- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Çok güzelEki Görüntüle 3167507
Buda beni fakirhanem yeni bi kitaplık daha aldım bu hafta gelecek inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzelEki Görüntüle 3167507
Ben elimdeki kitaplara pek dokunmuyorum bitmesin diye kutuphaneden aliyorum, bir de uygulamadan okuyorum
Geçmiş olsun canım çocuklar Bi toparlanamadı gitti. İnşallah çabucak iyileşir
Yaaa ne güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canımGeçmiş olsun canım çocuklar Bi toparlanamadı gitti. İnşallah çabucak iyileşir
Yaaa ne güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin
Eki Görüntüle 3167507
Hocam bende varıdımARALIK AYI MİNİ ORTAK OKUMA
İnsanlığımı Yitirirken
C Calcifer
Eleadora
Orangegreysky
HAbibte
Mrsay
Keira-
Natsume
A Atalanteda
Katılmak isteyen var mı?
Ne zaman okuyacağız? Okurken haber verirsiniz değil mi? Kaçırmak istemem.ARALIK AYI MİNİ ORTAK OKUMA
İnsanlığımı Yitirirken
C Calcifer
Eleadora
Orangegreysky
HAbibte
Mrsay
Keira-
Natsume
A Atalanteda
Katılmak isteyen var mı?
Çok yorucu sorular ya, bizim ev de çok küçük ve altı ay boyunca kitaplık alırsak nereye koyarız diye düşündük durduk ve en sonunda bir çözüm bulduk. Mutfak salon falan hepsi aynı alan küçücük yerdeyiz. Pek gelen gidenimiz yoktur ama kitapları kim görse, "aaa ne çok kitap, demek sürekli okuyorsunuz, ne anlıyorsunuz, hepsini okudunuz mu sahiden, ne anlatıyor bunlar" minvalinde sinir zıplatan yığınla soru.Benim kitaplığım evimin dış kapısının tam karşısında. Evime gelenin ilk yaptığı şey kitaplarıma bakmak oluyor sonra da kaç tanesini okuduğumu soruyorlar
Eki Görüntüle 3167507
ARALIK AYI MİNİ ORTAK OKUMA
İnsanlığımı Yitirirken
C Calcifer
Eleadora
Orangegreysky
HAbibte
Mrsay
Keira-
Natsume
A Atalanteda
Katılmak isteyen var mı?
Evet Aralık’ta okunacak diye aldım ben deMadonna da kitap vardı dünkü resminde oda katılır heralde Disipline Girmis BirKadin
Sizde de bir hukukçu var anlaşılan o kitaplar kaldırılamaz mutlaka lazım oluyor ne yapalım.Kitaplığı düzenli olanlara o kadar özeniyorum ki, benim anne evimde tek kitaplık yoktu küçük küçük odanın farklı yerlerine dağılmıştı raf raf. Evlenince kitaplık aldım ama gözüme hala dağınık geliyor hep beyimin çirkin ders kitapları yüzünden, benim suçum yok Eki Görüntüle 3167525
Maalesef, 30'una girmeden orta yaş krizine girip hukuk okumaya karar verdiSizde de bir hukukçu var anlaşılan o kitaplar kaldırılamaz mutlaka lazım oluyor ne yapalım.
Siz bütün kitaplıkları bileştirseniz. Araya bi kitaplık daha sığmaz mı acaba
Hoşbuldum teşekkür ederim. Almak konusunda değil de olanları okumak konusunda gazlanmak istiyorum . Parayı idareli kullanmaya geçtim, bu konuda disiplinliyim. Geçen hafta sadece 150 lira harcadım.Biz çok almam, almam dedik ama bu grupta olunca almadan duramiyor insan hoş geldiniz bu arada
2023 hedeflerimizi ne zaman yazıyoruz, ben daha aralığa girmeden yeni yıl moduna girdimBen de hedefe ulaşamayacağım ki Bu yıl kaliteli kitaplar okudum o yüzden hedefime ulaşamasam da çok üzülmedim
Beni de ekler misin başkanım bende ekledim Aralık okumasınaARALIK AYI MİNİ ORTAK OKUMA
İnsanlığımı Yitirirken
C Calcifer
Eleadora
Orangegreysky
HAbibte
Mrsay
Keira-
Natsume
A Atalanteda
Katılmak isteyen var mı?
Gazamız mübarek olsun rakibemM Mavi Menekse ben bunları seçtim arkadaşım. Bu 8 kitabı okursam yıllık hedefimi tamamlıyorum
Evet canım ne kadar çok okuduğumuz değil zaten okurken ne kadar keyif aldığımız önemliBen de hedefe ulaşamayacağım ki Bu yıl kaliteli kitaplar okudum o yüzden hedefime ulaşamasam da çok üzülmedim