Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar arkadaşlar. Bu aralar çok yoğun çalıştığım için pek takip edemiyorum. Haftasonu bile çalışıyorum Karamazov Kardeşler'e devam ediyorum. İyi gidiyordu ama İvan karakteri ve sayfalarca onun inanç felsefesi beni darlardı. Rusça isimler, her birinin birden fazla isminin olması da cabası. Bir önceki paragrafta Mitya bir sonraki paragrafta Dimitri oluyor. Galiba Rus edebiyatını sevmiyorum. Daha önce de klasiklerden okuduğumda sevmemiştim. Karar vermek için biraz erken ama sıkıldığım için araya başka bir kitap sıkıştıracağım. Senin nasıl gidiyor Black Light . İvan yurtdışına gitsin ve on sene gelmesin ne yaptığını bilmek istemiyorum bu sıkıcı karakterin

Ben okumuyorum 1 haftadır canım

Selam. Ayın tam ortası bunu söylemek istemezdim ama uzun zamandır düşünüyorum, iyi kötü sohbetlerimiz oldu bu topikte ansızın gitmek istemedim o yüzden bir şeyler yazmak istiyorum. Bu topik bana iyi geldi evet, okuma düzenim oluştu, çok güzel kitaplar okudum çoğunuzun sayesinde. Ama maalesef eskisi gibi iyi gelmiyor bana. Etkili Eleman yarı yolda bırakmış gibi oldu, senden de özür diliyorum canım.
Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Topikten ayrılmak istiyorum C Calcifer çıkarabilirsin listeden. Herkese keyifli okumalar, iyi akşamlar.

Bu dördüncü gidişin biliyorsun....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…