- 2 Ekim 2022
- 20
- 88
Hoş geldinizzzzHerkese iyi akşamlar, sırf bu topic için üye oldumKitap okumayı çok seviyorum ama pandemiden beri dikkat dağınıklığı, iş güç, kişisel problemler derken oturup üst üste iki gün kitap okuyamayan bir insan haline geldim. Bunu yıkmak ve az da olsa her gün kitap okumak istiyorum. Aranıza katılmak beni çok mutlu eder
Hoşgeldiniz. Kitapseverleri aramızda görmek mutlu eder biziHerkese iyi akşamlar, sırf bu topic için üye oldumKitap okumayı çok seviyorum ama pandemiden beri dikkat dağınıklığı, iş güç, kişisel problemler derken oturup üst üste iki gün kitap okuyamayan bir insan haline geldim. Bunu yıkmak ve az da olsa her gün kitap okumak istiyorum. Aranıza katılmak beni çok mutlu eder
Hoş geldinizzzz
Ne kadar da sıcak karşılandımHoşgeldiniz. Kitapseverleri aramızda görmek mutlu eder bizi
Aspidistrayı çok severek okumuştum, beğendin miEylül;
1- Üstat Pire - E. T. A Hoffman. / 199 syf.
2- Ferrari'sini satan Bilge - Robin Sharma / 236 syf
3- Aspidistra - George Orwell / 265 syf.
4- Ölen hayvan - Philip Ruth / 110 syf.
810 sayfa.
Evet çok beğendim.
Evet böyle değişik bir samimiyeti anlatış tarzı var diğer kitaplarına göre, ileride tekrar okuyacağım kitaplar arasındaEvet çok beğendim.
Olaya bakış açısını çok beğendim.
Yazarı da çok severim zaten fakat Aspidistra diğer kitaplarına göre biraz daha farklıydı sanki bu da ayrıca hoşuma gitti.
Bu topicin en çok faydasını görenlerden biri benim ya, sene boyunca hiç kitap bitirememiştim buraya geldiğimden beri hevesim tekrar geldi. Size de bulaştırırız kesinNe kadar da sıcak karşılandımHoşbuldum Ortak okuma listesine bayıldım, Kirpinin Zarafeti ve Badem Ağacı’nı sipariş ettim bilee. Bu arada Kirpinin Zarafeti Amazon’da 49 TL
Hemen kitabımdan bahsedeyim.
Eki Görüntüle 3138795
Dorian Gray’in Portresi
Yazar: Oscar Wilde
Yıl: 1891
Tür: Felsefi Kurgu
Sayfa Sayısı: 343
Yayınevi: Alfa Yayınları
Bu kitaba Eylül ortasında başladım, çok düzensiz okuyarak 114. sayfaya gelmişim. Artık her gün ne kadar okuduğumu buraya yazmayı planlıyorum. Genelde gece yatmadan kitap okuyorum, o yüzden ertesi sabah yazıyor olurum.
Güzel bir serüven olur umarım.
Bende bende. Buraya gelmeden once duzenli okumuyordum simdi her ay en azindan bi tane bitirmek istiyorumBu topicin en çok faydasını görenlerden biri benim ya, sene boyunca hiç kitap bitirememiştim buraya geldiğimden beri hevesim tekrar geldi. Size de bulaştırırız kesin
Hoş geldinizHerkese iyi akşamlar, sırf bu topic için üye oldumKitap okumayı çok seviyorum ama pandemiden beri dikkat dağınıklığı, iş güç, kişisel problemler derken oturup üst üste iki gün kitap okuyamayan bir insan haline geldim. Bunu yıkmak ve az da olsa her gün kitap okumak istiyorum. Aranıza katılmak beni çok mutlu eder
Evet çok beğendim.
Olaya bakış açısını çok beğendim.
Yazarı da çok severim zaten fakat Aspidistra diğer kitaplarına göre biraz daha farklıydı sanki bu da ayrıca hoşuma gitti.
Evet böyle değişik bir samimiyeti anlatış tarzı var diğer kitaplarına göre, ileride tekrar okuyacağım kitaplar arasında
2 gündür okuyamıyorum bi rahatsızım bi rahatsızım şu an. Topicin kötü etkileriBende bende. Buraya gelmeden once duzenli okumuyordum simdi her ay en azindan bi tane bitirmek istiyorum
Eylül;
1- Üstat Pire - E. T. A Hoffman. / 199 syf.
2- Ferrari'sini satan Bilge - Robin Sharma / 236 syf
3- Aspidistra - George Orwell / 265 syf.
4- Ölen hayvan - Philip Ruth / 110 syf.
810 sayfa.
Oh iyi olduŞimdi listeye eklemek zorundayım. Mutlu musunuz
Geçen yıl aldığım kitap sayısını duymak ister misin?Oh iyi oldu
HoşbulduummHoş geldinizbu topic hem okutur hem de güzel kitap aldırır
Haydi söyleGeçen yıl aldığım kitap sayısını duymak ister misin?
Yaşamayı seviyorumHaydi söyle
ÇoookkŞimdi listeye eklemek zorundayım. Mutlu musunuz
Balon değil ama o efsane yorumları okumadan başlamak gerek. Bütün haliyle bir efsane diyemem ama çok etkilendiğim yerler oldu.Bilge balon mu yoksa iyi mi ?
Amaaan teyo geziyor,seni mi görecek. Söyle heleYaşamayı seviyorumC Capanin Gururu Teyom topuğuma sıkar valla. Gel kulağına söyleyeyim