- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 32
TamamdırBu 2020 son ayı 2021 için hazırlığımızı yapalım diye erkenden açtım. 2021 yılında aylık yazarları ve ortak kitaplarımızı belirleyelim hedeflerimizi oluşturalım bu sürede
tabiki son ayımızı da boşa geçirmeyelim okumaya devam edelim
Nihan Kaya'yı bende çok duydum ama okumak nasip olmadı. Senin yorumundan sonra düşüneceğim ben deTamamdırNihan Kaya sosyal medyada takip ettiğim bir kadındı ilk defa bir kitabını okuyorum bakalım bitirince yorumlarımı paylaşırım inşallah
kıskandım ben de paylaşayım
Allah bereket versin kitaplarımıza inşaAllah
Amin Amin :)Allah bereket versin kitaplarımıza inşaAllahbirüsürü birsürü olsunlar
Nasıl güzellerBunlarda benim yeni gelen siparişlerim
Bende çok merak ediyorum bakalım elimdeki kitap bitsin kurayla yeni tahliliyi belirleyeceğimNasıl güzeller
Fareler ve İnsanlar listemde.
Başak sayan'ın bir kitabını okumuştum tam yeşilçam tadındaydı
Fareler ve insanları merak ediyorum bendeBunlarda benim yeni gelen siparişlerim
Bende çok merak ediyorum bakalım elimdeki kitap bitsin kurayla yeni tahliliyi belirleyeceğim
o zaman onu ocak ayında beraber okuyalım mı?Fareler ve insanları merak ediyorum bende
Ruh Adam kitabında bir şiiri var Atsız’ın. Geri Gelen Mektup. Çok severim.
Olur tabiio zaman onu ocak ayında beraber okuyalım mı?
Bence harika bir fikir hepimiz merak ediyosak grup etkinliği olsun madem kio zaman onu ocak ayında beraber okuyalım mı?
Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden?Ruh Adam kitabında bir şiiri var Atsız’ın. Geri Gelen Mektup. Çok severim.
Bence harika bir fikir hepimiz merak ediyosak grup etkinliği olsun madem ki
Tamam o zaman bu ayki siparişimde alayım beraber okuyalım. Katılmak isteyen de katılır. O zaman ilk sayfaya ocak ayının ortak okumasını ekliyorrumOlur tabii
Ahhh nasıl yandı içim..Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden?
Bilmem bu yanardağ ne biçim korla tutuştu?
Pervane olan kendini gizler mi hiç alevden?
Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu.
Ne güzel dizeler dimiokuduğum en iyi kitaplardan biri
Ve bir kadına yazılabilecek en güzel şiir.Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden?
Atsız’ın diğer romanları da çok güzel. Bütün kitaplarını okudum. Bazı görüşlerini tasvip etmem ama edebiyatçı kişiliğine diyecek söz yok. Hakkı teslim edilmeyen yazarlardan.Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden?