- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
Tamam yazıcam kitap alırsamBen maksimum 1 ay süre veriyorum, var mı azaltan?
İyi tarafından bakın, hepsini okumuşsunuzOkunacak yeni kitaplarım olsaydı ben de katılmayı çok isterim.
Her gün kitaplığa bakıyorum kara kara, neden benim yeni kitaplarım yok. Acaba fakir miyim diye
Yaa hakikaten, o zaman çok zenginim ben.İyi tarafından bakın, hepsini okumuşsunuzben de yarısından fazlasını okumadım diye utanıyorum.
Ben elimdeki kitaplara pek dokunmuyorum bitmesin diyeYaa hakikaten, o zaman çok zenginim ben.
Elimde bir kaç tane Türk klasiği ve kaostan beslenen Kafka'nın serisi var okunacak ama peşpeşe okuması çok yorucu ve sıkıcı oluyor.
Bence hem sizin yeni kitaplarınız var demek ki
Evet, keşke biriktirdiğim çeyrek altınla ölçülebilen bir hayatım olsaydı
O cok eskidendiEvet, keşke biriktirdiğim çeyrek altınla ölçülebilen bir hayatım olsaydı
O zaman ben Aralık ayı için bi liste yapayım. Bana da öyle çok da iddiası olmayan bir rakip bulalım çelınç yapalım.Ben elimdeki kitaplara pek dokunmuyorum bitmesin diyekutuphaneden aliyorum, bir de uygulamadan okuyorum
İnşallah canım çok teşekkür ederimHep aynı çocuklar inş çabuk toparlanır
Estapitipiti had ne demek arkadaşımSizi bu sabahın iyi niyet ve iyi dilek elçisi seçiyorum haddim olmayarak.
Ben elimdeki kitaplara pek dokunmuyorum bitmesin diyekutuphaneden aliyorum, bir de uygulamadan okuyorum
Benim kitaplığım evimin dış kapısının tam karşısında. Evime gelenin ilk yaptığı şey kitaplarıma bakmak oluyor sonra da kaç tanesini okuduğumu soruyorlarBen elimdeki kitaplara pek dokunmuyorum bitmesin diyekutuphaneden aliyorum, bir de uygulamadan okuyorum
Bu çok doğru gerçekten. Ben kaç tane kitap aldım buraya gelelieğer burada devamlı olursan bir zaman sonra kitap almaktan kendini alamayacaksın.
Ayyy bu soruyu bende alıyorum. “Bunların hepsini okudun mu?” Cevap olarak şey diyorum ben “Çoğunu okumuşumdur.”Benim kitaplığım evimin dış kapısının tam karşısında. Evime gelenin ilk yaptığı şey kitaplarıma bakmak oluyor sonra da kaç tanesini okuduğumu soruyorlar
Biz çok almam, almam dedik ama bu grupta olunca almadan duramiyor insanYok yok ben elimdeki kitapların 86 tanesinden 14’ünü okumuşum sadece. Bu oranı artırmadan bana kitap almak yasak
Geçmiş olsun canım çocuklar Bi toparlanamadı gitti. İnşallah çabucak iyileşirHerkese günaydın oğlum hasta uyumadım hiç
Yaaa ne güzel rabbim isteyen herkese nasip etsinYaa çok istiyorum bende ne güzel gitmişsiniz ❤
Aklıma geldi şimdi belki aralığın sonu umreye gitme durumum var plansız aniden çıktı ne olacağı belli değil hiç bir şeyim hazır değil pasaportum bile yok nasip mi değil mi izleyip görücem bende
İyiyim canım sen nasılsın. Bıraktığın gibiyim inankiHoş gelsin canımtopiğimizin bildirim sayfası var orayı inceleyerek fikir edinebilirsin. Nasılsın