Ne zaman baba..Herkesler iyidir inşallah ❤
Okudukça okuyasımızın gelmesi gibi okuyamadıkça da soğukluk geliyor.
Düzelicez inşallah.
GünaydınlarrrEki Görüntüle 3149663
Güneşli bir İstanbul sabahından herkese günaydın
Jawlensky
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Camelia
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
@Gallagher
@Regina George
Hayırdır canımGünaydin
Gune kotu haber ile uyandim.
İyi misin?Günaydin
Hayırdır inşallah. Büyük bi sıkıntı yoktur umarım?Günaydin
Ay layk itAh ne bileyim been
Hoş geldinizMerhabalar herkese telefon bagimliligimdan kurtulmak icin bende yarin itibariyle kulubunuze katiliyorum :) en son elif safak on dakika otuz sekiz saniye kitabini okuyordum 201. Sayfada kaldim ilk hedefim bu kitabi bu ay sonuna bitirmek ve kasim ayina yeni bir kitapla giris yapmak :) onerebileceginiz,sizi etkileyen kitap onerilerini bekliyorumm
İyi akşamlar bu gün çok yoruldumEki Görüntüle 3149663
Güneşli bir İstanbul sabahından herkese günaydın
Jawlensky
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Camelia
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
@Gallagher
@Regina George
Haftalık artıyor fiyatlar malesef. Dune serisi indirimliyken kızlara haber vermiştim ben de öyle aldım. Şu an alsan bile her türlü kârdasınHerkese iyi akşamlar
Kitap fuarı tam bir fiyasko çıktı. Baktığım kitapların hepsi amazonda daha uygundu. Hiç kitap alamadım bu sebeple.
Dune serisini ve doğruluk kılıcı serisini alacağım fakat ikisinide okuması uzun sürecek. Sizce ikisini birden alayım beklesin mi evde? Yoksa önce bi seriyi daha sonra diğer seriyi mi alsam? Ayrı ayrı alınca bi kaç ay sonra fiyatı çok artar mı acaba?
Fuarlar kalkınsın, seneye tekrar açılsın diye kitap almak istiyorum. Ancak fiyatlar internetten pahalı olunca da can sıkıcı oluyorHerkese iyi akşamlar
Kitap fuarı tam bir fiyasko çıktı. Baktığım kitapların hepsi amazonda daha uygundu. Hiç kitap alamadım bu sebeple.
Dune serisini ve doğruluk kılıcı serisini alacağım fakat ikisinide okuması uzun sürecek. Sizce ikisini birden alayım beklesin mi evde? Yoksa önce bi seriyi daha sonra diğer seriyi mi alsam? Ayrı ayrı alınca bi kaç ay sonra fiyatı çok artar mı acaba?
Kızıma aldım kitap. Çocuk kitaplarını internetten alamıyorum içeriğini görmediğim için. En azından öyle kalkındırmış oldum bendeFuarlar kalkınsın, seneye tekrar açılsın diye kitap almak istiyorum. Ancak fiyatlar internetten pahalı olunca da can sıkıcı oluyor