- 12 Temmuz 2022
- 23.672
- 86.251
18 kitap aldım bu indirimlerdenD&R da 2. Kitap %60 indirimli genşşşleerrr
Eki Görüntüle 3377410
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 kitap aldım bu indirimlerdenD&R da 2. Kitap %60 indirimli genşşşleerrr
Eki Görüntüle 3377410
Ben de iki bebek aldım ikişer tane de kızkardeşlerime hediye aldım18 kitap aldım bu indirimlerden
Keyifle okuyunBen de iki bebek aldım ikişer tane de kızkardeşlerime hediye aldım
Eki Görüntüle 3377442
Hayır birde anlamlı,iz bırakan şeyleri işaretlese anlayacağım ama şöyle bir göz attım basit diyalogların altını çizmişYouTubeda karşıma bir kitap videosu çıktı. Kanal sahibinin üstünü ve altını çizdiği şeylerin anlamını sorguluyorum izlediğimden beri Eki Görüntüle 3377483
Konuşmaların üstünü çizmiş, bi karakterin konuşmalarının altını düz diğerinin dalgalı işaretlemiş.
Peki şey, neden?
Bence tüm diyalogları çizmiş, arka sayfasını da durdurup baktım tüm konuşmaları çiziyorHayır birde anlamlı,iz bırakan şeyleri işaretlese anlayacağım ama şöyle bir göz attım basit diyalogların altını çizmiş
Ben sinir olup birşey almadan çıkmıştım şu Qr kod okutun mevzusu yüzünden son gittiğimde Shantaram'ı alacaktım18 kitap aldım bu indirimlerden
Hahaha yaBence tüm diyalogları çizmiş, arka sayfasını da durdurup baktım tüm konuşmaları çiziyor
Ben herhalde seneeleeeerdir mağazadan kitap almamışım onu fark ettim. Şu refakatçilik günlerinde yanıma az kitap getirince gidip aldım, aklımda kitap yoktu o yüzden dolana dolana baktım hep. Aklında bi kitap varsa QR kod can sıkıcı olur cidden, zaten yoğun bi mağazaysa her yer her yerde olduğu için yazdığı yerde de olmuyordur kesin.Ben sinir olup birşey almadan çıkmıştım şu Qr kod okutun mevzusu yüzünden son gittiğimde Shantaram'ı alacaktım
Sonra Nezih'e gittim orada da 4 al 3 öde vardı ama aradığım kitaplar yoktu, Shantaram'da 450 liraydı dedim yuh kalsın bunun yanına ne alırsam alayım bana uyguna gelmeyecek
Böyle böyle kampanya değerlendiremedim.
İndim Migros'a yüzde 30 indirimden aldım bir kaç kitap.
Bu da böyle bir anımdır
Aynen öyle birde belki ben istemiyorum telefonuma okutmak ,güvenlik açısından da sorun olabilir ki zaten ikinci hattımla(içinde önemli bir uygulama olmayan şirket hattımla)okuttum yerinde bulamadım. Var mı yok mu onu söylesinler diye soruyorum aslında yoksa vakit kaybetmeyeyim başka bir yere bakayım diye ,var dese gidip reyona bakarım zaten,yada yok dese ki eskiden bakıyorlardı,çıkarım belki oyalanmam icerde fazla.Ben herhalde seneeleeeerdir mağazadan kitap almamışım onu fark ettim. Şu refakatçilik günlerinde yanıma az kitap getirince gidip aldım, aklımda kitap yoktu o yüzden dolana dolana baktım hep. Aklında bi kitap varsa QR kod can sıkıcı olur cidden, zaten yoğun bi mağazaysa her yer her yerde olduğu için yazdığı yerde de olmuyordur kesin.
Çok teşekkür ederimKeyifle okuyun
Aklından Bir Sayı Tut'u çok beğenmiştim ben.
Nifreeetttt nedeni hiç çizemem kitaplarıYouTubeda karşıma bir kitap videosu çıktı. Kanal sahibinin üstünü ve altını çizdiği şeylerin anlamını sorguluyorum izlediğimden beri Eki Görüntüle 3377483
Konuşmaların üstünü çizmiş, bi karakterin konuşmalarının altını düz diğerinin dalgalı işaretlemiş.
Peki şey, neden?
Ben gittiğimde de okullar yeni tatil olmuştu, bazı çocuklar aileleriyle bazıları arkadaşlarıyla gelmişti. Birinde ya telefon ya internet yoktu mesela sordu ama yardımcı olmadı görevli ben de şaşırmıştım, telefonu olmayabilir şarjı olmayabilir interneti olmayabilir hepsi olsa da çok teknoloji sevdalısı olmayabilir anlayabilir. İsteyen öyle kullansın ama isteyen de eski usül devam etseydi keşke, zorlayıcı ve fazla radikal bir karar olmuş böyle bi sisteme geçmeleriAynen öyle birde belki ben istemiyorum telefonuma okutmak ,güvenlik açısından da sorun olabilir ki zaten ikinci hattımla(içinde önemli bir uygulama olmayan şirket hattımla)okuttum yerinde bulamadım. Var mı yok mu onu söylesinler diye soruyorum aslında yoksa vakit kaybetmeyeyim başka bir yere bakayım diye ,var dese gidip reyona bakarım zaten,yada yok dese ki eskiden bakıyorlardı,çıkarım belki oyalanmam icerde fazla.
Kızımın okul kitaplarını sırf bu sacma konu yüzünden Nezih'ten aldım,görevliyle beraber listeye bakıp bulduk topluca aldım çıktım(20 ye yakın kitap vardı listede her ay 2 tane okutuyor öğretmeni sonradan uğraşmamayım aramayayım diye toplu aldım)D&R dan asla alamazdım bu sistemle mümkün değil,hangi birini bulacaksın bu şekilde? Tüm gün ugraşmam gerekirdi sanırim okut kodu ara bul yerindeyse yoksa diğerine bak onu bulmaya çalış.
Kendileri kaybederler valla. Ben gezerken kitap alıyorum genelde. Online bir iki spesifik bulamadığım kitap varsa o şekilde alıyorum yoksa sevmiyorum da açıkçası online alisverişi. Kitap seçmek zevkli bir aktivite olmalı,bunu da zorlastırmanın manası yok bence.
Ya da o kitap aradıkları bilgisayarı biz de kullanabilsek keşke zaten hep arama kısmı açık oluyor ne var yani kitap adı yazıp aratacağız var mı yok mu diyeBen gittiğimde de okullar yeni tatil olmuştu, bazı çocuklar aileleriyle bazıları arkadaşlarıyla gelmişti. Birinde ya telefon ya internet yoktu mesela sordu ama yardımcı olmadı görevli ben de şaşırmıştım, telefonu olmayabilir şarjı olmayabilir interneti olmayabilir hepsi olsa da çok teknoloji sevdalısı olmayabilir anlayabilir. İsteyen öyle kullansın ama isteyen de eski usül devam etseydi keşke, zorlayıcı ve fazla radikal bir karar olmuş böyle bi sisteme geçmeleri
İnternete bakarsam üzülürüm bakmadım o yüzden Son aldığım klasikleri 500'e aldım 50'ye geldi tanesi yine fena değil benceYa da o kitap aradıkları bilgisayarı biz de kullanabilsek keşke zaten hep arama kısmı açık oluyor ne var yani kitap adı yazıp aratacağız var mı yok mu diye
Ayy neyse ben zaten bi kitabın fiyatına d&r da bakıyorum sonra internet fiyatına bakıyorum. 2. Ye %60 indirimli haliyle bile internet daha ucuz oluyo çoğu zaman. Fiyatları uçurdular mağazalarda.
Bunlar hep bookstagramın oyunuYouTubeda karşıma bir kitap videosu çıktı. Kanal sahibinin üstünü ve altını çizdiği şeylerin anlamını sorguluyorum izlediğimden beri Eki Görüntüle 3377483
Peki şey, neden?
Yeni bi şey daha fark ettim kitap bu kadının kitabıymış zaten Yazarı kendisiymiş.Bunlar hep bookstagramın oyunu
Hahaha ismini bulayım da yanlışlıkla alıp okumayayım kitabınıyeni yazarlar okuyacağım demiştim 2024de.Yeni bi şey daha fark ettim kitap bu kadının kitabıymış zaten Yazarı kendisiymiş.