- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence Ramazan ile alakalıdır çünkü baya akıcıydı kitapBen ilk defa bu tarz bir kitabı okurken zorlandım . yani aslında katil seçimi, olayın gizemi falan çok iyiydi ama bilmiyorum okurken sıkıldım açıkçası. Sanki biraz ramazanın da etkisi vardı, araya çok zaman da girdi. Resmen bir ay içinde okudum kitabı. Belki ondan da olabilir. Arka kapağını okuduğumda baya merak etmiştim. Şuan farkettim ki okurken hiç katil kim acaba diye düşünmemişim normalde hemen tahmin etmeye çalışırdım.
Bihter neyi itiraf edece gibi miAma olayın çözülüş şekli gerçekten baya iyiydi. Ama mahkeme salonunda değil de daha aksiyonlu bir şekilde çözülseydi keşke
Doğru zamana denk gelmemiş büyük ihtimal.Ben ilk defa bu tarz bir kitabı okurken zorlandım . yani aslında katil seçimi, olayın gizemi falan çok iyiydi ama bilmiyorum okurken sıkıldım açıkçası. Sanki biraz ramazanın da etkisi vardı, araya çok zaman da girdi. Resmen bir ay içinde okudum kitabı. Belki ondan da olabilir. Arka kapağını okuduğumda baya merak etmiştim. Şuan farkettim ki okurken hiç katil kim acaba diye düşünmemişim normalde hemen tahmin etmeye çalışırdım.
Heh tam olarak böyleBihter neyi itiraf edece gibi mi
1907 yılında yazılmasına istinaden o zamana göre kurgusu çok iyi bence. Ahmet ümit teni nesil yazar. İkisini karşılaşırsak çok doğru olmaz. Ancak Gaston Leruox’Tan ilham alırlarBen Sarı Odanın Esrarı kitabını sevmedim malesef. Kurgu güzel olabilir, akıllıca yazılmış olabilir ama kitap sadece bundan ibaretti. Çok basitti. Normalde bu türü çok sevmem zaten ama Ahmet Ümit'in iki farklı romanını okuduğumda keyif almıştım, farklı şeyler de katmıştı bana. Bu kitapta malesef bu yoktu.
Arkadaşım kitap 1907de yazılmışHeh tam olarak böyle
Tabi çağdaş yazarlarla karşılaştırmak daha doğru olur. Ben bu türü çok sevmediğim için böyle hissetmiş olabilirim.1907 yılında yazılmasına istinaden o zamana göre kurgusu çok iyi bende. Ahmet ümit teni nesil yazar. İkisini karşılaşırsak çok doğru olmaz. Ancak Gaston Leruox’Tan ilham alırlar
Kesinlikle katılıyorum. Kendi döneminin yazarları ile karşılaştırmak daha doğru olur. Arthur Conan Doyle , Agatha Christie gibi1907 yılında yazılmasına istinaden o zamana göre kurgusu çok iyi bence. Ahmet ümit teni nesil yazar. İkisini karşılaşırsak çok doğru olmaz. Ancak Gaston Leruox’Tan ilham alırlar
bu tarz romanları sevmiyorsan zevk almaman çok normal.Tabi çağdaş yazarlarla karşılaştırmak daha doğru olur. Ben bu türü çok sevmediğim için böyle hissetmiş olabilirim.
Biliyorum yahu aslında dönemine göre fazla bile bence. Sorun bendeydi zaten bunu kabul ediyorumArkadaşım kitap 1907de yazılmış
Tamamen düşündüklerimin aynısıBen ilk defa bu tarz bir kitabı okurken zorlandım . yani aslında katil seçimi, olayın gizemi falan çok iyiydi ama bilmiyorum okurken sıkıldım açıkçası. Sanki biraz ramazanın da etkisi vardı, araya çok zaman da girdi. Resmen bir ay içinde okudum kitabı. Belki ondan da olabilir. Arka kapağını okuduğumda baya merak etmiştim. Şuan farkettim ki okurken hiç katil kim acaba diye düşünmemişim normalde hemen tahmin etmeye çalışırdım.