Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba, Bernard Lewis- Hata Neredeydi? (Doğu'nun 300 Yıldır Cevabını Aradığı Soru) okuyorum sayfa 106'dayım. :)
Severek okumuştum
Bazen oryantalist bakış açısının ağırr bastığı yerler var ama yine de keyifliydi. Yazarın kalemi de sıkmıyor, alanına göre çok hafif bir üslubu var bence.
Keyifli okumalar

Severek okumuştum
Bazen oryantalist bakış açısının ağırr bastığı yerler var ama yine de keyifliydi. Yazarın kalemi de sıkmıyor, alanına göre çok hafif bir üslubu var bence.
Keyifli okumalar
çok teşekkür ederim.
Bende severek okuyorum, evet aslında konu da bildik ama dediğiniz gibi öyle güzel yazılmış ki okutuyor kendini.

İyi geceler
Karamazov Kardeşler’i okuyorum.
Bu ay ayrıca Sineklerin Tanrısı, Mai ve Siyah kitaplarına da başlamış bulundum.
Ortak okuma kitabına da başlayacağım.
güç seninle olsun. ben kızımı uyuturken anasını uyutmaya çalışıp kendi uyuyan şaban gibi oldum

Hahaha şu bebeler kaç yaşında?
Benimki de uyurken sıkıntı yok ama olur olmadık saatte uyanır durur

Onları yeneceğim bu ay
eylülde 2 olacak nasipse. bazı günler baba aşkı vuruyor benimkine. inat ediyor uyumamak için. sonunda başarıp uyuttuğumda kendime madalya takasım geliyo

Hahaha şu bebeler kaç yaşında?
Benimki de uyurken sıkıntı yok ama olur olmadık saatte uyanır durur

Onları yeneceğim bu ay
Karamazov Kardeşler çok akıcı okurken zorlanılan tek tarafı kitabın ağırlığı bence
Sineklerin Tanrısı da öyle idi güzel ilerliyor .
Keyifli okumalar

Eşimin memlekete gidecektim bugün bebenin mevlüdü vardı. Sabah uyandım afedersin kusma ishal karın ağrısı hala geçmedi İptal ettim bileti de üzücü oldu
Cok gecmiş olsun canım gecmezse mutlaka acile git su an salgın var serum yemeden gecmiyor

Eşimin memlekete gidecektim bugün bebenin mevlüdü vardı. Sabah uyandım afedersin kusma ishal karın ağrısı hala geçmedi İptal ettim bileti de üzücü oldu
Çok geçmiş olsun canım eşim de dünden beri kötüleşti, ben iyileştim simdi o. Sıra sıra gidiyoruz Allah hayr etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…