- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.717
Ramazan dolayısıyla dökülüyorum ahahahahHayırlı akşamlar canlar kimse yok bugün.
Cemile 'yi sevdim aslında ama nedense ağır ilerliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazan dolayısıyla dökülüyorum ahahahahHayırlı akşamlar canlar kimse yok bugün.
Cemile 'yi sevdim aslında ama nedense ağır ilerliyor
Sen böyleysen kendimi düşünemiyorumRamazan dolayısıyla dökülüyorum ahahahah
Nasıl da büyük büyük konuşmuşum öyleDoğru
Nisan ayında yarım kitaplarımı tamamlayıp fırtına gibi döneyim çok amin
Yok canımmmmNasıl da büyük büyük konuşmuşum öyle
Evet böyle. Yeraltı edebiyatı işte. Mide bulandırıcıOkudukca tiksiniyorm olaylardan. Galiba obur romanlarida bu tarz Hakan Günday in
Midem,zihnim oburlerini kaldiramaz galiba. 70. Sayfadayim. Hep Boyle mi basladigim birseyi de yarim birakmayi sevmiyorumEvet böyle. Yeraltı edebiyatı işte. Mide bulandırıcı
Bir taraf daha iyiye giderken, biri aynen devamMidem,zihnim oburlerini kaldiramaz galiba. 70. Sayfadayim. Hep Boyle mi basladigim birseyi de yarim birakmayi sevmiyorum
Neden böyle bir tercih yaptın diye merak ettim şu an. İsmi artı arka kapak fikir vermedi mi?Benim hüzünlü orospularım kitabını okuyan var mı? Pdf olarak indirdim de, midem bulandı ya. Pedofili var bence kitapta, çok rahatsız oldum
Arkadaşım bir kitabını aldı, ben de duyuyodum. Yazarı merak ediyordum, gördüm bu tarz olacağını tahmin etmemiştim. Yani hayat kadını vs olur diye düşündüm, bu kadarı fazla geldi, şaşırdım. Arkasına, konusuna bakmadım, pdf okudum.Neden böyle bir tercih yaptın diye merak ettim şu an. İsmi artı arka kapak fikir vermedi mi?
Boyle seyler neden yazarlar kiBenim hüzünlü orospularım kitabını okuyan var mı? Pdf olarak indirdim de, midem bulandı ya. Pedofili var bence kitapta, çok rahatsız oldum
Bir de bunlar var hayatta diye. Midem bulandı da okumayı seviyorum yeraltı edebiyatını.Boyle seyler neden yazarlar ki
Bilmiyorum valla, yani sadece konuyu anlatsa ayrı, güzellemiş gibi hissettim. Adam kendinden bahsediyor, olan şey çok normal ve güzelmiş gibi konusuyor vs.Boyle seyler neden yazarlar ki
Ben görmek, duymak istemeyen kesimimBir de bunlar var hayatta diye. Midem bulandı da okumayı seviyorum yeraltı edebiyatını.
Aynen ben de rahatsız oldum. Kalın olsaydı yarım bırakırdım herhalde. 40 sayfam kaldıBlack Light ben cok once okumustum ama sadece okurken rahatsiz olduğumu hatirliyorum. Sevmemistim sanirim.