- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha kimse gelmediGeç kaldım
Sence bu aşkın sonu var mıydı?Kesinlikle yine okumak için geç kaldığımı düşündüğüm bir kitap Oğul Dumas’ın kalemimi de babası gibi sevdim.
Sonradan fark ettimDaha kimse gelmedi
ama kompleksli bir adamdıKitabın konusuna gelirsek; genç avukat Armand Duval ile döneminin en ünlü ve güzel hayat kadınlarından biri olan nami değer Kamelyalı Karın yani Marguerite’nin aşkını okuyoruz. Genel olarak yasak ve imkansız aşk havası katılmış olsa da bana özellikle Armand’ın aşkı çok samimi ve gerçek geldi
Bence Marguerite’nin gerçekten sevilmeye ihtiyacı vardı. Metresi olduğu bütün adamların güzelliği ya da sağlığı geçince onu bırakacaklarını biliyordu ama Armand’ın sevgisinin çok farklı olduğunu anlayınca o da karşılık verdi. Yani bırakmazdı diye düşüyorum. Gizli gizli mücevherlerini satıyordu çünkü.Sence bu aşkın sonu var mıydı?
Yoksa adamın parası bitince aşkta bitecek miydi
Ee kolay mı sevdiğin kadın başkalarının da metresiama kompleksli bir adamdı
E aşk varsa işin içinde kadının ne sıfatı olursa olsun kıskanması normal. Bu yüzden de komplekse giriyorduama kompleksli bir adamdı
Marguerite’nin hisleri beni daha çok etkiledi, bilhassa son anlarda yaşadıkları beni de incittiE aşk varsa işin içinde kadının ne sıfatı olursa olsun kıskanması normal. Bu yüzden de komplekse giriyordu
metres de olsa asil bir kadın yaEe kolay mı sevdiğin kadın başkalarının da metresi
Çok hayatın içinden bir kitap, kadının duyguları çok iyi anlatılmış, ben sanki yanı başımda hissetmiştim okurken.İnsanların basıl iki yüzlü olduklarını gördüm. Kadın ölünce akbaba gibi evine üşüştüler.
Tabi kastım metreslik değil erkeklerin kadının arkasında duramamasıÇok hayatın içinden bir kitap, kadının duyguları çok iyi anlatılmış, ben sanki yanı başımda hissetmiştim okurken.
Sonuçta ikisi de bekardı. O dönemde metres diye geçen şey şu an sevgililik diye geçiyor.Çok hayatın içinden bir kitap, kadının duyguları çok iyi anlatılmış, ben sanki yanı başımda hissetmiştim okurken.
evet ya son anlar çok üzücüydü. Mektuplar da yazanlara bende üzüldümMarguerite’nin hisleri beni daha çok etkiledi, bilhassa son anlarda yaşadıkları beni de incitti
Prudence miydi o kadın yılan çıktı resmenİnsanların basıl iki yüzlü olduklarını gördüm. Kadın ölünce akbaba gibi evine üşüştüler.