Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzeldi gerçekten ,mutlaka git 💜

Öyle mi hadi hayırlısı ile inşallah gidip gelirsin 🤲
Haber et ama sonucu bana da

Çok çekimser kaldım bi stres heyecan değişik bi his kardeşim karşılayacak belki bir daha gitme şansım olmaz diye ısrar ettiler 3 kardeş bakalım bekliyoruz nasibi

Günaydın sevgili herkes.
Mutlu haftalar diliyorum hepimize.
Birkaç gündür berbat bir haldeyim ve yaşam kalitem yerlerde ve tek sığınağım kitaplar oldu yine.
Küçük bir çocuğun tavan arasına saklanıp, tüm korkularına rağmen kendiyle başbaşa kalması gibi.
Hepimize mucizelere dokunacak kadar keyifli bir hafta diliyorum.🍀💙
Yaaaa bir an önce sagligina kavuşmanı diliyorum canım
Çok geçmiş olsun 🙏🏿

Günaydın ❤️

Geçmiş olsun🌺🌺

fesang fesang Geçmiş olsun canım neyi var yavrunun?

Kukrim Kukrim Sen nasıl oldun?

Çok teşekkür ederim kızlar🧡 Bonus Bonus canım ateş ve kusması var, ben de ne yazık ki okuldayim aklım çocukta kaldı

Aranızda benim gibi yeni başlayan, bu aralar okuyamıyorum diyen birisi varsa düellosuna talibim :KK70: Aralık ayında 200’den fazla okuyamam, 1000lerle gelip gözümü korkutmayacak bir rakip lazım bana 😂

Yaaaa bir an önce sagligina kavuşmanı diliyorum canım

Çok teşekkür ederim kızlar🧡 Bonus Bonus canım ateş ve kusması var, ben de ne yazık ki okuldayim aklım çocukta kaldı
Sizi bu sabahın iyi niyet ve iyi dilek elçisi seçiyorum haddim olmayarak.💙🍀

Geçen geceki Düzce'de olan sarsıntıyı biz de hissettik canım. İsmini bile yazamıyorum diyemiyorum. 😔 Atlatamadım her an tetik halde hissediyorum kendimi. Bu duyguyu ötelemiyorum. Atlatamıyorum. Böylesi ani olaylarda çığlık atamam kalırım sessizce. Sonra içimde kalıyor o tepki. Belki o an bişeyler yapsam atlatabilirim bilmiyorum. Kendimi küçük çocuk gibi hissediyorum. Savunmasız hissediyorum. Aslında çok ağlayasım da var ama o da olmuyor. Geçecek inşallah. Zor günler biraz.
Birkaç sene önceki İstanbul olanında ben de çok kötü hissetmiştim. Ve uzunca bir süre de atlatamadım. Bu sefer hissetmediğim için çok etkilenmedim. Seni çok iyi anlıyorum.
Üzerine küçük bebeğinin olması bu durumu daha da körüklüyordur tabi.
Ne yazık ki bizim TV programlarımız da bu durumu biraz suistimal ettiği için ekstra baskı hissediyor insan üzerinde.
İçinde seni kemirmesine izin verme bir şekilde dışarı atmanin bir yolunu bulursan eminim daha iyi hissedeceksin. 💜

Aranızda benim gibi yeni başlayan, bu aralar okuyamıyorum diyen birisi varsa düellosuna talibim :KK70: Aralık ayında 200’den fazla okuyamam, 1000lerle gelip gözümü korkutmayacak bir rakip lazım bana 😂
Bu topikte bir okuyamıyorum bir de yeni kitap almıcam diyenden korkacaksın :KK70:

Alp_BuRc Alp_BuRc ne dersin rakip olur musun?

ben olurum seninle rakip çünkü al benden de o kadar 👌🏻😭

hedefimi tutturmam için şöyle okumam lazım;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X