Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben maksimum 1 ay süre veriyorum, var mı azaltan?
Tamam yazıcam kitap alırsam Geçende öğretmenler gününde kitap hediyesi geldi. Aynı kitap evimde vardı. Ben de okulumun öğretmenler odasındaki kütüphaneye bağışladım. Yeni başladı burası

Eklentiler

• 80EF2BF8-9E75-4C1E-8755-6A3FA89B3567.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 32
Okunacak yeni kitaplarım olsaydı ben de katılmayı çok isterim.
Her gün kitaplığa bakıyorum kara kara, neden benim yeni kitaplarım yok. Acaba fakir miyim diye
Topik bizi ne hale getirdi C Calcifer fakirligimizi kitaplarla ölçüyoruz artik

İyi tarafından bakın, hepsini okumuşsunuz ben de yarısından fazlasını okumadım diye utanıyorum.
Yaa hakikaten, o zaman çok zenginim ben.
Elimde bir kaç tane Türk klasiği ve kaostan beslenen Kafka'nın serisi var okunacak ama peşpeşe okuması çok yorucu ve sıkıcı oluyor.
Bence hem sizin yeni kitaplarınız var demek ki

Ben elimdeki kitaplara pek dokunmuyorum bitmesin diye kutuphaneden aliyorum, bir de uygulamadan okuyorum

Ben elimdeki kitaplara pek dokunmuyorum bitmesin diye kutuphaneden aliyorum, bir de uygulamadan okuyorum
O zaman ben Aralık ayı için bi liste yapayım. Bana da öyle çok da iddiası olmayan bir rakip bulalım çelınç yapalım.

Benim kitaplığım evimin dış kapısının tam karşısında. Evime gelenin ilk yaptığı şey kitaplarıma bakmak oluyor sonra da kaç tanesini okuduğumu soruyorlar

eğer burada devamlı olursan bir zaman sonra kitap almaktan kendini alamayacaksın.
Bu çok doğru gerçekten. Ben kaç tane kitap aldım buraya geleli
Benim kitaplığım evimin dış kapısının tam karşısında. Evime gelenin ilk yaptığı şey kitaplarıma bakmak oluyor sonra da kaç tanesini okuduğumu soruyorlar
Ayyy bu soruyu bende alıyorum. “Bunların hepsini okudun mu?” Cevap olarak şey diyorum ben “Çoğunu okumuşumdur.”

Herkese günaydın oğlum hasta uyumadım hiç
Geçmiş olsun canım çocuklar Bi toparlanamadı gitti. İnşallah çabucak iyileşir
Yaaa ne güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…