hpv 16 smear kolposkopi cin3

Merhabalar ameliyatınızı nerede oldunuz acaba leep operasyonu için ödediniz ücret neydi

Meraba ,şuan nasılsınız? İns temiz sonuçlar almissinizdir.

Sigara kullanıyormuydunuz acaba bir de siğiliniz var mıydı çok geçmiş olsun şu an durumunuz nedir

Sigara kullanıyormuydunuz acaba bir de siğiliniz var mıydı çok geçmiş olsun şu an durumunuz nedir
sigara kullanıyorum siğilim yok şu an hamileyim geçen haftalarda smear verdim temiz çıktı bi sorun yok bakalım doğum şekli nasıl olacak onu bekliyorum artık

Mrb, cinsel hayatim cok erken basladi 18 civari sanirim, ama ben 30a kadar hic jinekologa gitmedim. O yuzden su tarihte olmustur su yilda cin3 olmustur diyemiyorum, bazilarinda 1.5 yilda 3.seviye olmus mesela, bende 5 8 yil diye okudum heryerden ama bikac kisi 1 yil icinde cin3 evresine gecmis saniyorum tamamiyle bagisiklikla ilgili

Ocakta tekrar hpv testi yapilacak, maalesef hala sigara kullaniyorum, akinti ve mantar sikayetim gecti, umarim herkes guzel haberler alir
gecmis olsun bende 1 eylülde rutin kontrol için smear verdim ve doktor hpv de bakmış patolojiden sonucum cıktı,bugün hpv yüksek riskli virüs taşıdığımı öğrendim.15aralıkta koloskopi yapılacak eğitim araştırma hastanesinde yaptıracağım.

Endişelerim var.

Yazdıklarınızı okudum,mutlaka uygula dediğiniz bir şey var mı? Sigara kullanmıyorum..

Ve genel olarak yorumumu gören hpvli arkadaslar cinsel hayatınızda ne gibi önlemler aldınız cevaplarsanız sevinirim.

Gecmis olsun, sigara kullanmamaniz cok guzrl. Ari urubleri yazmistim tavsiye olarak. Cinsellik icin de ara verebiliyorsaniz bi sure ara verin veremiyosuaniz kondomsuz iliskiue girmeyin temas durumlarina dikkat edin pinpon etkisini arastirabilirsiniz

Gecmis olsun, sigara kullanmamaniz cok guzrl. Ari urubleri yazmistim tavsiye olarak. Cinsellik icin de ara verebiliyorsaniz bi sure ara verin veremiyosuaniz kondomsuz iliskiue girmeyin temas durumlarina dikkat edin pinpon etkisini arastirabilirsiniz
cok sağolun araştırıyorum sevgiler

merhaba, cok gecmis olsun acil sifalar. ben de cin3 cikti leep oldum ama kanser demediler. ben de cin3 kanser diye okumustum doktor kanser yok dedi israrla. biraz sinirli kisa cvplar veren biri acaba beni yanlis mi bilgilendirdi ?

Merhaba,
merhaba, gecmis olsun. sureciniz nasil ilerliyor ?

Cin3 kanser demek değildir
Tekrar merhaba, yanitiniz icin tesekkur ederim. Ben agustos 2022de hpv 16 ve kolposkopi cin 3 ciktim. leep oldum cin2 geldim sinirlar salimdir yaziyordu. doktor kanser yok dedi. deflagyn verdi 3 ay kullamim. 6 ay sonra kontrol dedi. subat 2023te kontrolum var. hpv 16 negatif olur mu sorularima pek cvp vermiyor. internetten bakiyorum en gec 2 sene icinde negatif olur diyor. merak ettigim cin3 olana kadar vucudum bunu atmadiysa 2 senede nasil atacak ? benimle benzer surecten gecmis birileri varsa yardimci olabilir misiniz ? beni neler bekliyor tecrubeli birinden dinlemek isterim. sevgiler.

Eylül 2019 da hpv 16 cin 3 konizasyon oldum 9 ay sonra negatif sonuç aldım sonrasında 3 kez daha baktırdım negatif leep sonrası ordaki virüs yükü azaldığı için negatif oluşunuz kolaylaşıyor

Eylül 2019 da hpv 16 cin 3 konizasyon oldum 9 ay sonra negatif sonuç aldım sonrasında 3 kez daha baktırdım negatif leep sonrası ordaki virüs yükü azaldığı için negatif oluşunuz kolaylaşıyor
Cok gecmis olsun cok sevindim. Asi gardasil ilk doz oldum devam edecegim. Sigillerim vardi 3 gun once yaktirdim. Genital bolge ve bacaklarima yayilmisti. Doktor seni bir cildiye gorsun cok yayilmis dedi. Siz sigil problemi yasadiniz mi ? Bir de bana leep dendi ama sanirim konizasyon. Islem sonrasi regl olusum cok yogunlasti. Ilk aylardan sonra gecer dedim ama gecmedi. 2.gun ve 3.gun yogun pihtili regl oluyorum, doktora sordum alakasi yok donemseldir dedi. Ben baglantili oldugunu dusunuyorum. Konuyla ilgiki tecrubeniz var mi ?

Regl ile ilgili bir değişikliğim olmadı siğilim hiç olmadı

Meraba gecmis olsun bende aynı sorundan muzdaribim ve doktor arıyorum doktorunuz kim ve nerede bilgi verirmisiniz

bende de cin 3 çıktı ve haftaya genel anesteziyle konizasyon işlemi yapılacak,nasıl zorbir işlem mi ben çok korkuyorum deneyimlerinizi anlatır mısınız?

bende de cin 3 çıktı ve haftaya genel anesteziyle konizasyon işlemi yapılacak,nasıl zorbir işlem mi ben çok korkuyorum deneyimlerinizi anlatır mısınız?
Herhangi bir zorluğu yok yarım saatlik bir işlem ağrısız sızısız merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…