Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen bir cümle insanın bakış açısını değiştirir.
Teşekkürler

Aaaaaa hayırlısı olsun C Calcifer bol okumalarınız olsun ben pek düzenli kitap okumam. Sanırım edebiyatçı olup bir sürü kitap okuma zorunluluğu baskısı olduğundan ama canım istediğinde çok da seve seve okurum.

şu 1-2 gündür Stephan Zweig’den Korku’yu okuyorum. Herhalde bugün biter. İnce bir kitap zaten. Kitaplarını ve üslubunu çok seviyorum bu yazarın. Sizlere de Tavsiye ederim

topigimiz hayırlı olsun o zaman canlar
ben sınav sürecindeyim ama aktif katılmaya çalışırım çalıştığımız dersler de dahilse süper olur
Tabi ki yeter ki kitap kapağı aç. Hangi dersi çalışıyorsan bize gün gün paylanırsan hem sen motive olursun hem de topikten kopmamış olursun

Hoş geldin. Kalıcılığın daim olsun. Beklerim mutlaka. Belki bize katılarak düzenli okumaya başlarsın

Tabi ki yeter ki kitap kapağı aç. Hangi dersi çalışıyorsan bize gün gün paylanırsan hem sen motive olursun hem de topikten kopmamış olursun

ben sana özelden yazayım adlarını:)
bugün ilkini bitirip sorularını çözebilirim inşallah

belki sistem oturtursam arada kitap da okurum

Aaaayyy ne kaa güjeeeeel
Şimdi şu an okumakta olduğumuzu yazıyoruz sadece değil mi. Bu zamana kadar okunanları değil. Şimdiden itibaren başlıyoruz yani
Şu an Nihan Kaya Gizli Özne okuyorum 267 sayfa
2021 için okumayı hedeflediğim kitap sayısı 55
(2020 için 45 hedef koymuştum şu an 39.kitap oluyor Gizli Özne hedefe ulaşabilir miyim bilmiyorum ama çaba göstereceğim Aralık ayında bakalım)

Tekrardan hayırlı olsun bol kitaplı günlerimiz olsun burada kitap sohbeti etmek çok güzel olacak

Merak ettim abla. Keyifli okumalar ve hoş geldin
Hoşgeldin Merve
Hoşgeldiniz, bekleriz
Merhaba bende katılabilir miyim
Merhaba, Hoşgeldiniz

Hoşgeldin canım

oysa benim en sevdiğim şeydir bı kitabın başka insanda ne düşünceler uyandırdığı ne hissettiği. üşenmez beğendiğim film ve kitap hakkında olan tüm yorumlara bakmaya çalışırım. atladığım önemsemedigim ayrıntıların perde arkası, göndermeleri, metaforlari, çağrışımlari beni daha donanımlı yapar. ben böyle düşünüyorum.

yapmayana saygım var ama kitabı bir yazar yazar, her okur yeniden yazar diye bı laf vardır
aramıza düzensiz de olsa hoşgeldin

Bu 2020 son ayı 2021 için hazırlığımızı yapalım diye erkenden açtım. 2021 yılında aylık yazarları ve ortak kitaplarımızı belirleyelim hedeflerimizi oluşturalım bu sürede
tabiki son ayımızı da boşa geçirmeyelim okumaya devam edelim

Eveeet kesinlikle ben de iyiyim kitap okuyordum öyle uzanmış, foruma bakayım dedim çok güzel bir konu karşıladı beni
Ne güzel canım. Bende yıllık hedefimin son 3 kitabını bitirmeye çalışıyorum inşallah. Daha sonra yeni kitaplarım var onlara başlıcam

Ben de katılabilir miyim acaba kitap okumayı severim ama iş yogunlugu dolayısıyla aksattıgım oluyordu boylelıkle bu isteğimi diri tutmuş olurum

şuan okuduğum kitabım Camdaki Kız (Gülseren Budayıcıoğlu)’nun kitabı 120. Sayfasındayım dizilerinden dolayı merak ettiğim için başlamıştım kitaba C Calcifer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…