Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20220926_143740.jpg

Tek tek mi yorumlasak genel mi bilemedim
Tek tek riskli bence. Hepsini okumuş biri olarak bir şeyler ağzımdan kacirabilirim 😊
Ben okuduğum yere kadar sadece şeyde rahatsız oldum. Her bölümün sonunda "ve böyle olacağını bilseydi asla şunu yapmazdı..." "Başına ne geleceğini duyunca şok olacaktı..." gibi sürekli ileri bir konuya atmaya gerek var mıymış 🥹
Evet ben de rahatsız olmuştum. Bence o da yazarın roman tekniğindeki acemiliğinden kaynaklanıyor

Matthew canım kocam 🤣🤣elimde iki modern klasik var hemen onları bitirip hayat kitabına başlayacağım

Senin aşkın bize de aldırttı seriyi 🤣 bakalım bana da okumak ne zamana kısmet olur
Ben okuduğum yere kadar sadece şeyde rahatsız oldum. Her bölümün sonunda "ve böyle olacağını bilseydi asla şunu yapmazdı..." "Başına ne geleceğini duyunca şok olacaktı..." gibi sürekli ileri bir konuya atmaya gerek var mıymış 🥹

Ben de pek beğenmemiştim bu stili. Diğer konuya geçişi yapmak yerine uzaklaşırtırıyor.
Birde hikayenin durakladığı bazı anlara çok fazla bilimsel bilgi koymuştu. Özellikle 2.kitapta daha fazlaydı.

Yazarın okura seslenerek hikayeyi anlatımı da hoşuma gitmiyor. Kont da çok vardı bu da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X