- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben baya alistim, aslinda 2 kitabi beraber okumak türleri de farkliysa zorlamiyor, 3.kitap planimda yoktu bi okuma grubuna dahil oldum o yuzden ona da basladim ama yine zorlanmiyorum 3 kitaplaHep sormak isterdim size kısmet oldu
Aynı anda birden fazla kitap okumak kafa karıştırmıyor mu? Ben bazen elimdeki bitip yeni kitaba geçtiğimde bile karakterleri karıştırıyorum. Aynı anda okumak büyük beceri gibi geliyor bana maşallah
GünaydınEki Görüntüle 3150020
Taşkale Tahıl Ambarları - Karaman
Karaman Merkez Taşkale Kasabası sınırları içerisinde bulunan Tahıl Ambarları, Taşkale içinde killi kireç taşından oluşan yüksek bir kaya kütlesine tamamen insan eli ile oyulmuş 250’nin üzerinde ambardan oluşmaktadır. Ambarlar tek veya iki odalı olarak oyulmuştur. Kaya yüzeyindeki nişlere tutunarak çıkılmakta, zincirli makara sistemi ile tahıl ürünleri taşınmaktadır. Killi kireç taşının ısı ve nemi sabit tutma özelliği sonucu tahıl ürünlerinin uzun süre bozulmadan saklanabildiği ambarlar, bugünün modern buzdolaplarının işlevini görmektedir. Tahıl ambarlarında ürünler 30 yıl bozulmadan saklanabilmektedir.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım bakalım
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
@Regina George
@Gallagher
Onu lisede okumuştum ama tek hatirladigim yasak aşklari tekrar alip okumak istiyorumGünaydın ,Vadideki Zambak devam
günaydın herkeseEki Görüntüle 3150020
Taşkale Tahıl Ambarları - Karaman
Karaman Merkez Taşkale Kasabası sınırları içerisinde bulunan Tahıl Ambarları, Taşkale içinde killi kireç taşından oluşan yüksek bir kaya kütlesine tamamen insan eli ile oyulmuş 250’nin üzerinde ambardan oluşmaktadır. Ambarlar tek veya iki odalı olarak oyulmuştur. Kaya yüzeyindeki nişlere tutunarak çıkılmakta, zincirli makara sistemi ile tahıl ürünleri taşınmaktadır. Killi kireç taşının ısı ve nemi sabit tutma özelliği sonucu tahıl ürünlerinin uzun süre bozulmadan saklanabildiği ambarlar, bugünün modern buzdolaplarının işlevini görmektedir. Tahıl ambarlarında ürünler 30 yıl bozulmadan saklanabilmektedir.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım bakalım
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
@Regina George
@Gallagher
Geçmiş olsunGünaydınnnnnn
Aşkı memnuyu yarıladım ama aşırı zorlanıyorum
Kafamda sürekli dizideki karakterler konusuyor
Bir yandan da Kırmızı Pazartesi’ye başlamayı düşünüyorum.
Bu aralar bebek de ben de hastayız, ay sonuna yetişir miyim bilmem
Doğru hatırlıyorsunYalnız acayip uzun betimlemeleri var detaylar detaylar acaba dedim yeryüzünde hiç kimse birini birine böyle anlatmış mıdır gerçektenOnu lisede okumuştum ama tek hatirladigim yasak aşklari tekrar alip okumak istiyorum
allahım nefsime hakim ol daha fazla kitap alamamGeçen gün aldıklarımı ancak açabildimEki Görüntüle 3150306
üçleme ama maalesef hepsi Türkçeye çevrilmemiş. Bu kitap yazdığı ilk kitap zatenallahım nefsime hakim ol daha fazla kitap alamam
bu arada hiç okumadım ama denemek için araştırırken denk gelip okudum, murakaminin rüzgarın şarkısını dinle kitabı üçlemeymiş
Hepimizin hislerine tercüman oldunallahım nefsime hakim ol daha fazla kitap alamam
Dune serisi aldığına pişman olmayacaksın eminimHepimizin hislerine tercüman oldun
bende bu sabah amazondan dune serisini doğruluk kılıcı serisini bi de king in medyum kitabını aldım
Eşimde ekonomi seviyo o da zengin baba yoksul baba diye bi kitap aldı adamcağız bi tane alıyor okuyo bitirince yenisini alıyor benim gibi dev dev seriler alıp kenara koymuyor
Dune ilk 2 kitabı ben de son indirimde aldım. Heyecanla bekliyorum.Hepimizin hislerine tercüman oldun
bende bu sabah amazondan dune serisini doğruluk kılıcı serisini bi de king in medyum kitabını aldım
Eşimde ekonomi seviyo o da zengin baba yoksul baba diye bi kitap aldı adamcağız bi tane alıyor okuyo bitirince yenisini alıyor benim gibi dev dev seriler alıp kenara koymuyor
Ben de Vadideki Zambak a kadar iyiydim Sanırım değişim yapacağımGünaydın
Kehribar Geçidi ni sindirerek mı okuyorum desem acaba bir haftadır daha 50 yi geçemedim
Algernon a Çiçekler i ben de bu ay okudum ,çok güzeldiGeçen gün aldıklarımı ancak açabildimEki Görüntüle 3150306
gelecek aya inşallah onu okuyacağımAlgernon a Çiçekler i ben de bu ay okudum ,çok güzeldi
Çok geçmiş olsun
Cok gecmiş olsun
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kızlar