Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
An itibariyle
865EBF56-1878-4BEA-8053-C81623B33327.jpeg

Hep sormak isterdim size kısmet oldu 😅

Aynı anda birden fazla kitap okumak kafa karıştırmıyor mu? Ben bazen elimdeki bitip yeni kitaba geçtiğimde bile karakterleri karıştırıyorum. :KK43: Aynı anda okumak büyük beceri gibi geliyor bana maşallah 🫣
Ben baya alistim, aslinda 2 kitabi beraber okumak türleri de farkliysa zorlamiyor, 3.kitap planimda yoktu bi okuma grubuna dahil oldum o yuzden ona da basladim ama yine zorlanmiyorum 3 kitapla🤗

Eki Görüntüle 3150020

Taşkale Tahıl Ambarları - Karaman​

Karaman Merkez Taşkale Kasabası sınırları içerisinde bulunan Tahıl Ambarları, Taşkale içinde killi kireç taşından oluşan yüksek bir kaya kütlesine tamamen insan eli ile oyulmuş 250’nin üzerinde ambardan oluşmaktadır. Ambarlar tek veya iki odalı olarak oyulmuştur. Kaya yüzeyindeki nişlere tutunarak çıkılmakta, zincirli makara sistemi ile tahıl ürünleri taşınmaktadır. Killi kireç taşının ısı ve nemi sabit tutma özelliği sonucu tahıl ürünlerinin uzun süre bozulmadan saklanabildiği ambarlar, bugünün modern buzdolaplarının işlevini görmektedir. Tahıl ambarlarında ürünler 30 yıl bozulmadan saklanabilmektedir.

Yeni bir haftadan herkese günaydınlar ♥️
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım bakalım👀

@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge UcanSupurge
@Bonus
Kukrim Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi bir civciv annesi
Orangegreysky Orangegreysky
@Regina George
@Gallagher
Günaydın 🌹

1984 okuyorum ayin son kitabi😵‍💫

Eki Görüntüle 3150020

Taşkale Tahıl Ambarları - Karaman​

Karaman Merkez Taşkale Kasabası sınırları içerisinde bulunan Tahıl Ambarları, Taşkale içinde killi kireç taşından oluşan yüksek bir kaya kütlesine tamamen insan eli ile oyulmuş 250’nin üzerinde ambardan oluşmaktadır. Ambarlar tek veya iki odalı olarak oyulmuştur. Kaya yüzeyindeki nişlere tutunarak çıkılmakta, zincirli makara sistemi ile tahıl ürünleri taşınmaktadır. Killi kireç taşının ısı ve nemi sabit tutma özelliği sonucu tahıl ürünlerinin uzun süre bozulmadan saklanabildiği ambarlar, bugünün modern buzdolaplarının işlevini görmektedir. Tahıl ambarlarında ürünler 30 yıl bozulmadan saklanabilmektedir.

Yeni bir haftadan herkese günaydınlar ♥️
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım bakalım👀

@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge UcanSupurge
@Bonus
Kukrim Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi bir civciv annesi
Orangegreysky Orangegreysky
@Regina George
@Gallagher
günaydın herkese 😍

ayşe kulinden vedaya başladım 70. sayfadayım 💕

Günaydınnnnnn
Aşkı memnuyu yarıladım ama aşırı zorlanıyorum
Kafamda sürekli dizideki karakterler konusuyor🤣
Bir yandan da Kırmızı Pazartesi’ye başlamayı düşünüyorum.
Bu aralar bebek de ben de hastayız, ay sonuna yetişir miyim bilmem 🤧
Geçmiş olsun 🌺

Onu lisede okumuştum ama tek hatirladigim yasak aşklari 😅 tekrar alip okumak istiyorum 😍
Doğru hatırlıyorsun😍Yalnız acayip uzun betimlemeleri var detaylar detaylar acaba dedim yeryüzünde hiç kimse birini birine böyle anlatmış mıdır gerçekten 🤔

allahım nefsime hakim ol daha fazla kitap alamam 🤣🤣🤣🤣

bu arada hiç okumadım ama denemek için araştırırken denk gelip okudum, murakaminin rüzgarın şarkısını dinle kitabı üçlemeymiş 👌🏻
üçleme ama maalesef hepsi Türkçeye çevrilmemiş. Bu kitap yazdığı ilk kitap zaten

allahım nefsime hakim ol daha fazla kitap alamam 🤣🤣🤣🤣
Hepimizin hislerine tercüman oldun 😅😅
bende bu sabah amazondan dune serisini doğruluk kılıcı serisini bi de king in medyum kitabını aldım 😬😬

Eşimde ekonomi seviyo o da zengin baba yoksul baba diye bi kitap aldı adamcağız bi tane alıyor okuyo bitirince yenisini alıyor benim gibi dev dev seriler alıp kenara koymuyor 😬😬

bende bu sabah amazondan dune serisini doğruluk kılıcı serisini bi de king in medyum kitabını aldım 😬😬

Eşimde ekonomi seviyo o da zengin baba yoksul baba diye bi kitap aldı adamcağız bi tane alıyor okuyo bitirince yenisini alıyor benim gibi dev dev seriler alıp kenara koymuyor 😬😬
Dune serisi aldığına pişman olmayacaksın eminim 👌

Dune ilk 2 kitabı ben de son indirimde aldım. Heyecanla bekliyorum.

Medyum dediniz beni benden aldınız 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X