Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Calcifer Pia Mater ne anlatıyor başkanım sen okumuştun. Tarzımı da biliyorsun sence alsam sever miyim?
Bence seversin aslında ilk kitapta olayların başlangıcı anlatıyor ama öyle bir noktada bırakıyor ki kitap hemen diğer kitaba geçmek istiyorsunuz. Başta klasik aşk romanı gibi başlarken sonra boyut atlıyor resmen

Öyleyse elimdekiler bitince başlayacağım
Sen bana zürafa tozunu önermiştin başkanım onu da almıştım ama ben okumadan ofisteki arkadaşa verdim bir daha geri gelmedi bana. O kitap sayesinde prensip edindim şimdi kız kardeşime bile vermiyorum kitaplık kişinin özel alanı diyorum. Teşekkür ederim tavsiyen için

Rica ederim

Ben de vermiyorum çünkü kıymet bilmiyorlar

Seversin yani sevmelisin

Materciler hadi da çabuk okuyup bitirin de yorumlayalim. Hakkında konuşmak istiyorum
Ben okuduğum yere kadar sadece şeyde rahatsız oldum. Her bölümün sonunda "ve böyle olacağını bilseydi asla şunu yapmazdı..." "Başına ne geleceğini duyunca şok olacaktı..." gibi sürekli ileri bir konuya atmaya gerek var mıymış

Kiz ben hic klasik ask romani havasi sezmedim..Alef de birseyler var demistim ya. O bile nasil bir u dönüsu yapti. Bak hakliydim diye yazacaktim,firsat olmadi. Olaylar baska sekilde sonuclandi

Bir sure sonra bitiyor bence ya o cumleler. Yada ben bir sure sonra fark etmemeye basladim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…