- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
İkisini de diyorum gerçektenBu topikte bir okuyamıyorum bir de yeni kitap almıcam diyenden korkacaksın
Üçlü grup yaparız sizi olur mu ?
Siz münasip gördükten sonra bana laf düşmez
Yalnız bu ikisinin okuyamıyorum dediğine hiç inanmıyorum en zayıf halka yine benim
En az okuyanlardan biri benim sene başına göre ve geçen seneye göre daha iyiyimİkisini de diyorum gerçektenama rekorumu paylaştım geride, sizler gibi okuyamıyorum diye korktum . Dün 22 sayfa okumuşum uyumadan topiğin gazıyla
İkisini de diyorum gerçektenama rekorumu paylaştım geride, sizler gibi okuyamıyorum diye korktum . Dün 22 sayfa okumuşum uyumadan topiğin gazıyla
Valla yoğunum yoksa aşırı okuma isteğim varBana da hiç masum gelmediler ne yalan söyleyeyim
Bende 350 bebe olduğu için okuyamıyorumMillet bebekle okuyor be hey yavrum
300 mü 50Bende 350 bebe var olduğu için okuyamıyorum
İngilizce öğretmeniyim ben ilkokulda300 mü 502.sınıf yazıyodu sanki kaç tane 2.sınıf bu
İngilizce öğretmeniyim ben ilkokulda. Ders saatim okulumda tamamlanmadığı için 2 okula gidiyorum. İki okulda toplam 5 tane 2, 3 tane 3, 3 tane 4. sınıf var .
rakip olabiliriz. 1 sinif annesi oldugumdan okuyamiyorum fazla.Aranızda benim gibi yeni başlayan, bu aralar okuyamıyorum diyen birisi varsa düellosuna talibimAralık ayında 200’den fazla okuyamam, 1000lerle gelip gözümü korkutmayacak bir rakip lazım bana
olurumAlp_BuRc ne dersin rakip olur musun?
Teşekkür ederimAnladım şimdi Allah kolaylık versin
üçlü de eşleşebiliriz oluyorsa, madem çok okumuyorlarmış
Aradım da bulamadım, Eylül sonu gibi "bu son alışverişim 2022'de daha almam kitap" demiştim burada. Üstüne 35 kitap aldımBu topikte bir okuyamıyorum bir de yeni kitap almıcam diyenden korkacaksın
Yok yok ben elimdeki kitapların 86 tanesinden 14’ünü okumuşum sadeceAradım da bulamadım, Eylül sonu gibi "bu son alışverişim 2022'de daha almam kitap" demiştim burada. Üstüne 35 kitap aldım
Yok yok ben elimdeki kitapların 86 tanesinden 14’ünü okumuşum sadece. Bu oranı artırmadan bana kitap almak yasak
Yok yok ben elimdeki kitapların 86 tanesinden 14’ünü okumuşum sadece. Bu oranı artırmadan bana kitap almak yasak
Ben maksimum 1 ay süre veriyorum, var mı azaltan?Hepimiz öyle diyoruz
Hoş gelsin canımMerhabalar arkadaslar bende okumayı çok seviyorum. Kütüphaneye üyeyim ordan temin ediyorum kitapları. Son zamanlarda kitap seçmekte zorlanıyorum, mutlaka okumalısın diyeceğiniz kitap önerisinde bulunur musunuz