Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy herkeslerde hedeflere odaklanmış benim hedefi tutturmam için sanırım cin ali falan okumam lazım başkanım C Calcifer sonuçta kitap okumuş oluyoruz sayılır dimi 😁

Ben de hedefe ulaşamayacağım ki :KK70: Bu yıl kaliteli kitaplar okudum o yüzden hedefime ulaşamasam da çok üzülmedim 😬

Ben elimdeki kitaplara pek dokunmuyorum bitmesin diye🤣 kutuphaneden aliyorum, bir de uygulamadan okuyorum

Allah sen bilirsin dokunamıyorum ne demek

Geçmiş olsun canım çocuklar Bi toparlanamadı gitti. İnşallah çabucak iyileşir

Yaaa ne güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sağolasın nisa daha belli değil bakalım 1 ay var kim

Benim kitaplığım evimin dış kapısının tam karşısında. Evime gelenin ilk yaptığı şey kitaplarıma bakmak oluyor sonra da kaç tanesini okuduğumu soruyorlar :KK70:
Çok yorucu sorular ya, bizim ev de çok küçük ve altı ay boyunca kitaplık alırsak nereye koyarız diye düşündük durduk ve en sonunda bir çözüm bulduk. Mutfak salon falan hepsi aynı alan küçücük yerdeyiz. Pek gelen gidenimiz yoktur ama kitapları kim görse, "aaa ne çok kitap, demek sürekli okuyorsunuz, ne anlıyorsunuz, hepsini okudunuz mu sahiden, ne anlatıyor bunlar" minvalinde sinir zıplatan yığınla soru.
Sanki atomu parçalıyoruz; tek derdimiz biraz daha gelişmek, biraz daha ufkumuzu açmak, kendimizi doğru ifade edebilmek ve doğru muhakeme yapabilmek.
"Kitap okumayı çok seviyorsunuz galiba, ay ne güzel hobileriniz var" diyenler gördüm.
Yahu kitap okumak hobi değildir, zorunluluktur. Sonu gelmez bir öğrenme döngüsü içinde yaşadığımız evrende, bir nebze olsun hayata başka açılardan da bakabilmek zorundayız.
Sonra "eltime daha çok altın yaptılar" dedikodularından falan da kurtuluyor insan😃
Neyse, bu arada çok güzel kütüphaneleriniz var sevgili üyeler. Çok güzel dekorasyonlar.
Yeri gelmişken söylemek istedim.🥰

Kitaplığı düzenli olanlara o kadar özeniyorum ki, benim anne evimde tek kitaplık yoktu küçük küçük odanın farklı yerlerine dağılmıştı raf raf. Evlenince kitaplık aldım ama gözüme hala dağınık geliyor :KK43: hep beyimin çirkin ders kitapları yüzünden, benim suçum yok 😂
IMG_20221128_132642.jpg

Eki Görüntüle 3167507
Buda beni fakirhanem😅😅 yeni bi kitaplık daha aldım bu hafta gelecek inşallah 😍

Kitaplığı düzenli olanlara o kadar özeniyorum ki, benim anne evimde tek kitaplık yoktu küçük küçük odanın farklı yerlerine dağılmıştı raf raf. Evlenince kitaplık aldım ama gözüme hala dağınık geliyor :KK43: hep beyimin çirkin ders kitapları yüzünden, benim suçum yok 😂Eki Görüntüle 3167525
Sizde de bir hukukçu var anlaşılan 😅😅 o kitaplar kaldırılamaz mutlaka lazım oluyor ne yapalım.

Siz bütün kitaplıkları bileştirseniz. Araya bi kitaplık daha sığmaz mı acaba 😅😅

Sizde de bir hukukçu var anlaşılan 😅😅 o kitaplar kaldırılamaz mutlaka lazım oluyor ne yapalım.

Siz bütün kitaplıkları bileştirseniz. Araya bi kitaplık daha sığmaz mı acaba 😅😅
Maalesef, 30'una girmeden orta yaş krizine girip hukuk okumaya karar verdi 😅

Valla sığar gibi, aynı yazarın ya da aynı serinin kitaplarını ayırınca sinir oluyorum en azından daha uzun bir kitaplık olur belki 😅 bakayım :KK43:

Biz çok almam, almam dedik ama bu grupta olunca almadan duramiyor insan 😀 hoş geldiniz bu arada ❤️
Hoşbuldum teşekkür ederim. Almak konusunda değil de olanları okumak konusunda gazlanmak istiyorum 😂. Parayı idareli kullanmaya geçtim, bu konuda disiplinliyim. Geçen hafta sadece 150 lira harcadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X