Cıks söylememAmaaan teyo geziyor,seni mi görecek. Söyle hele
ÇılgınCıks söylememama üçlü hanelerde. Kitaplığın yarısı okunmuş neyse ki
500Cıks söylememama üçlü hanelerde. Kitaplığın yarısı okunmuş neyse ki
HoşgeldinizHerkese iyi akşamlar, sırf bu topic için üye oldumKitap okumayı çok seviyorum ama pandemiden beri dikkat dağınıklığı, iş güç, kişisel problemler derken oturup üst üste iki gün kitap okuyamayan bir insan haline geldim. Bunu yıkmak ve az da olsa her gün kitap okumak istiyorum. Aranıza katılmak beni çok mutlu eder
HosgeldinizHerkese iyi akşamlar, sırf bu topic için üye oldumKitap okumayı çok seviyorum ama pandemiden beri dikkat dağınıklığı, iş güç, kişisel problemler derken oturup üst üste iki gün kitap okuyamayan bir insan haline geldim. Bunu yıkmak ve az da olsa her gün kitap okumak istiyorum. Aranıza katılmak beni çok mutlu eder
Söyle bakiiiimmYaşamayı seviyorumC Capanin Gururu Teyom topuğuma sıkar valla. Gel kulağına söyleyeyim
Hoşgeldiniz, biraz kendinizi tanıtırsanız sevinirimHerkese iyi akşamlar, sırf bu topic için üye oldumKitap okumayı çok seviyorum ama pandemiden beri dikkat dağınıklığı, iş güç, kişisel problemler derken oturup üst üste iki gün kitap okuyamayan bir insan haline geldim. Bunu yıkmak ve az da olsa her gün kitap okumak istiyorum. Aranıza katılmak beni çok mutlu eder
Onun için evi değiştirmem lazımÜzülme ya seneye 1000 yaparsın zaten yine gizem olur
Baktım kulağımda bir çınlamabenim kitap sayım meslek sayısı icabıyla net olmaz
HoşbuldummHoşgeldiniz, biraz kendinizi tanıtırsanız sevinirimyaş, meslek, memleket
Yay dedin beni kaybettin, eşimden başka bi yayı daha hayatıma sokamam, katlanamam. Size topicte başarılar...HoşbuldummTabii tanıtayım.
22 yaşındayım. Yay burcuyum.Doğma büyüme Ankaralıyım ve ailemle yaşıyorum. Endüstri mühendisiyim. Bir kedişim var. En çok fantastik, romantik ve tarih kitapları okumayı seviyorum. Onun dışında da dizi izlemeyi ve gezmeyi.
Hahahahah evet biraz tahammül etmesi zor bi burç olabiliyor ama şans versen seversin yaYay dedin beni kaybettin, eşimden başka bi yayı daha hayatıma sokamam, katlanamam. Size topicte başarılar...
Boğayım ben ya. Uyumlarından anlamam gerçi de özgür kız tavırlarından bıktım sadece beycazımınHahahahah evet biraz tahammül etmesi zor bi burç olabiliyor ama şans versen seversin yabak biriyle evlenmişsin Senin burcun ne peki?
Alan kitaplarıyla 800civarı canımSöyle söyle ben de söyleyeceğim