- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
benimki de öyleHepimizin hislerine tercüman oldun
bende bu sabah amazondan dune serisini doğruluk kılıcı serisini bi de king in medyum kitabını aldım
Eşimde ekonomi seviyo o da zengin baba yoksul baba diye bi kitap aldı adamcağız bi tane alıyor okuyo bitirince yenisini alıyor benim gibi dev dev seriler alıp kenara koymuyor
rüzgarın şarkısını dinle, Pinball 1973, Yaban Koyununun İzinde sanırım serinin tamamı. hepsi DK' dan basılmış. hiç okumadım yazardan bir kitap çok merak ediyorum.üçleme ama maalesef hepsi Türkçeye çevrilmemiş. Bu kitap yazdığı ilk kitap zaten
Ben okudum. Baya akıcı ve sonu şaşırtıcıydı
Medyumdan sonra Dr uykuyu ara vermeden okumak isteyeceksiniz öyle güzel ve heyecanlı kiHepimizin hislerine tercüman oldun
bende bu sabah amazondan dune serisini doğruluk kılıcı serisini bi de king in medyum kitabını aldım
Eşimde ekonomi seviyo o da zengin baba yoksul baba diye bi kitap aldı adamcağız bi tane alıyor okuyo bitirince yenisini alıyor benim gibi dev dev seriler alıp kenara koymuyor
İlkini okuyayım, diğerlerini de alayım inşallahrüzgarın şarkısını dinle, Pinball 1973, Yaban Koyununun İzinde sanırım serinin tamamı. hepsi DK' dan basılmış. hiç okumadım yazardan bir kitap çok merak ediyorum.
Eşim okuyor şu anda öve öve bitiremiyorDune serisi aldığına pişman olmayacaksın eminim
Benimki kitapla değil de benle alakalı hangi kitap olsa aynı olacak gibi. Silkelenip kendime gelmem lazımBen de Vadideki Zambak a kadar iyiydimSanırım değişim yapacağım
övülmeyecek gibi değil ki. özellikle ilk 2 kitap efsaneEşim okuyor şu anda öve öve bitiremiyor
Benimki kitapla değil de benle alakalı hangi kitap olsa aynı olacak gibi. Silkelenip kendime gelmem lazım
Dune serisi aldığına pişman olmayacaksın eminim
Eşim okuyor şu anda öve öve bitiremiyor
Yine cezbediliyorum, yapmayınövülmeyecek gibi değil ki. özellikle ilk 2 kitap efsane
OkuyorumHerkes okuyor muu
Ben de okuyorum canım. Ay sonuna yetişmem lazımOkuyorum
Okuyoruz reisHerkes okuyor muu
Oh oh maşallah, Teyo eski Teyo değil rahat olOkuyoruz reis
Gizli Bahçe’ye başladım an itibariyle
Bundan sonra her güne bir bildirim yapacağım.
Ah teyom sen bana hep uğurlu gelirdin eskiden deOh oh maşallah, Teyo eski Teyo değil rahat ol
Gunaydin❤❤Eki Görüntüle 3150692
Eki Görüntüle 3150694
Ceritkale Kaya Mezarları - Kırıkkale
Bölgenin en eski yerleşimlerinden biri, Keskin İlçesi'nin güneybatı tarafında, ilçe merkezine takriben 9-10 kilometre uzaklıkta olan Ceritkale Köyü yakınlarındadır. Demir Çağı’na tarihlenebilecek bu kaya yerleşmeleri, Ceritkale Köyü'ne 3 kilometre mesafede bir vadi içinde ve vadinin doğuya bakan yamaçlarında yer almaktadır.
Günaydınlar Canım Kadınlar
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana