Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsunn inşallah her şey yoluna girer

Çok çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah her şey çok güzel gider sonuçların iyi olur
Ben de iyiyim okul başladı kreşe verdim oğlumu ben de

Selam
Işık Doğudan Yükselir okuyorum.
Uygulamaya da akşam bir kitap indirdim ama adını tam yazamayacagim. Bayan bilmemkimin Tuhaf Çocukları

Geçmiş olsun Kukrim

Çok geçmiş olsun canım

Kukrim geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Kukrim tatlım geçmiş olsun Allah şifa versin inşAllah sonuçların güzel çıkar

Çok geçmiş olsunn inşallah her şey yoluna girer
Amin inşallah ,Çok teşekkür ederim hepinize

Köşk Höyük ( NİĞDE )

Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Bahçeli beldesi yakınlarında yer alan Köşk Höyük, Orta Anadolu’nun Neolitik dönemden kalma en önemli yerleşim merkezlerinden birisidir. Tarihi M.Ö 6 bin yılına dayanan bölgenin güneyinde Roma Dönemi’ne ait bir havuz yer alıyor ve sularını bölgenin yakınından çıkan bir kaynaktan alıyor. Bu durum bölgenin 2 bin yıl öncede sulak ve verimli olduğunun kanıtı olarak gösterilebilir. Yaklaşık 80 metre çapında ve 15 metre yükseklikte olan Köşk Höyük’te, dört büyük kültür tabakası keşfedilmiş.

Köşk Höyük’te yapılan kazı çalışmalarında elde edilen aletlerin ve takıların büyük bir kısmının obsidiyenden yapıldığı anlaşılmış. Kilden yapılmış ana tanrıça heykelleri ve birçok seramikte bu bölgeden çıkarılmış. Tek renkli ve çok renkli olmak üzere iki gruba ayrılan seramikler, aynı zamanda çeşitli hayvan figürleri ve geometrik şekillerle kaplıdır. Dönemin yapı özelliği olan taş temel üzerine kerpiç duvarları kare yapılar burada bulunmuş ve Anadolu’da kafatasının kil ile sıvanması işlemi buradaki kazılarda keşfedilmiş. Dört kil sıvalı kafatası elde edilmiş ve bu işleme ilk olarak M.Ö 8 bin yıllarında Ortadoğu’da rastlanmış.

Günaydınlar

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Camelia
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
Ciela
Gallagher

Günaydın herkese

Günaydın

Kukrişim geçmiş olsun, rabbim şifa versin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…