Matthew canım kocam
Yorumlama gecesi düzenleriz artıkNe cok Pia Mater okuyan varmis
Bence seversin
Öyleyse elimdekiler bitince başlayacağımBence seversinaslında ilk kitapta olayların başlangıcı anlatıyor ama öyle bir noktada bırakıyor ki kitap hemen diğer kitaba geçmek istiyorsunuz. Başta klasik aşk romanı gibi başlarken sonra boyut atlıyor resmen
Rica ederimÖyleyse elimdekiler bitince başlayacağım
Sen bana zürafa tozunu önermiştin başkanım onu da almıştım ama ben okumadan ofisteki arkadaşa verdim bir daha geri gelmedi bana. O kitap sayesinde prensip edindim şimdi kız kardeşime bile vermiyorum kitaplık kişinin özel alanı diyorum. Teşekkür ederim tavsiyen için
Calci saolsunNe cok Pia Mater okuyan varmis
Bu ay başlamam ya sıkılmamak için merakla ara vereceğim2
2. Kitaba başlıyor musun hemen
Tek tek mi yorumlasak genel mi bilemedimSeversin yani sevmelisin
Materciler hadi da çabuk okuyup bitirin de yorumlayalim. Hakkında konuşmak istiyorum
Nick name hakkini verdiğin bir fotoğraf olmuş
Ben okuduğum yere kadar sadece şeyde rahatsız oldum. Her bölümün sonunda "ve böyle olacağını bilseydi asla şunu yapmazdı..." "Başına ne geleceğini duyunca şok olacaktı..." gibi sürekli ileri bir konuya atmaya gerek var mıymışSeversin yani sevmelisin
Materciler hadi da çabuk okuyup bitirin de yorumlayalim. Hakkında konuşmak istiyorum
Bence tek tek çünkü herkes hepsini okuyana kadar ohooTek tek mi yorumlasak genel mi bilemedim
Yapalim mutlakaYorumlama gecesi düzenleriz artık
Kiz ben hic klasik ask romani havasi sezmedim..Alef de birseyler var demistim ya. O bile nasil bir u dönüsu yapti. Bak hakliydim diye yazacaktim,firsat olmadi. Olaylar baska sekilde sonuclandiBence seversinaslında ilk kitapta olayların başlangıcı anlatıyor ama öyle bir noktada bırakıyor ki kitap hemen diğer kitaba geçmek istiyorsunuz. Başta klasik aşk romanı gibi başlarken sonra boyut atlıyor resmen
Tek tek dedigin kitap serisini tek mi topluca miTek tek mi yorumlasak genel mi bilemedim
Bir sure sonra bitiyor bence ya o cumleler. Yada ben bir sure sonra fark etmemeye basladimBen okuduğum yere kadar sadece şeyde rahatsız oldum. Her bölümün sonunda "ve böyle olacağını bilseydi asla şunu yapmazdı..." "Başına ne geleceğini duyunca şok olacaktı..." gibi sürekli ileri bir konuya atmaya gerek var mıymış
Özellikle seçtim zatenNick name hakkini verdiğin bir fotoğraf olmuş