Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydıııınm

Verity için mi bu yorummm?? Çok mu güzeldi ne manada söylediniz çok harikaydıysa bizde okuyalım

Evet. Harika diyemem ama okumanızı tavsiye ederim. Duygudan duyguya sürüklendim
Ters köşe yaptı cidden, bi yerde "tahmin etmiştim ya çok da iyi değilmiş" dedim de sonrasında şaşırttı
Ben cidden sonunu o şekilde düşündüm ama okudukça değilmiş demek ki dediydim son cümle beni benden aldı

Evet. Harika diyemem ama okumanızı tavsiye ederim. Duygudan duyguya sürüklendim

Ben cidden sonunu o şekilde düşündüm ama okudukça değilmiş demek ki dediydim son cümle beni benden aldı
Bu arada ilk cümlene ben de katılıyorum. Şaşırttı, akıcıydı da ama hani en iyiler listeme koyar mıyım pek sanmam. Ben bunun önerisini "gece uykularınız kaçacak" yazan bir sayfadan almıştım da abartmışlar azıcık

Annelik iç güdüsüyle gerildiğim anlar çok oldu ama uyku kaçıracak kadar değil

Hayirli sabahlar

Merhabalar
Alese giren var mı?
Durduk yere aklıma esti, alese giresim geldi
En son 2009da girmiştim ben sınava, çok gerginim.
Okuldaki hocam soktu kafama aslında, bu kadar okuyorsun bari yüksek lisans falan yap dedi şu sıralar biraz fazla kitap aldım, zannediyor ki hepsini okuyorum
Bu sınav hakkında tecrübesi olan varsa bana kaynak neyin önerir misiniz?

Ben de 2009 ve 2011de girmiştim. Sonra hiç girmedim. Girdiğim dönemlerde de çalışmadan kitap okuyarak girmiştim. Benim matematiğim de iyi zorlanmamıştım canım. Şimdi sadece mantık sorularına çalışsan hatrı sayılır bir puan alırsın bence.

Kesinlikle pegem.
Yedi iklim de güzel.
Ama ben senin yerinde olsam Türkçe çözmem, sadece cümle sıralama ve mantık sorularında alıştırma yapman yeterli olur. Çünkü ales bilgi değil resmen zaman sınavı. Matematik soruları da öyle. Ben ilk girdiğimde zaman çok kaybettim çünkü paragraflar çok uzun, matematiğe zaman kalmadı. 2. Girişimde sadece dediğim alıştırmaları yaptım Türkçe’de. Fazla fazla kitap okudum, test çözmekten bin kat daha mantıklı.

Bol kitap okumak, süre tutmak ve mantık sorularında taktiği öğrenip hızlı çözme becerisi ile zamanı iyi kullanmak önemli. Çok fazla kaynak kitap almamanı öneririm. Çıkmış sorular gayet yeterli oluyor
Ben bu şekilde çalışarak 2. Girişimde istediğim puanı aldım.
Baharda tekrar girmeyi düşünüyorum

Kesinlikle öyle. Söylemesi ayıp 90 almıştım sözelden

Kesinlikle öyle. Söylemesi ayıp 90 almıştım sözelden
Vay harikasın, ben o kadar yüksek alamadım ya. Hamileydim. Açlıktan ve wc ihtiyacından bayılmak üzereydim. Çok odaklanamadım sınır puanı aldım cepte artık üstüne ne koyarsam

Vay harikasın, ben o kadar yüksek alamadım ya. Hamileydim. Açlıktan ve wc ihtiyacından bayılmak üzereydim. Çok odaklanamadım sınır puanı aldım cepte artık üstüne ne koyarsam
Sen yeni girmiş sayılırsın, benim girdiğim zamanda daha kolaydı canım. Mantık çok ağırlıkta değildi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…