- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
Aralıkta başladığım Suç ve Ceza’yı hâlâ bitiremedim, yanımda gezdirip duruyorum. Neyse ki 200’den az sayfam kaldıbundan bende de var bir tane, göçebe gibi ordan oraya geliyor benimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aralıkta başladığım Suç ve Ceza’yı hâlâ bitiremedim, yanımda gezdirip duruyorum. Neyse ki 200’den az sayfam kaldıbundan bende de var bir tane, göçebe gibi ordan oraya geliyor benimle
taşıması da zordurhadi bir gayret bitirin bari, ben de bu pazar bitirmeyi hedefliyorum.Aralıkta başladığım Suç ve Ceza’yı hâlâ bitiremedim, yanımda gezdirip duruyorum. Neyse ki 200’den az sayfam kaldı
kapak biraz korkunçluymuşEki Görüntüle 3388035
Selam herkese
Kongo'ya Ağıt'ı almıştım geçenlerde,Lontano'yu da aldım peşpeşe okurum diyerek.Mermer Adam,Şeytan Yemini de bekliyor ardından ama ne zaman okurum bilemedim.
Ben hala 1Q84e devam ediyorum, son kitaptayım vakit buldukça devam ediyorum, bugün hic okuyamadım ama. Çok heyecanlı şu an,acayip ve tuhaf şeyler oluyor kitapta, aklım kaldı ama vaktim olmadı. Kızımı okuldan almaya gidince biraz daha okuyabilirim inşallah.
Eminim okumuşsunuzdur benim favori Stephen King'im Kujo ve Hayvan Mezarlığı. Dönüp dönüp tekrar okuyorumEki Görüntüle 3388102
Gideceğim yere 45 dk erken varınca kitapçıdan minnak bir kitap aldım. Evimin 300 metre yakınında kitapçı olduğunu öğrenmem kötü oldu Minik bi yer, daha çok kırtasiye üzerine ama yine de klasikler ve bisssürü Stephen King var, yeter
Hayvan Mezarlığı benim de favorim evet Kujo'yu da sevmiştim ama 2.sıraya sanırım bu ay okuduğum Azrail Koşuyor'u koyarım. 3 de MahşerEminim okumuşsunuzdur benim favori Stephen King'im Kujo ve Hayvan Mezarlığı. Dönüp dönüp tekrar okuyorum
Bir de Oyun var onun sadece filmini izledim çok güzeldi. Kitapçıda görüp kararsız kalıp almadım, bir sonrakinde almaya gittim yoktu, biri kapmış.Hayvan Mezarlığı benim de favorim evet Kujo'yu da sevmiştim ama 2.sıraya sanırım bu ay okuduğum Azrail Koşuyor'u koyarım. 3 de Mahşer
Oyun'u okumadım ben de ama elimde varmış, bulursanız eşlik ederim sizeBir de Oyun var onun sadece filmini izledim çok güzeldi. Kitapçıda görüp kararsız kalıp almadım, bir sonrakinde almaya gittim yoktu, biri kapmış.
Onu okumak istiyorum.
Evet öyle.kapak biraz korkunçluymuş
687 sayfa öğrencilerim sorup duruyor elimde gördüklerinde . Tuğlam diyorum artık . Hadi bitirelim bakalımtaşıması da zordurhadi bir gayret bitirin bari, ben de bu pazar bitirmeyi hedefliyorum.
internette vardır kesin sipariş edince yazacağım size. başlarız hemenOyun'u okumadım ben de ama elimde varmış, bulursanız eşlik ederim size
sırf taşımamak için bile bitirilir. çocuklar da şaşıracak nereye gitti diye687 sayfa öğrencilerim sorup duruyor elimde gördüklerinde . Tuğlam diyorum artık . Hadi bitirelim bakalım
Arkadaşlar Ramses diye bir seri vardı 5 kitaplık,belki okumuşsunuzdur, ben hayranıydım,kütüphaneden alıp okumuştum yıllar önce. Hiç bir yerde bulamamıştım bir daha. Nadir kitap sitesinden tek tek bulup sipariş ettim şimdi seriyi, çok heyecanlıyım. Niyeyse aşırı mutlu oldum, umarım hemen gelir.Paylaşmak istedim
Evet buuuusizinki yepyeni görünüyor ben ikinci el bulabildimm
Evet buuuusizinki yepyeni görünüyor ben ikinci el bulabildimm
Aaaa ben de şaşırdım çünkü yeni baskı yokmuş. Tek tek buldum. Ama meraca romanı severseniz bakabilirsiniz siz de. Benim antik mısıra karşı ilgim var o yüzden mi çok beğenmiştim bilmiyorumBenim değil ki Netten buldum