çocuk isteğim olduğu için korunmuyoruz da aşının üçüncü dozunu olmak üzereyim bilmiyorum nasıl olacak Genişletmek için tıkla... Diyemeyiz tabi. Korunun diyeceğim fakat çocuk durumu kafa karıştırıcı tabi
manyakkedi .!.: Aşı olsa da yüzde yüz negatife döndü diyebilir miyiz ki bende evliyim çocuk isteğim olduğu için korunmuyoruz da aşının üçüncü dozunu olmak üzereyim bilmiyorum nasıl olacak Genişletmek için tıkla... Diyemeyiz tabi. Korunun diyeceğim fakat çocuk durumu kafa karıştırıcı tabi
K klrp Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2025 12 1 1 26 Dün 09:34 Konu Sahibi Konu Sahibi klrp #23 Zxcvvn .!.: Şırınga ile mi uyguluyorsunuz yoksa fitil olarakmi? Genişletmek için tıkla... Doktor hava olarak uyguluyor biz uygulamıyoruz
Zxcvvn .!.: Şırınga ile mi uyguluyorsunuz yoksa fitil olarakmi? Genişletmek için tıkla... Doktor hava olarak uyguluyor biz uygulamıyoruz