- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ne ara doğurdun gözün aydın sağlıkla büysün inşallahAnalık çok zormuş ben kitap okumaya vakit bulamıyorum
Beğendin miBaşlamadan ben Monte Cristo Kontu'nu (1. Cilt) bitirdim ilgililere duyurulur
Çok severim, beyoğlunu en güzel tasvir ettiği kitabıydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam keyifli okumalarGünaydın Öğrenciler deneme sınavindayken ben de kitabımı okuyayımEki Görüntüle 3112643
13 günlük olduk bile teşekkür ederim amin inşallahAaa ne ara doğurdun gözün aydın sağlıkla büysün inşallah
Beğendin mi
Çok severim, beyoğlunu en güzel tasvir ettiği kitabıydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam keyifli okumalar
Gece resmiyle GünaydınEki Görüntüle 3112616
Günaydınlar Kitap kurtları
@Tosun Pasa
kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
@Arrietty_
Aspasiaa
@J a n e
Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
fesang
@Boncoboorkodos
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Tebrik ederim, sağlıkla büyüsün inşallah13 günlük olduk bile teşekkür ederim amin inşallah
Görür görmez anladım
Çok teşekkür ederim amin inşallahTebrik ederim, sağlıkla büyüsün inşallah
Görür görmez anladım
Ahmet Ümit ve bu kitabı cok güzel keyifli okumalar
Teşekkür ederim Bir kitaba başlarken öznellik babından o kitapla ilgili asla yorumlara bakmıyorum. Ama sizin yorumlarınız zevkle okuyacagimin garantisi oldu ,teşekkürlerAaa ne ara doğurdun gözün aydın sağlıkla büysün inşallah
Beğendin mi
Çok severim, beyoğlunu en güzel tasvir ettiği kitabıydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam keyifli okumalar
Çok teşekkür ederim amin inşallahCipisS Hayirli olsun, saglikla mutlulukla büyüsün bebeginiz
Teşekkür ederim çok sağolCipisS hayirli olsun bebisin canim
Çok teşekkür ederim amin inşallahCipisS Hayırlı olsun, çok keyifli anlar geçirirsiniz inşallah sağlıklı mutlu seneleri olsun
Beğendim canım gayet güzel bir kitapBeğendin mi