Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet seviyorum, geçen zaman kötü huylarını da unutturdu. Canım levinim, adamın hası, adamın dibi :KK70: ah noterim neredesin gel birlikte savunalım kk birinci noteri kk birinci noteri

1665138815751.png

Hoşgeldin canım, unutulmadın. Başkanım yokken biz de çok aktif değildik maalesef
Hosbuldum canım sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim 🤭
Ben de tasinma yeni işe şehre alışma kosturmasi ve 1. Sinifa baslayan bir cocuk da olunca pek fırsat bulamadim buralara

Hosbuldum canım sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim 🤭
Ben de tasinma yeni işe şehre alışma kosturmasi ve 1. Sinifa baslayan bir cocuk da olunca pek fırsat bulamadim buralara
Gözümüz yollarda kaldı. Listeleri yaparken seni üstlerde görmeye alışkınım. Şimdi göremeyince bir miktar üzülüyorum. İnşallah düzenini bir an önce otutturursun ❤️

Ulan soğutmayın beni kitaptan annayıda çok şey ettiniz 50 yaşında anca unuturum yaşarsam
500 sayfa üzeri kitapları uygulamadan okumak daha mantıklı
Selam kızlar💕💕 unutuldum mu acaba çok ara verdim biliyorum 🙈
Hoş geldin canım ben de ücretsizi bitirdim okul - ev - çocuklar eskisi kadar aktif değilim

Gözümüz yollarda kaldı. Listeleri yaparken seni üstlerde görmeye alışkınım. Şimdi göremeyince bir miktar üzülüyorum. İnşallah düzenini bir an önce otutturursun ❤️
Ben de çok özledim inan burayi ve sizleri sizlerle beraber kitap okumayı🥰
500 sayfa üzeri kitapları uygulamadan okumak daha mantıklı

Hoş geldin canım ben de ücretsizi bitirdim okul - ev - çocuklar eskisi kadar aktif değilim
Hosbuldum canım❤ ben de az da olsa girmeye calisacagim 1 hafta 10 gün kadar sonra tam düzenim oturmuş olacak insallah benim de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X