Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Goriot Baba'yı okuyorum hâlâ bitiremedim. Aslında sıkıcı bir kitap değil ama bikaç sayfa okuduktan sonra hep uykum geliyor neden anlamadım.
Kasvetli bir kitap çünkü. Sıcaklarda kasvetli kitapları okumak zor oluyor

nemesis de almıştı öfke dansını, ben de aldım ama henüz okumadım.

Kesinlikle ikisi de çok güzel kitaplar özellikle şiddetsiz iletişim dilini herkesin hayatına entegre etmesi gerekiyor

Kişisel gelişim kitaplarını çok seviyorum ve zevkle birlikte okurum. Yalnız benim bir kaç ay okuma listem kabarık Burda bize eşlik edersen eğer mutlaka ortak okuma yapacağımız kitaplar olacaktır. Mesela şu an evrenden torpilim var kitabını okuyorum

Ben de çok seviyorum kisisel gelişim okumayı, şiddetsiz iletişim, iyi hissetmek, bir de Beyhan Budak senin suçun değil var elimde. Diğerleri çocuk gelişim mi oluyor bilmiyorum artık, köpek gibi büyütülmüş çocuk, boşluk hissi, annenin duygusal yokluğu, zor bir ailede büyümek. Bunları okurken çok etkilendim

Fark ettim de kitapta heyecan artınca ben mutlaka birşeyler yeme isteği duyuyorum tatlı minik patatesleri fırınlayıp yemek gibi sizde de böyle birşey oluyor mu yoksa ben birşeyler yemeğe bahane mi arıyorum

Eklentiler

• 199F2B22-E56B-491A-A208-34F5A5936DAD.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 31
Fark ettim de kitapta heyecan artınca ben mutlaka birşeyler yeme isteği duyuyorum tatlı minik patatesleri fırınlayıp yemek gibi sizde de böyle birşey oluyor mu yoksa ben birşeyler yemeğe bahane mi arıyorum
Ben de öyleyim, yalnız değilsin afiyet olsun canım

Köpek gibi büyütülmüş çocuk beni de çok etkilemişti bazı hikayelerde ağladığımı biliyorum. boşluk hissi ve annenin duygusal yokluğu var daha okuyamadım.

Okurken çok yiyemiyorum genelde ara verip atıştırıp devam ediyorum okumaya

Evet ben de ağlamıştım.
Diğer iki kitap da çoook güzel

Aynı kendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…