Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben 200 sayfa kadar anca okudum ya 934 değil İnşallah bu ay 934 olur..

Başkanım hemen bildirim yapıyorum

Ask olsun sifir sifir sifir yazman lazm

Yoktur yoktur utancımdan bildirime yazmadım hepsi yarım furun beni

Benim doğru

Hoş geldiniz Dorian Gray bizim ortak okuduğumuz ve çok sevdiğimiz bir romandı. Umarım sizde severek okursunuz. Kitabı bitirdiğiniz zaman yorumunuzu bizimle paylaşırsanız mutlu oluruz
Ben kendimi tanıtayım. ismim Sinem, Adanada yaşıyorum. Sosyal Medya Tasarımı ile ilgili çalışıyorum. şu anda da Esra Koşu nun Parmak İzi kitabında 105. sayfadayım.
Hoş geldiniz

Ya benimki dogru ama L LADY VEGA ninki yanlis 100 sayfa eksik olmus bu iki oluyor ama.. ilk kendi yanlis toplamisti simdi baskanimiz yanlis yazmis aaa olmuyor boyle L LADY VEGA

Benimki de doğru ama müsaadenizle eylüle dönüp 32 sayfa daha okuyup sevgili A Atalanteda yı geçmem gerekiyor, kabul edemem

Benimki de doğru ama müsaadenizle eylüle dönüp 32 sayfa daha okuyup sevgili A Atalanteda yı geçmem gerekiyor, kabul edemem
Fantastik okuya okuya lanetlendim kitaplardaki gibi sayfa sayım doğru yazılsa bile yanlış oluyor C Calcifer bende kara büyü var sen yanlış yazmadın, yakışıklı zengin bir vampirin aşk öpücüğü laneti kaldırır amaaaaa öpemem babam kızar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…