Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye gidiyorsun canım ya. ÜzdünSelam. Ayın tam ortası bunu söylemek istemezdim ama uzun zamandır düşünüyorum, iyi kötü sohbetlerimiz oldu bu topikte ansızın gitmek istemedim o yüzden bir şeyler yazmak istiyorum. Bu topik bana iyi geldi evet, okuma düzenim oluştu, çok güzel kitaplar okudum çoğunuzun sayesinde. Ama maalesef eskisi gibi iyi gelmiyor bana. Etkili Eleman yarı yolda bırakmış gibi oldu, senden de özür diliyorum canım.
Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Topikten ayrılmak istiyorum C Calcifer çıkarabilirsin listeden. Herkese keyifli okumalar, iyi akşamlar.
Enerjinize hayran kaldımGünaydınnn, ben de kitaba uyandım
Valla kaynana evindeyim, yorgun değilim o yüzden birkaç gündür. Değerlendiriyorum her fırsatıEnerjinize hayran kaldım
Kaynana evinde okuyan biri daha vardı jasminla mıydı bizim kaynanalar da anca hizmet beklesin görümcemle aramızdaki kitap sohbetine ağlayıp etkisinde kalacaksınız okumayın o zaman desinValla kaynana evindeyim, yorgun değilim o yüzden birkaç gündür. Değerlendiriyorum her fırsatı
Sanırım o ben oluyorum. Sabah kalkmadan ve gece uyumadan okuyabiliyorum sadeceKaynana evinde okuyan biri daha vardı jasminla mıydı bizim kaynanalar da anca hizmet beklesin görümcemle aramızdaki kitap sohbetine ağlayıp etkisinde kalacaksınız okumayın o zaman desin
Senin bebis erkek miydiEnerjinize hayran kaldım
Ben nerdeyse 24 saatlik bir uykusuzluk üzerine bu gece biraz uyuyabildim. Kitap falan hak getire.
Kendime ödül verip kitap alışverişi yapıcam bugün ufaktan
Hayır canım, kızSenin bebis erkek miydi
Yok dgdldi canım, en son nazar etmiştim, demem o ki ne oldu onaKaynana evinde okuyan biri daha vardı jasminla mıydı bizim kaynanalar da anca hizmet beklesin görümcemle aramızdaki kitap sohbetine ağlayıp etkisinde kalacaksınız okumayın o zaman desin
Benim kiz kendi kendine buyuyo masallah diyeyimHayır canım, kız
Ay gün aymışEki Görüntüle 3113068
Günaydınlar, Mutlu Pazarlar kitap kurtları
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim