Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese iyi akşamlar, sırf bu topic için üye oldum Kitap okumayı çok seviyorum ama pandemiden beri dikkat dağınıklığı, iş güç, kişisel problemler derken oturup üst üste iki gün kitap okuyamayan bir insan haline geldim. Bunu yıkmak ve az da olsa her gün kitap okumak istiyorum. Aranıza katılmak beni çok mutlu eder

Hoş geldinizzzz

Hoşgeldiniz. Kitapseverleri aramızda görmek mutlu eder bizi

Hoş geldinizzzz
Hoşgeldiniz. Kitapseverleri aramızda görmek mutlu eder bizi
Ne kadar da sıcak karşılandım Hoşbuldum Ortak okuma listesine bayıldım, Kirpinin Zarafeti ve Badem Ağacı’nı sipariş ettim bilee. Bu arada Kirpinin Zarafeti Amazon’da 49 TL

Hemen kitabımdan bahsedeyim.

Dorian Gray’in Portresi
Yazar:
Oscar Wilde
Yıl: 1891
Tür: Felsefi Kurgu
Sayfa Sayısı: 343
Yayınevi: Alfa Yayınları

Bu kitaba Eylül ortasında başladım, çok düzensiz okuyarak 114. sayfaya gelmişim. Artık her gün ne kadar okuduğumu buraya yazmayı planlıyorum. Genelde gece yatmadan kitap okuyorum, o yüzden ertesi sabah yazıyor olurum.

Güzel bir serüven olur umarım.

Eylül;
1- Üstat Pire - E. T. A Hoffman. / 199 syf.
2- Ferrari'sini satan Bilge - Robin Sharma / 236 syf
3- Aspidistra - George Orwell / 265 syf.
4- Ölen hayvan - Philip Ruth / 110 syf.
810 sayfa.
Aspidistrayı çok severek okumuştum, beğendin mi Eleadora

Aspidistrayı çok severek okumuştum, beğendin mi Eleadora
Evet çok beğendim.
Olaya bakış açısını çok beğendim.
Yazarı da çok severim zaten fakat Aspidistra diğer kitaplarına göre biraz daha farklıydı sanki bu da ayrıca hoşuma gitti.

Evet çok beğendim.
Yazarı da çok severim zaten fakat Aspidistra diğer kitaplarına göre biraz daha farklıydı sanki bu da ayrıca hoşuma gitti.
Evet böyle değişik bir samimiyeti anlatış tarzı var diğer kitaplarına göre, ileride tekrar okuyacağım kitaplar arasında

Bu topicin en çok faydasını görenlerden biri benim ya, sene boyunca hiç kitap bitirememiştim buraya geldiğimden beri hevesim tekrar geldi. Size de bulaştırırız kesin

Bu topicin en çok faydasını görenlerden biri benim ya, sene boyunca hiç kitap bitirememiştim buraya geldiğimden beri hevesim tekrar geldi. Size de bulaştırırız kesin
Bende bende. Buraya gelmeden once duzenli okumuyordum simdi her ay en azindan bi tane bitirmek istiyorum

Hoş geldiniz bu topic hem okutur hem de güzel kitap aldırır

Evet çok beğendim.

Evet böyle değişik bir samimiyeti anlatış tarzı var diğer kitaplarına göre, ileride tekrar okuyacağım kitaplar arasında

Şimdi listeye eklemek zorundayım. Mutlu musunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…