- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
Bende okuyorum kitabi ama anlamak icin cok yavas okuyorum baslari zorladi baya,galiba biraz açılacak gibiKirpinin zerafetine başladım. Yazar felsefeci, doğal olarak kitabın dili de felsefik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende okuyorum kitabi ama anlamak icin cok yavas okuyorum baslari zorladi baya,galiba biraz açılacak gibiKirpinin zerafetine başladım. Yazar felsefeci, doğal olarak kitabın dili de felsefik
Aa neden ya, ben de aldım 2 sipariş öncesi ama biraz daha bekletiyordumGülün Adı’nı okuyanları ayakta alkışlıyorum 35 sayfa okudum parmaklar pert
Başta biraz sıkıcı ama sonra açılıyor. Zaten baş yapıt bir kitap. Ha okudum mu ben hayır yaz sıcağında okunmuyor ağır kitaplarAa neden ya, ben de aldım 2 sipariş öncesi ama biraz daha bekletiyordum
Ankara'nın kar kıyametini bekleyeyim o zaman, biraz daha vakti varmışBaşta biraz sıkıcı ama sonra açılıyor. Zaten baş yapıt bir kitap. Ha okudum mu ben hayır yaz sıcağında okunmuyor ağır kitaplar
Böyle kitaplar çok kıymetli. Mesela Usta ve Margarita inanılmaz ağır bir kitap. Oturup 50 sayfa ancak okursun. Okurken ben ne. Okudum dersin ama kitabı bitirince günlerce aylarca kitap kafanda döner durur ve ne kadar harika bir kitap olduğunu anlarsınAnkara'nın kar kıyametini bekleyeyim o zaman, biraz daha vakti varmış
Zaten her kitabın her insan için ayrı bi vakti var. En basitinden Suç ve Ceza'yı 17'imde okuduğumda bendeki hissi, bana kattığı farklıydı 27'imde okuduğumda çok daha farklı. Bundan birkaç sene önce başlayıp anlamadığım, ağır geldiği için bir köşeye bıraktığım kitaplar birkaç sene sonra hayatımın en derinine yer ediyor. O yüzden bir ara başlarım ama ilerlemiyorsa zorlamam, kalsın, gelir zamanı elbetBöyle kitaplar çok kıymetli. Mesela Usta ve Margarita inanılmaz ağır bir kitap. Oturup 50 sayfa ancak okursun. Okurken ben ne. Okudum dersin ama kitabı bitirince günlerce aylarca kitap kafanda döner durur ve ne kadar harika bir kitap olduğunu anlarsın
Eki Görüntüle 3141644
Hava şu an pamuk şeker gibi. Sıfır efekt Çok hoşuma gitti balkona koşuşladım 10 derece havada.
Günaydın, pamuk şekeri gibi bi gün geçirin
Çok ağır yaAa neden ya, ben de aldım 2 sipariş öncesi ama biraz daha bekletiyordum
Ay ne cici bi güne başlayışBuna bir de gökkuşağı eklenmiş burda
Zaten ilk alırken de dedim, 2012 YGS'de anamı ağlatmıştı bu kitabın adının geçtiği soru. Şimdi de kitabın kendisi ağlatacak demekÇok ağır ya
Günaydın, hayırlı kandillerEki Görüntüle 3141677
Eki Görüntüle 3141678
Perinthos Antik Kenti - Tekirdağ
Perinthos Antik Kenti MÖ. 6'ncı yüzyılda Samos Adasından gelen topluluklar tarafından kurulmuştur. I. ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanı statüsündedir. Antik yazarlardan Diodoros MÖ. 4'üncü yüzyıl ortalarında II. Philip´in Perinthos´u kuşatmasını anlatırken akropolis eteklerindeki evlerin uzaktan bakıldığında bir tiyatronun oturma sıralarında oturan insanlar gibi göründüğünü yazmaktadır.
Perinthos´un antik devirden günümüze en iyi durumda koruna gelmiş anıtı olan surlar akropolis ve aşagı şehir surları olmak üzere şehri kuzeyden ve batıdan kuşatmaktadır. Özellikle Akropolün kuzeybatı köşesindeki surlar kısmen 6 - 7 metre yüksekliğe kadar korunmuştur. Buna karşın Ereğli’nin bugün Kalekapı adı verilen semtindeki kuzey aşağı şehir surları inşaat faaliyeti nedeniyle tamamen tahrip olmuştur.
Yarımadanın kuzeyinde limana bakan kesimdeki deniz surları da kısmen 5 metre yüksekliğe kadar korunmuşturtur. Ereğli’de bugün görülen surlar, MS. 5'inci yüzyıldan kalmıştır. Akropolün güney yamaçları çok dik olduğundan bu kesimde sur yapılmasına gerek görülmemiş sadece akropolün güneybatısında yapıların ağırlığıyla toprak kaymasını önlemek için destek duvarları inşa edilmiştir.
Günaydınlar
Hayırlı Cumalar
Kandiliniz mübarek olsun
Akşam kitap fotoğrafı paylaşımımız vardır. Herkesin katılımını bekliyorum
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
Ciela
Gallagher
Regina George
Günaydın, hayırlı kandillerEki Görüntüle 3141677
Eki Görüntüle 3141678
Perinthos Antik Kenti MÖ. 6'ncı yüzyılda Samos Adasından gelen topluluklar tarafından kurulmuştur. I. ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanı statüsündedir. Antik yazarlardan Diodoros MÖ. 4'üncü yüzyıl ortalarında II. Philip´in Perinthos´u kuşatmasını anlatırken akropolis eteklerindeki evlerin uzaktan bakıldığında bir tiyatronun oturma sıralarında oturan insanlar gibi göründüğünü yazmaktadır.
Perinthos´un antik devirden günümüze en iyi durumda koruna gelmiş anıtı olan surlar akropolis ve aşagı şehir surları olmak üzere şehri kuzeyden ve batıdan kuşatmaktadır. Özellikle Akropolün kuzeybatı köşesindeki surlar kısmen 6 - 7 metre yüksekliğe kadar korunmuştur. Buna karşın Ereğli’nin bugün Kalekapı adı verilen semtindeki kuzey aşağı şehir surları inşaat faaliyeti nedeniyle tamamen tahrip olmuştur.
Yarımadanın kuzeyinde limana bakan kesimdeki deniz surları da kısmen 5 metre yüksekliğe kadar korunmuşturtur. Ereğli’de bugün görülen surlar, MS. 5'inci yüzyıldan kalmıştır. Akropolün güney yamaçları çok dik olduğundan bu kesimde sur yapılmasına gerek görülmemiş sadece akropolün güneybatısında yapıların ağırlığıyla toprak kaymasını önlemek için destek duvarları inşa edilmiştir.
Günaydınlar
Hayırlı Cumalar
Kandiliniz mübarek olsun
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
Ciela
Gallagher
Regina George
Eki Görüntüle 3141677
Eki Görüntüle 3141678
Günaydınlar
Hayırlı Cumalar
Kandiliniz mübarek olsun
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
Ciela
Gallagher
Regina George
Zaten moloza dönmüş hahahahaHızlı bakınca ilk baştan bi an inşaat molozu gördüm sandım alırım gözüme bi maşallahınızı