Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydiiin ben outlander serisine devam ediyorum. Atesin cagrisini okuyorum suan ama bu kitapta cok fazla yabanci karakter var farkli olaylara girdi okuyasim gelmiyo tikandim araya baska kitaplar alacagim galiba

Günaaaydın

Günaydin
Bugun icimizdeki seytan a baslayacagim

Birkac kisi daha vardi okuyacak. Isimleri hatirliyamadim. Basladiniz mi

Günaydın
Goriot Baba'yı bitiremedim bitince Mai ve Siyah 'a başlamak istiyorum

Gunaydin. Uygulamadan sidharta yi okuyorum. Elimdeki kitap da serenad.266. Sayfadayim kitap cok akici

Hayır okumadım kitaplarını, son bölümü de henüz izleyemedim, dün migrenim tutmuştu bugün izlerim artık.
Günaydın, Karamazov okuyorum

Merhabalar. Ben uzun süre giremedim. Ağustos ayında 455 sayfa okudum.

Ben kitabı sevdim aslında sonra hatırlar mıyım bilmiyorum gerçi kitabın başına başka bir şey gelmeden de bitirebilecek miyim o da meçhul

Tanrı daima tebdili kıyafet gezer olabildiği kadarıyla devam

İyi günler herkese

İyi olmaya çalışıyorum calcim sağol Zehirli guatrmış benim.
Doktor ameliyat dedi ama değerlerim kötü olduğu için bir ilaç başladı birde göze sevketti cuma gideceğim belki göz bulgum yoksa atom tedavisine dönebilir bir umut taşıyorum
19 unda tahlilleri yaptırıp yine gideceğim o zaman bakalım ne olacak .Ama öncesinde sarılık hissedersen birde ciltte döküntü olursa hiç bekleme gel dedi.öyle olmaz diye umuyorum.
Kızım bire başladı alıştırma haftası onda götürüp öğlene kadar bekliyorum orda onu da böyle işte
Sen nasılsın

Çok çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah her şey çok güzel gider sonuçların iyi olur
Ben de iyiyim okul başladı kreşe verdim oğlumu ben de

Çok geçmiş olsun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…