Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zaman yuruyusu ile gecmise gidebilirsin. Gecmise ait 3 nesnen ve cadi gucun olmasi yeterli (ruhlar üçlemesi, kafami yakti)
Ben son kitaba bitmesin diye geçmiyorum. O kadar güzel ki seri aslında 3 değil yazar sonradan bir kitap daha yazdı o da markusun ağzından, Matthew'un torunlarını ve geçmişi anlatıyor.

Benimde tmm baskanim

Bu seriyi bende cok begendim varsa boyle baska tavsiyelerin begenerek okurum
Doğruluk kılıcı serisi var effffsaneler efffsanesi, merlin&taht oyunları&ruhlar üçlemesi karışımı harika bir seri ama özgün yani karışımı derken hatırlatan bölümler var. Tavsiye ederim, pişman olmazsınız bağımlı olursunuz ama ona bişey diyemem
Seri normalde 3 kitap ama taht oyunlarının 900 sayfalık ilk kitabı gibi olmasın diye kitaplar kısım 1 ve kısım 2 olarak ayrılmış.
Büyücünün ilk kuralı kısım 1
Büyücünün ilk kuralı kısım 2
Gözyaşı taşı kısım 1
Gözyaşı taşı kısım 2
Kan soylu kısım 1
Kan soylu kısım 2
Şeklinde bir seri ve şuan amazonda kutulu fiyatı 458 TL biraz pahalı indirime girer mi o konuda fikrim yok

Tamam bakayim bunada tesekkurler

C Calcifer tahmini kaça düşer sence
Ben amazon indiriminden birsey almadım hiç fikrim yok o yüzden
Prime üyesi misin canım? Değilsen eğer üye ol 9 lira bir şey zaten. Hem tüm kargolar ücretsiz hem prime video seyredebilirsin. Hem de 10 parça üründe %10 indirimi olur. 5 parçada %5. Tabi ürün bu kategorideyse

Gunaydindereceye girdigim icin cok mutluyum bugunun bana hediyesi olsun cunku bugun doğumgünüm
Kendime yazdigim notu sizlerle paylasmak isterim

Hoşgeldin 31 yaş.Önce evlat oldum anneme,babama.Sonra öğrenci.Daha sonra hemsire oldum,şifa bekleyen insanlara dokundum.Eş oldum,yuvamı kurdum. Ve anne oldum 2 tane pırlanta gibi yavruma.En çok da anne olmayı sevdim ben
Hoşçakal 30 yaşım.Bana bu guzellikleri yaşattığın icin çok şükür RabbimYeni yaşımda sağlık huzur mutluluk bizimle olsun hep.Allah hayırlı bir ömür,hayırlı bir kul olmayi nasip etsin

Doğum günün kutlu olsun canım benim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…