Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😂😂 zaman yuruyusu ile gecmise gidebilirsin. Gecmise ait 3 nesnen ve cadi gucun olmasi yeterli 😎 (ruhlar üçlemesi, kafami yakti)
Ben son kitaba bitmesin diye geçmiyorum. O kadar güzel ki seri aslında 3 değil yazar sonradan bir kitap daha yazdı o da markusun ağzından, Matthew'un torunlarını ve geçmişi anlatıyor.

EYLÜL AYI LİSTESİ

Eksik ya da yanlış olan varsa lütfen söylesin. "0" yazdıklarım alınmasın kendim yazdım :KK70: takip açısından

C Calcifer 4 - 1190 syf

Life light Life light 4 - 1288 syf
Eleadora Eleadora 4 - 810 syf
Levaiz Levaiz 4 - 1121 syf
C Capanin Gururu Teyom 0
UcanSupurge UcanSupurge ??
Bonus Bonus ??
Kukrim Kukrim Geçmiş olsun canım benim ❤️ güzel haberlerle dön inşallah
K Kitapkontesi 6 - 1422 syf
Natsume Natsume ??
Limonsuzzcay Limonsuzzcay ??
nemesis nemesis 2 - 625 syf
dayler dayler dayler dayler ??
Keira- Keira- 1 - 448 syf
mimesis mimesis 1 - 80 syf
sudem34 sudem34 0
Nikinik Nikinik ??
Alp_BuRc Alp_BuRc 0
ummhnisa ummhnisa 0
X xnobodyx ??
A Arrietty_ 4 - 971 syf
Aspasiaa Aspasiaa 3 - 526 syf
Mrsay Mrsay 5 - 898 syf
L LADY VEGA 6 - 2268 syf
HAbibte HAbibte 3 - 179 syf
fesang fesang 0
Boncobo Boncobo ??
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin 0
Homer Simpson Homer Simpson 2 - 438 syf
Gelincik78 Gelincik78 0
berresuu berresuu 4 - 1036 syf
yet07 yet07 2 - 576 syf
A Atalanteda 4 - 1767 syf
mmelisaa mmelisaa LİSTEDEN ÇIKARILACAK
M Mavi Menekse 0
CipisS CipisS ??
Etkili Eleman Etkili Eleman ??
bir civciv annesi bir civciv annesi 0
Orangegreysky Orangegreysky 4 - 1736 syf
La Vie La Vie 2 - 336 syf
Ciela Ciela 3 - 934 syf
Gallagher Gallagher ??
Benimde tmm baskanim😍

Bu seriyi bende cok begendim varsa boyle baska tavsiyelerin begenerek okurum 😊
Doğruluk kılıcı serisi var effffsaneler efffsanesi, merlin&taht oyunları&ruhlar üçlemesi karışımı harika bir seri ama özgün yani karışımı derken hatırlatan bölümler var. Tavsiye ederim, pişman olmazsınız bağımlı olursunuz ama ona bişey diyemem 🌼🌼
Seri normalde 3 kitap ama taht oyunlarının 900 sayfalık ilk kitabı gibi olmasın diye kitaplar kısım 1 ve kısım 2 olarak ayrılmış.
Büyücünün ilk kuralı kısım 1
Büyücünün ilk kuralı kısım 2
Gözyaşı taşı kısım 1
Gözyaşı taşı kısım 2
Kan soylu kısım 1
Kan soylu kısım 2
Şeklinde bir seri ve şuan amazonda kutulu fiyatı 458 TL biraz pahalı indirime girer mi o konuda fikrim yok

C Calcifer tahmini kaça düşer sence 🥲
Ben amazon indiriminden birsey almadım hiç fikrim yok o yüzden

Eklentiler

• 6311206A-999A-4DD7-A532-26DD178CE5C0.jpeg
    6311206A-999A-4DD7-A532-26DD178CE5C0.jpeg
    74,7 KB · Görüntüleme: 32
Doğruluk kılıcı serisi var effffsaneler efffsanesi, merlin&taht oyunları&ruhlar üçlemesi karışımı harika bir seri ama özgün yani karışımı derken hatırlatan bölümler var. Tavsiye ederim, pişman olmazsınız bağımlı olursunuz ama ona bişey diyemem 🌼🌼
Seri normalde 3 kitap ama taht oyunlarının 900 sayfalık ilk kitabı gibi olmasın diye kitaplar kısım 1 ve kısım 2 olarak ayrılmış.
Büyücünün ilk kuralı kısım 1
Büyücünün ilk kuralı kısım 2
Gözyaşı taşı kısım 1
Gözyaşı taşı kısım 2
Kan soylu kısım 1
Kan soylu kısım 2
Şeklinde bir seri ve şuan amazonda kutulu fiyatı 458 TL biraz pahalı indirime girer mi o konuda fikrim yok
Tamam bakayim bunada 👍 tesekkurler

C Calcifer tahmini kaça düşer sence 🥲
Ben amazon indiriminden birsey almadım hiç fikrim yok o yüzden
Prime üyesi misin canım? Değilsen eğer üye ol 9 lira bir şey zaten. Hem tüm kargolar ücretsiz hem prime video seyredebilirsin. Hem de 10 parça üründe %10 indirimi olur. 5 parçada %5. Tabi ürün bu kategorideyse

Gunaydin😍dereceye girdigim icin cok mutluyum bugunun bana hediyesi olsun cunku bugun doğumgünüm 🤗😍
Kendime yazdigim notu sizlerle paylasmak isterim

Hoşgeldin 31 yaş.Önce evlat oldum anneme,babama.Sonra öğrenci.Daha sonra hemsire oldum,şifa bekleyen insanlara dokundum.Eş oldum,yuvamı kurdum. Ve anne oldum 2 tane pırlanta gibi yavruma.En çok da anne olmayı sevdim ben 👩‍👧‍👦
Hoşçakal 30 yaşım.Bana bu guzellikleri yaşattığın icin çok şükür Rabbim🤲Yeni yaşımda sağlık huzur mutluluk bizimle olsun hep.Allah hayırlı bir ömür,hayırlı bir kul olmayi nasip etsin 💓

Gunaydin😍dereceye girdigim icin cok mutluyum bugunun bana hediyesi olsun cunku bugun doğumgünüm 🤗😍
Kendime yazdigim notu sizlerle paylasmak isterim

Hoşgeldin 31 yaş.Önce evlat oldum anneme,babama.Sonra öğrenci.Daha sonra hemsire oldum,şifa bekleyen insanlara dokundum.Eş oldum,yuvamı kurdum. Ve anne oldum 2 tane pırlanta gibi yavruma.En çok da anne olmayı sevdim ben 👩‍👧‍👦
Hoşçakal 30 yaşım.Bana bu guzellikleri yaşattığın icin çok şükür Rabbim🤲Yeni yaşımda sağlık huzur mutluluk bizimle olsun hep.Allah hayırlı bir ömür,hayırlı bir kul olmayi nasip etsin 💓

Doğum günün kutlu olsun canım benim. ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X