- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa deme öyle sıcak değildirBugün İstanbul'da çok sıcak, garip bir hava var ama şu an yağmur var tam uyumalık
Hoş geldin canımİyi geceler kızlar
20 bin mi huuuuYaaa deme öyle sıcak değildir
Bugün 20 bin adım atmışım bütün gün dışardaydım Keşke sıcaktan eriyip kg versek
Kesinlike katılyorum. Ya bir de şu iyi oldu ; herkes tam aynı seviyede okuduğu kişilerle eşleşti o yüzden adaletli ve kıyasıya tatlı bi mücadele olacak yani başta kimin kazanacağı belli olmayınca daha heyecanlı. Bu şekilde üzerimizdeki rehavet de gider. Gerçi bu ay rehavet uğramadı bana şükürAspasiaa rakiplerimiz dişli ve güzeller kaybetsek bile sorun olmaz
Ayaklarımı hissetmiyorum20 bin mi huuuu
İşte şimdi üzüldüm benim yerime de bir kumru yer misin ?Ayaklarımı hissetmiyorum
Sabaha boyoz yemeyi hakettim
Ay yerim hem de tam böyle ağzımın suyu akarakİşte şimdi üzüldüm benim yerime de bir kumru yer misin ?
Afiyet olsun ye tabi yaAyaklarımı hissetmiyorum
Sabaha boyoz yemeyi hakettim
Elea sen neden kendin yemiyorsun diyettemisin ?İşte şimdi üzüldüm benim yerime de bir kumru yer misin ?
Evet ben çok severim. Tanpınar okumaya başlamak için Saatleri Ayarlama Enstitüsü bence iyi bir seçim. Huzur'la başlasan zorlanabilirdin. Dili biraz ağır gelebilir ama alışınca akıp gider. Yalnız aksiyon beklememek gerekiyor. Edebi hazzın yanında olayları okurken çok eglenmistim benİvan Turgenyev okuyacağım sanırım.
Bu arada Saatleri Ayarlama Enstitüsünü okuyan var mı?
Mrsay Tanpınar seviyordun sanırm
Kitaba daha önce başlayıp bırakmıştım, biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var
Afiyet bal şeker olsunAy yerim hem de tam böyle ağzımın suyu akarak
Eve gidince ölüm diyetine gireceğimdir
O İzmir'de ya ondan ona ye dedimAfiyet olsun ye tabi ya
Elea sen neden kendin yemiyorsun diyettemisin ?
Canım çekti. Yarın ikisini de yiyeyim.
Ben ve sudem34 tam yeme içme insanıyız
Haklisin her lezzet yerinde yenecek.O İzmir'de ya ondan ona ye dedim
Ahhh Aspasiacığım buradaki Kumrular kumru mu ki
Yarışma kitapların bitti mi ,biraz yordu seni galibaEvet ben çok severim. Tanpınar okumaya başlamak için Saatleri Ayarlama Enstitüsü bence iyi bir seçim. Huzur'la başlasan zorlanabilirdin. Dili biraz ağır gelebilir ama alışınca akıp gider. Yalnız aksiyon beklememek gerekiyor. Edebi hazzın yanında olayları okurken çok eglenmistim ben
Yok canım daha liste yapmadımHaziran listen belli mi canım senin:)
Ortak okumalarımız da olursa çok güzel olmaz mııı
Hepiniz öylesiniz canım
Eve gidince alternatifleri yazayım ben seçelim ortak okumalarYok canım daha liste yapmadım
İnan aynı şeyi düşündüm ortak okuma mı yapsak diye çok güzel olur
Hepiniz öylesiniz canım
Beni unutmuş beni beniAfiyet olsun ye tabi ya
Elea sen neden kendin yemiyorsun diyettemisin ?
Canım çekti. Yarın ikisini de yiyeyim.
Ben ve sudem34 tam yeme içme insanıyız
Tamam canımEve gidince alternatifleri yazayım ben seçelim ortak okumalar
Korkma yalnız değilsin bilim kurguya ön yargım var film olarak da izlemem eşim milyon kere yüzüklerin efendisi serisini izler ilgimi çekmiyor nedense ben anca YeşilçamNe kitabını okudum ne filmini izledim
Haadiiii gelinnn üstümeeeee korkmuyorum
Yok canım daha liste yapmadım
İnan aynı şeyi düşündüm ortak okuma mı yapsak diye çok güzel olur
Hepiniz öylesiniz canım
Bak nasıl da organize oluyorlarEve gidince alternatifleri yazayım ben seçelim ortak okumalar