Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benimki de öyle ben elimden gelse dünyadaki tüm kitapları alacağım

üçleme ama maalesef hepsi Türkçeye çevrilmemiş. Bu kitap yazdığı ilk kitap zaten
rüzgarın şarkısını dinle, Pinball 1973, Yaban Koyununun İzinde sanırım serinin tamamı. hepsi DK' dan basılmış. hiç okumadım yazardan bir kitap çok merak ediyorum.

Medyumdan sonra Dr uykuyu ara vermeden okumak isteyeceksiniz öyle güzel ve heyecanlı ki doğruluk kılıcı serisi çok tatlı bir seriydi umarım çok severek okursunuz

Deneme sınavında, sınava girmeyen öğrencilerden birine kitap ödünç vermiştim okuması için, ders sonunda almıştım geri kitabımı. Öğrencim kitabı çok beğenmiş bitirmek istediğini söyledi, bugün merdivenlerden inerken bile o kitabı okuyarak indiğini gördüm, nasıl mutlu oldum
Bitirip bana geri getirdi kitabımı, yarın da başka bir kitap götüreceğim, bulmuşum okuyan bir minnak
5.sınıf düzeyinde önerebileceğiniz kitaplar olursa çok hoşuma gider.
Elimde şermin yaşar’ın kitapları ve harry potter serisi var ona götürmeyi düşündüğüm şimdilik.

Ceritkale Kaya Mezarları - Kırıkkale​

Bölgenin en eski yerleşimlerinden biri, Keskin İlçesi'nin güneybatı tarafında, ilçe merkezine takriben 9-10 kilometre uzaklıkta olan Ceritkale Köyü yakınlarındadır. Demir Çağı’na tarihlenebilecek bu kaya yerleşmeleri, Ceritkale Köyü'ne 3 kilometre mesafede bir vadi içinde ve vadinin doğuya bakan yamaçlarında yer almaktadır.

Günaydınlar Canım Kadınlar

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
Regina George
Gallagher

Gunaydin❤❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…