Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben baya alistim, aslinda 2 kitabi beraber okumak türleri de farkliysa zorlamiyor, 3.kitap planimda yoktu bi okuma grubuna dahil oldum o yuzden ona da basladim ama yine zorlanmiyorum 3 kitapla

Günaydın

1984 okuyorum ayin son kitabi

günaydın herkese

ayşe kulinden vedaya başladım 70. sayfadayım

Geçmiş olsun

Onu lisede okumuştum ama tek hatirladigim yasak aşklari tekrar alip okumak istiyorum
Doğru hatırlıyorsunYalnız acayip uzun betimlemeleri var detaylar detaylar acaba dedim yeryüzünde hiç kimse birini birine böyle anlatmış mıdır gerçekten

allahım nefsime hakim ol daha fazla kitap alamam

bu arada hiç okumadım ama denemek için araştırırken denk gelip okudum, murakaminin rüzgarın şarkısını dinle kitabı üçlemeymiş
üçleme ama maalesef hepsi Türkçeye çevrilmemiş. Bu kitap yazdığı ilk kitap zaten

allahım nefsime hakim ol daha fazla kitap alamam
Hepimizin hislerine tercüman oldun
bende bu sabah amazondan dune serisini doğruluk kılıcı serisini bi de king in medyum kitabını aldım

Eşimde ekonomi seviyo o da zengin baba yoksul baba diye bi kitap aldı adamcağız bi tane alıyor okuyo bitirince yenisini alıyor benim gibi dev dev seriler alıp kenara koymuyor

Dune serisi aldığına pişman olmayacaksın eminim

Dune ilk 2 kitabı ben de son indirimde aldım. Heyecanla bekliyorum.

Medyum dediniz beni benden aldınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…