- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Vaktin bol herhal ?Ekim
1. Pal sokağı Çocukları -'Ferenc Molnar 235 syf
2. Pia Mater - Serkan Karaismailoğlu 417 syf
3. Son Ada - Zülfü Livaneli 183 syf.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaktin bol herhal ?Ekim
1. Pal sokağı Çocukları -'Ferenc Molnar 235 syf
2. Pia Mater - Serkan Karaismailoğlu 417 syf
3. Son Ada - Zülfü Livaneli 183 syf.
Kirpinin Zarafeti 100.sayfadayımVaktin bol herhal ?
Ahh üzümlü kekim Martin
Eve yeni geldim canım, bu sebeple fotoğraf atamadımEki Görüntüle 3145722
İyi akşamlar, keyifli okumalar herkese
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Keira-
mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Camelia
@ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
@Aspasiaa
Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
yet07
@Atalanteda
M Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
@Gallagher
@Regina George
Tek tek riskli bence. Hepsini okumuş biri olarak bir şeyler ağzımdan kacirabilirimTek tek mi yorumlasak genel mi bilemedim
Evet ben de rahatsız olmuştum. Bence o da yazarın roman tekniğindeki acemiliğinden kaynaklanıyorBen okuduğum yere kadar sadece şeyde rahatsız oldum. Her bölümün sonunda "ve böyle olacağını bilseydi asla şunu yapmazdı..." "Başına ne geleceğini duyunca şok olacaktı..." gibi sürekli ileri bir konuya atmaya gerek var mıymış
Ne ara okudunTek tek riskli bence. Hepsini okumuş biri olarak bir şeyler ağzımdan kacirabilirim
Evet ben de rahatsız olmuştum. Bence o da yazarın roman tekniğindeki acemiliğinden kaynaklanıyor
Heyecanı canlı tutayım kaçıp gitmesinler diyor herhalde. Onlar olmadan da merak ettiriyor zaten halbukiTek tek riskli bence. Hepsini okumuş biri olarak bir şeyler ağzımdan kacirabilirim
Evet ben de rahatsız olmuştum. Bence o da yazarın roman tekniğindeki acemiliğinden kaynaklanıyor
Daha önce okumuştum ben. İlk kitabı okuyup ikinci ve üçüncüsünün çıkmasını beklemek zorunda kalanlardanim. O nedenle peş peşe okuma imkanı varken bekleyenlere şaşıyorumNe ara okudun
Iyi aksamlar. Benim minnak kiz rahatsizlandi biraz,acile gittik geldik,simdi uyuttum onu.o yuzden paylaşım yapamadim. Suan okudugum kitap alamut. Okudugum yere kadar cok garip seylerden bahsetti bakalim bundan sonrasi nasil ilerleyecekEki Görüntüle 3145722
İyi akşamlar, keyifli okumalar herkese
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Keira-
mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Camelia
@ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
@Aspasiaa
Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
yet07
@Atalanteda
M Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
@Gallagher
@Regina George
Çok geçmiş olsunIyi aksamlar. Benim minnak kiz rahatsizlandi biraz,acile gittik geldik,simdi uyuttum onu.o yuzden paylaşım yapamadim. Suan okudugum kitap alamut. Okudugum yere kadar cok garip seylerden bahsetti bakalim bundan sonrasi nasil ilerleyecek
Geçmiş olsun canım. Güzel bir kitapIyi aksamlar. Benim minnak kiz rahatsizlandi biraz,acile gittik geldik,simdi uyuttum onu.o yuzden paylaşım yapamadim. Suan okudugum kitap alamut. Okudugum yere kadar cok garip seylerden bahsetti bakalim bundan sonrasi nasil ilerleyecek
Çok geçmiş olsun
Tesekkur ederimGeçmiş olsun canım. Güzel bir kitap
Bi şeker portakali bir de bu kitap içim gider gördükçe
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsunIyi aksamlar. Benim minnak kiz rahatsizlandi biraz,acile gittik geldik,simdi uyuttum onu.o yuzden paylaşım yapamadim. Suan okudugum kitap alamut. Okudugum yere kadar cok garip seylerden bahsetti bakalim bundan sonrasi nasil ilerleyecek
Matthew canım kocam elimde iki modern klasik var hemen onları bitirip hayat kitabına başlayacağım
Ben okuduğum yere kadar sadece şeyde rahatsız oldum. Her bölümün sonunda "ve böyle olacağını bilseydi asla şunu yapmazdı..." "Başına ne geleceğini duyunca şok olacaktı..." gibi sürekli ileri bir konuya atmaya gerek var mıymış
Teşekkür ederim canımAllah şifa versin canım çok geçmiş olsun