- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.715
Cıks söylemem ama üçlü hanelerde. Kitaplığın yarısı okunmuş neyse kiAmaaan teyo geziyor,seni mi görecek. Söyle hele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cıks söylemem ama üçlü hanelerde. Kitaplığın yarısı okunmuş neyse kiAmaaan teyo geziyor,seni mi görecek. Söyle hele
ÇılgınCıks söylemem ama üçlü hanelerde. Kitaplığın yarısı okunmuş neyse ki
500Cıks söylemem ama üçlü hanelerde. Kitaplığın yarısı okunmuş neyse ki
HoşgeldinizHerkese iyi akşamlar, sırf bu topic için üye oldum Kitap okumayı çok seviyorum ama pandemiden beri dikkat dağınıklığı, iş güç, kişisel problemler derken oturup üst üste iki gün kitap okuyamayan bir insan haline geldim. Bunu yıkmak ve az da olsa her gün kitap okumak istiyorum. Aranıza katılmak beni çok mutlu eder
HosgeldinizHerkese iyi akşamlar, sırf bu topic için üye oldum Kitap okumayı çok seviyorum ama pandemiden beri dikkat dağınıklığı, iş güç, kişisel problemler derken oturup üst üste iki gün kitap okuyamayan bir insan haline geldim. Bunu yıkmak ve az da olsa her gün kitap okumak istiyorum. Aranıza katılmak beni çok mutlu eder
Söyle bakiiiimmYaşamayı seviyorum C Capanin Gururu Teyom topuğuma sıkar valla. Gel kulağına söyleyeyim
Üzülme ya seneye 1000 yaparsın zaten yine gizem olur
Hoşgeldiniz, biraz kendinizi tanıtırsanız sevinirim yaş, meslek, memleketHerkese iyi akşamlar, sırf bu topic için üye oldum Kitap okumayı çok seviyorum ama pandemiden beri dikkat dağınıklığı, iş güç, kişisel problemler derken oturup üst üste iki gün kitap okuyamayan bir insan haline geldim. Bunu yıkmak ve az da olsa her gün kitap okumak istiyorum. Aranıza katılmak beni çok mutlu eder
Onun için evi değiştirmem lazım kitaplar sığmıyor diye kitaplık aldım güya. Şimdi hiç sığmıyorÜzülme ya seneye 1000 yaparsın zaten yine gizem olur
Baktım kulağımda bir çınlama benim kitap sayım meslek sayısı icabıyla net olmaz
Hoşbuldumm Tabii tanıtayım.Hoşgeldiniz, biraz kendinizi tanıtırsanız sevinirim yaş, meslek, memleket
Yay dedin beni kaybettin, eşimden başka bi yayı daha hayatıma sokamam, katlanamam. Size topicte başarılar...Hoşbuldumm Tabii tanıtayım.
22 yaşındayım. Yay burcuyum.Doğma büyüme Ankaralıyım ve ailemle yaşıyorum. Endüstri mühendisiyim. Bir kedişim var. En çok fantastik, romantik ve tarih kitapları okumayı seviyorum. Onun dışında da dizi izlemeyi ve gezmeyi.
Hahahahah evet biraz tahammül etmesi zor bi burç olabiliyor ama şans versen seversin ya bak biriyle evlenmişsin Senin burcun ne peki?Yay dedin beni kaybettin, eşimden başka bi yayı daha hayatıma sokamam, katlanamam. Size topicte başarılar...
Boğayım ben ya. Uyumlarından anlamam gerçi de özgür kız tavırlarından bıktım sadece beycazımınHahahahah evet biraz tahammül etmesi zor bi burç olabiliyor ama şans versen seversin ya bak biriyle evlenmişsin Senin burcun ne peki?
Alan kitaplarıyla 800civarı canımSöyle söyle ben de söyleyeceğim