- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Kafana kafana vurayimCezalı olduğumu dünden beri anmışsın kaptan tişikkirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafana kafana vurayimCezalı olduğumu dünden beri anmışsın kaptan tişikkirler
Çok güzeldi gerçekten ,mutlaka git
Öyle mi hadi hayırlısı ile inşallah gidip gelirsin
Haber et ama sonucu bana da
Bende şu 3 günü boş geçirmemek için hemen bitecek bir kitaba başlayacağım. Aralıka sarkmasın bu ay çok boş geçti benim ama seninle seneyi muhteşem kapatırız diye düşünüyorumO yüzden yarımları bu aya tamamladığım iyi oldu
Sıfırdan başlayacağım bütün kitaplara
fesang geçmiş olsun
Yaaaa bir an önce sagligina kavuşmanı diliyorum canımGünaydın sevgili herkes.
Mutlu haftalar diliyorum hepimize.
Birkaç gündür berbat bir haldeyim ve yaşam kalitem yerlerde ve tek sığınağım kitaplar oldu yine.
Küçük bir çocuğun tavan arasına saklanıp, tüm korkularına rağmen kendiyle başbaşa kalması gibi.
Hepimize mucizelere dokunacak kadar keyifli bir hafta diliyorum.
Çok geçmiş olsun
Günaydın
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kızlar Bonus canım ateş ve kusması var, ben de ne yazık ki okuldayim aklım çocukta kaldıgeçmiş olsun
Aranızda benim gibi yeni başlayan, bu aralar okuyamıyorum diyen birisi varsa düellosuna talibim Aralık ayında 200’den fazla okuyamam, 1000lerle gelip gözümü korkutmayacak bir rakip lazım banaDÜELLOLAR
C Calcifer @Mrsay
@yet07 @Natsume
Kukrim Life light
@Levaiz Disipline Girmis BirKadin
@UcanSupurge @Kitapkontesi
C Capanin Gururu Teyom A Arrietty_
@Orangegreysky @LADY VEGA
@Mavi Menekse @Atalanteda
@ummhnisa fesang
Başka eşleşenler var mı ?
Hep aynı çocuklar inş çabuk toparlanırYaaaa bir an önce sagligina kavuşmanı diliyorum canım
Çok teşekkür ederim kızlar Bonus canım ateş ve kusması var, ben de ne yazık ki okuldayim aklım çocukta kaldı
Sizi bu sabahın iyi niyet ve iyi dilek elçisi seçiyorum haddim olmayarak.Yaaaa bir an önce sagligina kavuşmanı diliyorum canım
Çok teşekkür ederim kızlar Bonus canım ateş ve kusması var, ben de ne yazık ki okuldayim aklım çocukta kaldı
Hadi bakalım hayırlısı olsunÇok çekimser kaldım bi stres heyecan değişik bi his kardeşim karşılayacak belki bir daha gitme şansım olmaz diye ısrar ettiler 3 kardeş bakalım bekliyoruz nasibi
Kesinlikle çok güzel olacakBende şu 3 günü boş geçirmemek için hemen bitecek bir kitaba başlayacağım. Aralıka sarkmasın bu ay çok boş geçti benim ama seninle seneyi muhteşem kapatırız diye düşünüyorum
Üçlü grup yaparız sizi olur mu ?Teyocanın ki ben değil miydim bu ay çok nasipli maşallah
Birkaç sene önceki İstanbul olanında ben de çok kötü hissetmiştim. Ve uzunca bir süre de atlatamadım. Bu sefer hissetmediğim için çok etkilenmedim. Seni çok iyi anlıyorum.Geçen geceki Düzce'de olan sarsıntıyı biz de hissettik canım. İsmini bile yazamıyorum diyemiyorum. Atlatamadım her an tetik halde hissediyorum kendimi. Bu duyguyu ötelemiyorum. Atlatamıyorum. Böylesi ani olaylarda çığlık atamam kalırım sessizce. Sonra içimde kalıyor o tepki. Belki o an bişeyler yapsam atlatabilirim bilmiyorum. Kendimi küçük çocuk gibi hissediyorum. Savunmasız hissediyorum. Aslında çok ağlayasım da var ama o da olmuyor. Geçecek inşallah. Zor günler biraz.
Hafta sonu siteye pek girmiyorum ben yaCezalı olduğumu dünden beri anmışsın kaptan tişikkirler
Bu topikte bir okuyamıyorum bir de yeni kitap almıcam diyenden korkacaksınAranızda benim gibi yeni başlayan, bu aralar okuyamıyorum diyen birisi varsa düellosuna talibim Aralık ayında 200’den fazla okuyamam, 1000lerle gelip gözümü korkutmayacak bir rakip lazım bana
Kızlara uyarsa benim için sorun olmaz canımÜçlü grup yaparız sizi olur mu ?
Aranızda benim gibi yeni başlayan, bu aralar okuyamıyorum diyen birisi varsa düellosuna talibim Aralık ayında 200’den fazla okuyamam, 1000lerle gelip gözümü korkutmayacak bir rakip lazım bana
ben olurum seninle rakip çünkü al benden de o kadarAranızda benim gibi yeni başlayan, bu aralar okuyamıyorum diyen birisi varsa düellosuna talibim Aralık ayında 200’den fazla okuyamam, 1000lerle gelip gözümü korkutmayacak bir rakip lazım bana
C Capanin Gururu Teyom A Arrietty_ BonusDÜELLOLAR
C Calcifer @Mrsay
@yet07 @Natsume
Kukrim Life light
@Levaiz Disipline Girmis BirKadin
@UcanSupurge @Kitapkontesi
C Capanin Gururu Teyom A Arrietty_
@Orangegreysky @LADY VEGA
@Mavi Menekse @Atalanteda
@ummhnisa fesang
Başka eşleşenler var mı ?
Millet bebekle okuyor be hey yavrumBu topikte bir okuyamıyorum bir de yeni kitap almıcam diyenden korkacaksın