Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkesee

Bu kitabı yabancı youtuberlarda hep görüyordum, sonra muhtemelen senin dediğin videoyu da gördüm, sepetimde o yüzden
Pdfini okumaya karar verdim ben dün bir bölüm okudum izlediğim bir yabancı diziyi anımsattı bana başlangıcı ama bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir

Günaydın herkese. Cixin Lui'nin "Üç cisim problemi " kitabını okuyan var mı? Netflixde dizisini gördüm bir bölüm izledim hoşuma gitti de, kitabı önerirseniz diziyi izlemeden kitaba başlıyayım dedim

Eğer Benimle Olsaydı kitabını Pdf olarak okudum bugün bitirdim. Çok klişeydi. Bir balık burcu olarak her şeye ağlayan biri olduğum halde bu kitapta ağlamadım. Sonunu kitabın başında yazmış yazar zaten neye şok olup ağlayacaktık anlamadım Kız Kardeşim İçin de hüngür hüngür ağlamıştım mesela

Kitap tam ergen kitabıydı bence. Dili basit. Bir ergenin günlük yaşamını anlatıyor. Sürekli tahmin edilebilir ilerliyor kitap. Sevmedim yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…