- 7 Ocak 2015
- 585
- 663
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Severek okumuştumHerkese merhaba, Bernard Lewis- Hata Neredeydi? (Doğu'nun 300 Yıldır Cevabını Aradığı Soru) okuyorum sayfa 106'dayım. :)
çok teşekkür ederim.Severek okumuştum
Bazen oryantalist bakış açısının ağırr bastığı yerler var ama yine de keyifliydi. Yazarın kalemi de sıkmıyor, alanına göre çok hafif bir üslubu var bence.
Keyifli okumalar
güç seninle olsun. ben kızımı uyuturken anasını uyutmaya çalışıp kendi uyuyan şaban gibi oldumİyi geceler
Karamazov Kardeşler’i okuyorum.
Bu ay ayrıca Sineklerin Tanrısı, Mai ve Siyah kitaplarına da başlamış bulundum.
Ortak okuma kitabına da başlayacağım.
Daha çok onlar seni okuyor benceİyi geceler
Hahaha şu bebeler kaç yaşında?güç seninle olsun. ben kızımı uyuturken anasını uyutmaya çalışıp kendi uyuyan şaban gibi oldum
Onları yeneceğim bu ayDaha çok onlar seni okuyor bence
eylülde 2 olacak nasipse. bazı günler baba aşkı vuruyor benimkine. inat ediyor uyumamak için. sonunda başarıp uyuttuğumda kendime madalya takasım geliyoHahaha şu bebeler kaç yaşında?
Benimki de uyurken sıkıntı yok ama olur olmadık saatte uyanır durur
Onları yeneceğim bu ay
Karamazov Kardeşler çok akıcı okurken zorlanılan tek tarafı kitabın ağırlığı benceHahaha şu bebeler kaç yaşında?
Benimki de uyurken sıkıntı yok ama olur olmadık saatte uyanır durur
Onları yeneceğim bu ay
Şu takla atan bebemi uyutmayı başarırsam bana da lütfen o madalyadaneylülde 2 olacak nasipse. bazı günler baba aşkı vuruyor benimkine. inat ediyor uyumamak için. sonunda başarıp uyuttuğumda kendime madalya takasım geliyo
Naptin naptinİyi geceler
Birşey mi olduGünaydın
Eşimin memlekete gidecektim bugün bebenin mevlüdü vardı. Sabah uyandım afedersin kusma ishal karın ağrısı hala geçmedi İptal ettim bileti de üzücü olduBirşey mi oldu
Cok gecmiş olsun canım gecmezse mutlaka acile git su an salgın var serum yemeden gecmiyorEşimin memlekete gidecektim bugün bebenin mevlüdü vardı. Sabah uyandım afedersin kusma ishal karın ağrısı hala geçmedi İptal ettim bileti de üzücü oldu
Çok teşekkür ederim canım benim biraz daha bekleyip geçmezse gideyim ne leş bi şeymiş sabah 5'ten beriCok gecmiş olsun canım gecmezse mutlaka acile git su an salgın var serum yemeden gecmiyor
Çok geçmiş olsun canım eşim de dünden beri kötüleşti, ben iyileştim simdi o. Sıra sıra gidiyoruz Allah hayr etsinEşimin memlekete gidecektim bugün bebenin mevlüdü vardı. Sabah uyandım afedersin kusma ishal karın ağrısı hala geçmedi İptal ettim bileti de üzücü oldu